Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har intet at sætte på hverken, levering, hastighed for pakken eller lign. Jeg har fået en meget flot behandling af Gms Group som sendte mig et ekstra sæt ridebukser efter en skuffende oplevelse me... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk service og hurtig levering! Bestilte to par stigbøjler, og modtog dem lynhurtigt! Desværre var det ene par en anden model end dem jeg havde bestilt, men jeg skrev bare en mail til ku... Toon meer
Velkommen til GMS – din destination for unikke og kvalitetsprodukter til ryttere. Hvad adskiller os fra andre virksomheder? Vores moderne skandinaviske design, enestående pasform og gennemtestede stigbøjler. Hos os betaler du kun for kvaliteten, ikke for navnet på produktet.
AdresseKirke Værløsevej 38 st th, 3500 Værløse, 3500, Værløse, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Jeg fik et par ridebukser i fødselsdagsgave. Vinterversionen som er vandtæt. Første indtryk af dem er, at de virker lækre og lidt som træningstøj. Men jeg er ikke ret imponeret af grippen, som er meget små prikker og som ingen effekt har. Første gang jeg prøvede dem, var uden at vaske dem. Efter de er vasket synes jeg fortsat ikke, at grippen overhovedet “tager fat” i min Baloun lædersadel - så jeg er faktisk ret skuffet over produktet.
Opdatering:
Jeg kontaktede GMS group, som fortalte at den netop den version havde en grip, de havde haft udfordringer med og derfor sendte de et par andre ridebukser i stedet. Nu har jeg netop fået dem afprøvet og her er grippen virkelig god og de virker også som rigtig god kvalitet, er gode at have på og de har en god pasform. 👍 De nye bukser er også rigtig fine, jeg ville dog ønske, at man kunne få de tykke (vandskyende) med god grip. 😅
I øvrigt har servicen i denne proces været helt formidabel, så jeg kan kun anbefale at købe hos GMS group, men ønsker man sig ridebukser, så vælg modellerne med den nye type grip 😃

Antwoord van Gms Group
Købte et par stigbøjler og to par tights. Kom dagen efter - overraskende kvalitet for pengene. Havde nogle sikkerhedsbøjler tidligere, de her har en del bedre greb til halvdelen af pengene. Tightsene pasform (valgte Elená?) sad som træningstøj og opsamler ik støv fra stalden. Ikke sidste gang jeg handler her :)

Antwoord van Gms Group
Bestilling og levering gik hurtigt og problemfrit. Jeg har prøvet ridebukserne, og de sidder fint. Ligeledes har jeg redet i dem en enkelt gang og vil sige, at de er ok at ride i - dejligt at de ikke er så varme her om sommeren 🤩 Dog måtte grip’en (gummiet på bagdel og knæ) gerne være endnu mere bedre, altså suge bedre til sadlen!

Antwoord van Gms Group
Mega god service ved køb af stigbøjler til min datter i Gms' stand på Roskilde Dyreskue. Sød, behagelig og serviceminded ejer af butikken. Det er bestemt ikke sidste gang vi handler der!

Antwoord van Gms Group
Tak for super god service. De første ridebukser jeg fik tilsendt var mindre end jeg havde forventet. Men intet problem - GMS Group fandt hurtigt et andet par vinterridebukser i nummeret større. Selvom det var en dyrere slags sagde de pyt med differencen, sendte dem straks afsted til mig.
Super kvalitet til billige penge - jeg kender ingen steder, hvor du kan få god kvalitet for under 500kr👍
Samt en fantastisk service👍
Mvh Ulla

Antwoord van Gms Group
Sehr guter Service. Schnelle Lieferung. Immer wieder gern.

Antwoord van Gms Group
Ukompliceret bestilling,forsendelse og afhentning.

Antwoord van Gms Group
Bestilte et par stigbøjler som efter flere dage ikke kom. Var i kontakt med Gms Group som undersøgte sagen og det viste sig at de var forsvundet under forsendelsen. Gms var så venlige at sende et nyt par og de kom dagen efter. Fantastisk service og behagelige mennesker. Ikke sidste gang jeg handler hos dem 👍🏻

Antwoord van Gms Group
God service og gode billige produkter i super kvalitet 🤘🏻😀jeg rider heste per dag og det holder de super til.

Antwoord van Gms Group
Meget svært at bedømme et produkt der ikke er leveret. Der er gået 10 dage siden ordrebekræftelse, men intet er dukket op. Tænkte bare at vi måtte have lidt tålmodighed.
Jeg blev kort efter offentliggørelsen af denne anmeldelse kontaktet af Viola (kundeservice) som skriver at der må være sket en fejl og det vil hun opklare med det samme. Samme dag skriver Viola at min pakke er gået tabt og hun vil sørge for at jeg fik min ordre hurtigst muligt. Kort efter skriver hun at det ene par bukser desværre er udsolgt, så hun sender en anden farve + et par andre i den ønskede farve + et par handsker som undskyldning. Varerne kom 2 dage senere og alle bukserne er super lækre, handskerne passede perfekt. Vi er meget tilfredse og tak til Viola for at reagere, selvom jeg ikke tænkte at mine varer var forsvundet.

Antwoord van Gms Group
Købte stigbøjler hvor malingen faldt af indenfor en måned. Jeg henvendte mig til dem, men det var bare ærgerligt da jeg havde valgt dem i en farve som ikke var holdbar. Jeg kunne få 10 % i rabat ved køb af nye.
Jeg købte nogle sorte i en holdbar farve, men resultatet er det samme. Farven falder af og de bliver frygtelig grimme.