Chat niet te bereiken fiets gaat niet op slot telefoonnummer werkt niet en de teller blijft doorlopen geen idee wat te doen bij check word ik altijd gelijk geholpen

Waardeloze organisatie, heeft iemand ze ooit telefonisch kunnen bereiken. Ook een boete, waarom is mij na 6 maanden nog niet duidelijk. Wel incasso etc. Er valt niet mee te communiceren. Zie laatste r... Toon meer

Er staan sinds zondag 10 sep 2 kapotte scooters voor het Zaanenpark in Haarlem Noord. Hier zijn de afgelopen periode kleine brandjes gesticht, waaronder in de papierbak. De brandweer is in korte tij... Toon meer

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Afschuwelijk

Afschuwelijk, ik sta al meer dan een uur te wachten om mijn reservering te eindigen. En intussen loopt de teller door. Niemand aan de lijn, niemand in de chat. Oplichterij eerste klas

18 oktober 2025

Wat een vreselijke app

Wat een vreselijke app. Fiets sluit nooit af. App sluit teveel af en wordt niet geupdate. Fiets fiets wel snel en lekker maar je kan hem nooit afaluiten en Contact met medewerker duurt eeuwen. 30keer minimaal heeft de fiets niet afgesloten. En wordt ik er kiet voor vergoed. Minuten langer word er afgeschreven en het kost mij steeds tijd

5 oktober 2025

Ongelofelijk slechte service en veel storingen

Ongelofelijk slecht bedrijf. De rit kon niet worden beëindigd vanwege een storing. Vervolgens was de enige optie om contact op te nemen via een chat. De wachttijd was 1,5 uur! Na een uur wachten werd de chat zonder reactie beëindigd. Na nog 5 keer een chat gestart te hebben werd steeds de chat weer beëindigd zonder een reactie. De reservering blijft gewoon doorlopen en staat inmiddels op 2 uur. Maak geen gebruik van deze fietsen of scooters!

21 augustus 2025

Waardeloos

Waardeloos. Voor eerste keer fiets gehuurd. 10 min gefietst. En al 25 min bezig om reservering te beëindigen. Staan maar te wachten op de klantenservice en de aftelklok voor onze beurt begint steeds overnieuw. Fiets wil simpelweg niet op slot. Ja, we staan in parkeergebied en standaard is uitgeklapt. Lopen was sneller geweest

7 augustus 2025

Verschrikkelijke ervaring

Verschrikkelijke ervaring, nooit meer. Niet gebruiken, want het is te onbetrouwbaar, te klant onvriendelijk, te duur. Hetzelfde geldt trouwens voor vergelijkbare bedrijven zoals Dott en Go!

7 juli 2025

Na 1,5 jaar mijn tegoed weer…

Na 1,5 jaar mijn tegoed weer opgewaardeerd om Felyx nog maar een keer te proberen.
1 straat gereden met een scooter, met helm, die amper optrekt en niet harder gaat dan 14 km/u. Maar weer geparkeerd,.. €2,75 van m’n tegoed af en amper een afstand afgelegd. 2 x Geprobeerd om contact te leggen via chat, reactie en chat werd afgesloten

17 juni 2025

Gebrekkige app zorgt voor torenhoge factuur

De app vertelde mij dat ik mijn scooter niet kon parkeren terwijl ik duidelijk in een aangegeven gebied stond. Daarna heb ik de scooter laten staan omdat de klantenservice niet snel kon reageren. Even later krijg ik opeens een rekening van 6 uur. Wat een oplichters.

14 juni 2025

Slechte app

Slecht geïnformeerd op voorhand door een actieproduct. Bleek het direct in te gaan (de tijd), terwijl dit niet was gecommuniceerd. Verder is de app zeer beperkt. Je kan niet snel dingen vinden.

23 mei 2025

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf, onbereikbaar en een en al storing en foutmeldingen.

Neem een taxi, de ellende die dit met zich meebrengt is het niet waard.

20 mei 2025

Geen klantenservice bereikbaar

De app werkt niet, waardoor ik mijn rit die inmiddels al 3 uur duurt niet kan afronden. Als ik hierover contact opzoek is dit onmogelijk. Chatbot staat een wachtrij van ruim 3 uur en er is geen mogelijkheid om ze te bellen. Op mijn mail heb ik na 3 uur ook nog geen reactie. Jammer want normaal weinig problemen mee gehad.

14 mei 2025

Het kan wel!

Felyx blijft helaas met technische (software) issues kampen.

Vandaag problemen met het beëindigen van de rit, omdat de app aangeeft dat de kofferdeksel openstaat, terwijl dit feitelijk niet zo is. Tot 5-10 keer toe open- en dichtgedaan zonder resultaat.

Klantenservice is niet (meer) telefonisch bereikbaar, alleen via chat. Ruim een uur gewacht voordat er iemand beschikbaar kwam!

@Felyx Technische issues kunnen ontstaan, alhoewel uitgaande van mijn ervaring het er echt teveel zijn. Maar als de serviceverlening ook te wensen overlaat, dan gaat er iets behoorlijk mis binnen het bedrijf.

Het Felyx concept is echt goed. Ik ben in het verleden een frequent TEVREDEN gebruiker geweest. Het kan dus wel!

5 mei 2025

Incasso over bedrag van 5 euro zogenaamd…

Stond een bedrag van 5 euro zogenaamd open waar ik nooit wat van had vernomen . Via Coolstra collecttion kreeg ik bericht over 5 euro , die hele maatschappij kreeg ik pas later door na maanden van Felyx per mail met de excuses dat ze samenwerken en de miscommunicatie waarna ik de 5 euro had betaald En ineens krijg ik een incassobureau onder de naam felyx/tkb met de nodige kosten erboven op van 20 euro met de mededeling dat ze mij maanden hebben bericht en sms’jes hebben verzonden wat ze niet aan konden tonen en ik nooit heb gehad. De 5 euro als bewijs die al betaald was zagen ze over het hoofd en ze dwongen mij alsnog voor de incassokosten op te draaien ondanks alle bewijzen er zijn en ze zelf geen enkel bewijs hadden en ze zelf fout waren. Zelfs de 5 euro begrijp ik niet want ik heb meer dan een jaar nooit gebruikt gemaakt van hun diensten. Ze zijn onbereikbaar en reageren ook niet op hun mails en Felyx/TKB is zeer bot en onbeschoft aan de telefoon en willen niet horen wat je zegt. Nooit dit meegemaakt bah

28 maart 2025

Oplichters

Vroeger vaak gebruik van gemaakt. Werkt 50% van de keren. In oktober zou er een geld bedrag openstaan van 5 euro waarbij ze een incasso bureau inschakelen en je 25 euro moet betalen. Laatste mail van felyx was echter in september ontvangen dus dit hele systeem en verhaal klopt niet. Je moet achteraf betalen en ze zetten meteen een incasso bureau op je zonder helder te communiceren. Oplichters.

6 april 2025

Klantenservice is niet te bereiken.

Ik probeer nu al meer dan een week de klantenservice van Felyx te bereiken omdat mijn account opeens geblokkeerd is, zonder enig resultaat. De chat in de app werkt vreselijk slecht en telkens wordt tijd die ze aangeven totdat ik geholpen kan worden verlengd.
Verder doet het telefoonnummer dat ze aangeven op hun site het ook niet en wordt er niet gereageerd op de mail. Wat een schandalig bedrijf...

31 maart 2025

Slechte klantenservice

Gisteravond had ik contact met Loli van de klantenservice. Dit omdat ik 2 ritten een scooter niet uit kon krijgen ondanks dat ik de juiste parkeer/drop-off zone stond. Dit had te maken met het slechte gps signaal dat er in de stad was. De eerste keer ben ik naar een andere parkeerzone gereden omdat het te lang duurde voordat ik antwoord kreeg. Het heeft toen erg lang geduurd totdat eindelijk het juiste gps signaal werd ontvangen. Ik heb dus veel te veel minuten moeten betalen.
De tweede keer heb ik gewacht op contact met de klantenservice. Het contact dat ik had was uiterst onaangenaam.

Naast het feit dat het lang duurde (voornamelijk bij de eerste poging) voordat ik een antwoord kreeg, beweerde Loli bij hoog en laag dat ik niet de waarheid sprak. Ik stond bij een drop-off zone, stuurde een foto van de scooter in het parkeervak en het adres waar ik stond. Zelfs toen bleef ze bij het feit dat ik verkeerd stond. Toch zette ze op afstand de scooter uit omdat het gps signaal het ineens deed, kort nadat ze zei dat ik verkeerd stond. Zo snel kon ik natuurlijk niet van plaats veranderen. Ik ga natuurlijk niet voor mijn plezier minutenlang staan discussiëren over het feit dat de scooter gewoon door het uiterst zwakke gps-signaal niet uitgezet kan worden?
Ik voelde een enorm nare nasmaak na dit contact, waarbij ik voor leugenaar werd uitgemaakt. Ik heb mijn klacht gemaild, maar kreeg een standaard automatisch bericht terug. Erg teleurstellend.

28 maart 2025

Vandaag voor het eerst een scooter…

Vandaag voor het eerst een scooter gehuurd. Parkeren kon niet omdat het verzorgingsgebied op de kaart letterlijk de andere kant van de stad was. Ik wou dus vanaf de metrostation naar huis maar nergens in de buurt waar ik woon kon ik parkeren
Uiteindelijk weer teruggebracht waar ik het opgehaald had en lopend naar huis gegaan

12 maart 2025