Tak for super god service. De første ridebukser jeg fik tilsendt var mindre end jeg havde forventet. Men intet problem - GMS Group fandt hurtigt et andet par vinterridebukser i nummeret større. Se... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Købte et par stigbøjler og to par tights. Kom dagen efter - overraskende kvalitet for pengene. Havde nogle sikkerhedsbøjler tidligere, de her har en del bedre greb til halvdelen af pengene. Tightsene... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk service og hurtig levering! Bestilte to par stigbøjler, og modtog dem lynhurtigt! Desværre var det ene par en anden model end dem jeg havde bestilt, men jeg skrev bare en mail til ku... Toon meer
Velkommen til GMS – din destination for unikke og kvalitetsprodukter til ryttere. Hvad adskiller os fra andre virksomheder? Vores moderne skandinaviske design, enestående pasform og gennemtestede stigbøjler. Hos os betaler du kun for kvaliteten, ikke for navnet på produktet.
AdresseKirke Værløsevej 38 st th, 3500 Værløse, 3500, Værløse, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
the staff was very kind in helping me find the right size fot the leggings. I ordered the Luna ArticPro and their amazing, the fabric it's really soft and comfy and their really warm too. they are perfect for the winter and if it's raining they don't get wet and some time i had to ride in the rain so i couldn't ask for a better pair of riding leggings.

Antwoord van Gms Group
Nu gider jeg slet ikke prøve andre vinterridebukser, for de slår ikke dem fra GMS Group - og derfor er det nye par selvfølgelig også købt her. Levering foregik hurtigere end hurtigt, så det var en fornøjelse. Alle 5 stjerner er fuldt ud fortjent.

Antwoord van Gms Group
Parcel arrived very quickly even though destination was in Italy. Pants quality really good. I will reorder again same or other products.
Super oplevelse.
Min datter er meget glad for ridebukserne fra GMS.
Vi bestilte to nye par, som desværre var for små. Derfor skulle de ombyttes. Ombytningen forløb fint, og jeg fik fin vejledning på mail da den var en størrelse var udsolgt.
Da ombytningen kom, var det ene par desværre en forkert farve. Derfor sendte GMS et par i den rigtige farve uden beregning. Flot service.

Antwoord van Gms Group
Startede med en lidt skæv start hvor de var lidt lang tid om at svare mig, angående en varer der var defekt.
Men skal da love for, da de først kom på banen, fik jeg simpelthen den bedste service. Så gør det jo ikke noget det tog lidt tid.
Så helt klart 5 stjerner herfra med den service jeg har fået.

Antwoord van Gms Group
Modtog et par ZARA HydraPro, de levede ikke helt op til forventningen. Fik sendt et par nye, som levede op til forventningerne. God pasform, behageligt materiale og god kundeservice.

Antwoord van Gms Group
Rigtig gode tights, som sidder godt og er dejlige at have på
Købte to tights hvor der desværre var et lille hul i syningen på det ene par, men fik hurtigt tilsendt et nyt par - super service!

Antwoord van Gms Group
Hurtig levering og produktet lever op til forventningerne.

Antwoord van Gms Group
Jeg har intet at sætte på hverken, levering, hastighed for pakken eller lign. Jeg har fået en meget flot behandling af Gms Group som sendte mig et ekstra sæt ridebukser efter en skuffende oplevelse med første levering. Jeg er i langt højere grad tilfreds med det nye produkt jeg har modtaget - men mangler stadigvæk en bedre grip - en blødere & mere "fedtet" grib hvis man kan sige det sådan. Kunne sagtens finde på at handle hos jer igen.

Antwoord van Gms Group
Vi har købt ridebukser og en hoodie. Lækre kvalitet, men man skal lige en str op end andre mærker

Antwoord van Gms Group
Jeg har bestilt vinter ridebukserne, og jeg er så tilfreds. De sidder fantastisk tæt og højt, og de er foret. Jeg er så positiv overrasket over hvor godt de sidder😁

Antwoord van Gms Group
Min første anmeldelse var egentlig negativ - det viste sig, at der var fejl i bukserne og medarbejderen jeg kommunikerede med var ny.
Efter ny medarbejder trådte til og løste opgaven er min oplevelse 5-stjernet. Dels svarer bukserne nu til det forventede og dels ydede de en super service og løste problemet ud over hvad man kunne forvente.
Pasformen på bukserne er simpelhen så god og det vandafvisende virker også.

Antwoord van Gms Group
Super fin betjening og ekstrem hurtig levering.

Antwoord van Gms Group
Varerne var godt, t- shirten dig for lille ved skuldrene, men retur er ikke noget problem, god og hurtig service

Antwoord van Gms Group
Hurtig levering og ridebukserne lever fuldt ud op til alle forventninger.

Antwoord van Gms Group
Godt produkt og meget hurtig levering - prisvenligt.