OPLICHTING! Functie “rit eindigen” in app werkt niet (na 5 minuten wachten merkt het systeem dat er niet meer wordt gereden en kun je wel uitloggen); helmkast gaat niet open (als je deze bij vertrek... Toon meer
Heel vaak een scooter zonder helm of een scooter die niet werkt, vaak veel problemen de helm bak die niet opengaat waardoor rit niet afgesloten wordt, geen klanten service helemaal niks geen nummer ge... Toon meer
De GO sharing bikes zijn waardeloos. Door de keiharde banden stuiter je als een gek over de weg, met rugklachten als gevolg. De elektrische ondersteuning is ook matig. De GO scooters zijn redelijk... Toon meer
Scooter uit rij geparkeerde scooters gehaald. Na 20 minuten op zelfde plek terug gezet. 3 dagen na gebruik schrijft cjib boete uit. Wordt door go sharing aan mij doorbelast met 20 euro administratie k... Toon meer
Ringwade 63, 3439 LM, Nieuwegein, Nederland
- 085-0002929
- info@go-sharing.com
- go-sharing.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zomaar geld afgeschreven
Wat een bizar frauduleus bedrijf. Ook bij mij wordt na ruim.2 jaar plotseling geld afgeschreven, bij contact geven ze niet thuis. @Femke en Melanie: lezen jullie mee? Trek die vergunning in Amsterdam eens in van ze.
Wordt ineens geld afgeschreven van mijn…
Wordt ineens geld afgeschreven van mijn PayPal account na TWEE jaar. Je kan je account of betaalgegevens via de app ook niet verwijderen..
Schrijven zomaar geld af van je rekening
Er is uit het niets €2,80 van mijn rekening afgeschreven nadat al jaren geen gebruik heb gemaakt van de diensten van Go Sharing. Belachelijk!!!!! Kennelijk ben ik niet de enige…
Onrechtmatige afschrijving
Opeens na 2 jaar wordt er geld afgeschreven, terwijl dat allang betaald was.... stelletje oplichters
Zonder toestemming en legale reden geld afgeschreven!
Net als de twee heren hieronder, heb ik vandaag een factuur ontvangen maar maak ik - eveneens al sinds twee jaar - bewust geen gebruik meer de dienst GO Sharing en heb ik mij destijds formeel afgemeld - met het verzoek: mijn gegevens uit het systeem te verwijderen.
Telefonisch contact leggen is niet mogelijk, via de chat ontvang je een automatisch antwoord, waarin je wordt gewezen op de policy en tevens wordt aangegeven dat ik nog een klein bedrag van 1,95 euro open had staan.
Ondanks dat ik aangeef dat ik geen negatief saldo had bij uitschrijven, ontvang ik wederom dezelfde automatische reply en verder blijft het stil?
Ik laat het hier zeker niet bij zitten. Via deze weg nogmaals het verzoek, dit bedrag per omgaande te retourneren. Er wordt hier meer dan alleen de AVG overschreden en dat kan jullie duur komen te staan!
ontzettend waardeloos bedrijf
ontzettend waardeloos bedrijf, word ineens na 2 jaar geld van mijn rekening afgeschreven omdat ik nog in de min zou staan. toen ik op dat moment wees op het feit dat ik iets daarvoor ook had betaald voor een niet werkende scooter en het startbedrag daarvan ook terug wilde, was dat ineens niet meer mogelijk omdat dat wel te lang geleden zou zijn. geloof me, je bent beter af om gewoon te lopen
Al 2 jaar geen gebruik gemaakt van Go…
Al 2 jaar geen gebruik gemaakt van Go sharing krijg ik ineens een factuur. Blijkt er nog een klein bedrag open te staan. Onprofessioneel dat dit 2 jaar later pas opgevolgd wordt. Klantenservice niet erg professioneel.
Waarom zoveel privacy gevoelige informatie verzamelen!
Je aanmelden via de app is alsof je je hele leven op straat moet gooien, dat ze een creditcard nummer moeten hebben, dat snap ik. Dat ze een foto van je rijbewijs willen kan ik nog snappen, maar dat je een filmpje van je gezicht moet maken, gezichtsherkenning, dat is voor mij een brug te ver! Dit wordt teveel nog brother, wie waakt over deze privacy gevoelige gegevens!
Geen GO voor mij, dan maar vaker wandelen
Mafklappers
Ooit een keer gebruik gemaakt van een go sharing scooter. na 3 jaar komt er een mail om EUR 3,-- te betalen. Geen idee hoe ik uberhaupt "rood" kan staan. Mafklappers.
Random geld afschrijven
Random afschrijving van mijn credit kaart. Sinds 30 Januari 2022 al geen gebruik meer gemaakt van de diensten van GoSharing. Vandaag ineens een factuur gekregen vanuit het niets.
Ik irriteer me mateloos
Ik irriteer me mateloos aan al die rondzwervende fietsen en scooters in de wijk. Afgelopen nacht is er weer zo'n Go fiets voor de deur neergezet. Als je dan contact opneemt met de chat van costumer service krijg je een Engels sprekende medewerker aan de lijn. Really?
Tegoed wordt niet uitbetaald.
Tegoed wordt niet uitbetaald.
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. In 2022 tegoed op mijn account gestort, vervolgens kan ik 2023 de scooter niet meer kwijt in een zone waar ik deze altijd achterliet waardoor ik een tijdlang geen gebruik meer heb kunnen maken van de scooters. Wanneer ik vervolgens weer een keer kijk blijkt mijn tegoed van 45 euro weg en had ik deze voor eind 2023 op moeten maken. Zonder waarschuwing of tegenbericht. Zeer slechte service dit.
Verschrikkelijk bedrijf!
Verschrikkelijk bedrijf!! Ik had een scooter geleend maar onderweg was ik gevallen.Ik kon niet meer veder rijden omdat ik enorm pijn had terwijl mijn eindpunt eens niet daar was. Heb ik hem aan de kant gezet maar bleek niet in groene zone te zijn. Ik bel netjes en die vrouw wilt foto dat ik ben gevallen of dat de scooter is om gevallen anders kunnen ze de rit niet eindigen??? Pardon?? Ik draag geen camera tijdens rijden om te laten zien dat ik was gevallen! Klantenservice helpt totaal niet!!!!
Ik had me afgemeld foto gestuurd voor…
Ik had me afgemeld foto gestuurd voor het parkeren scooter viel uit en even later bleek dat het nog doorging in de app ik ben van 10+ naar 15- gegaan belachelijk
Super slecht bedrijf
Super slecht bedrijf. Weinig of slecht bereikbaar, heb een scooter netjes geparkeerd in de door hun aangegeven zone. Uiteindelijk een boete gehad die ze niet tot hun nemen. Geef dan ook niet aan dat ik hem daar kan parkeren.
Onmogelijk om te reserveren
Onmogelijk om te reserveren, waardoor ik een uur naar huis moest lopen.
Lekker go sharing bandieten zijn het
Lekker go sharing
€45 weg door vrolijk te zeggen dat 31-12-2023 je budget verlopen is
Verlopen? Hoop dat bedrijf lekker naar de kl.... gaat om zo geld te innen
Mafklappers
Zeer slecht of niet bereikbaar en ze…
Zeer slecht of niet bereikbaar en ze komen niet in actie als hun voertuigen rondslingeren op plekken waar ze niet mogen staan.
onterecht rit, geen refund
Rit afgeschreven zonder dat ik gebruik heb gemaakt van de app. Blijkbaar een gehackt account. Jongen aan de telefoon gaf me een positief gevoel over de mogelijke oplossing van GoSharing. Verhaal op de mail gezet (op zijn advies) en vervolgens een kei harde afwijzing ontvangen.
Omdat het account gekoppeld is aan de creditcard, schrijven ze eerder geld af dan dat je met je ogen kunt knipperen. Vervolgens geprobeerd om het account te verwijderen, maar dat lijkt ook onmogelijk!
Eerste ervaring met de e-bike
Voor de eerste keer een e-bike genomen, kon nog max 30km mee gereden worden. na 6x error kon ik eindelijk gaan, trapte me een ongeluk...dacht door goed door te trappen zou hij wel aanslaan, maar nee, na 1 kilometer, buiten adem, met zweet op mijn rug heb ik het opgegeven en ben gaan lopen. kwam tevens te laat op het werk :( en dit alles voor bijna 6 euro!