Chat niet te bereiken fiets gaat niet op slot telefoonnummer werkt niet en de teller blijft doorlopen geen idee wat te doen bij check word ik altijd gelijk geholpen

Waardeloze organisatie, heeft iemand ze ooit telefonisch kunnen bereiken. Ook een boete, waarom is mij na 6 maanden nog niet duidelijk. Wel incasso etc. Er valt niet mee te communiceren. Zie laatste r... Toon meer

Er staan sinds zondag 10 sep 2 kapotte scooters voor het Zaanenpark in Haarlem Noord. Hier zijn de afgelopen periode kleine brandjes gesticht, waaronder in de papierbak. De brandweer is in korte tij... Toon meer

Vroeger vaak gebruik van gemaakt. Werkt 50% van de keren. In oktober zou er een geld bedrag openstaan van 5 euro waarbij ze een incasso bureau inschakelen en je 25 euro moet betalen. Laatste mail van... Toon meer

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Klanten service Chat #32974

Ik maak niet vaak gebruik van Felyx, maar mijn ervaringen met de ritten zelf waren tot nu toe prima. Soms start een scooter niet, wat vervelend is, maar ik begrijp dat ik dit zelf moet oplossen. Echter, mijn recente ervaring met de klantenservice was ronduit teleurstellend. De medewerker in chat #32974 (Nathalie) was onvriendelijk en onduidelijk. Toen ik om verduidelijking vroeg, kreeg ik een reactie als ‘zoals ik al zei...’, terwijl het om nieuwe informatie ging. Vervolgens werd het gesprek abrupt beëindigd terwijl mijn vraag nog niet volledig was beantwoord. Dit is niet de service die ik verwacht. Telefonisch ben ik wel altijd vriendelijk geholpen, alleen daar zijn de wachttijden erg lang. Dit is ook de reden dat ik voor de chat had gekozen.

11 maart 2025

Gebruik hier nooit een scooter

Gebruik hier nooit een scooter! Ze innen onterecht geld. Volgens de app is de rit gewoon betaald, maar toch rekenen ze incassokosten, waardoor een rit van €5,90 ineens €30 kost. Alsof dat nog niet genoeg is, blijkt hun administratie een puinhoop en moet ik het bedrag nóg een keer betalen. Geen uitleg, geen oplossing – alleen extra kosten!! Pure oplichterij!!

11 maart 2025

Slechte recensies niet voor niets…

Slechte recensies niet voor niets blijkt na 1e keer huren.
Nu snap ik dat zoveel scooters van hun gesloopt en omgetrapt worden.
Allemaal boos op hun.
Factuur klopt niet naar beloftes op site.
Extra tegoed niet erbij.
Slechte en gevaarlijk rijdende scooters na er op 2 gereden te hebben blijkt.
Super slechte contact mogelijkheden ben er meteen klaar mee gewoon bron van ergenis.
Weer een Slechte review gek hoor.

2 februari 2025

Slechte onpersoonlijke service

Ook ik heb problemen ervaren met het beëindigen van mijn “rit” (scooter wilde niet eens echt starten) en vervolgens een factuur van 16 euro ontvangen omdat hij niet uit kon gaan. De chat waarbij je zogenaamd persoonlijke hulp krijgt heeft nooit gereageerd. Per mail maar een klacht ingediend maar krijg een duidelijk automatisch gegenereerd bericht terug dat dit bedrag omgezet kan worden in credits. Daar heb ik helemaal niks aan natuurlijk. Absurd hoe ze zon slechte service kunnen geven.

28 januari 2025

Oplichters

Klein bedrag van 4 euro kon niet worden afgeschreven, ik was hiervan niet op de hoogte, uiteindelijk een aanmaning gekregen waardoor er 20 euro bijkwam. Ik heb Felyx geprobeerd te bellen/mailen maar ze zijn niet bereikbaar en negeren mijn mails. Ik heb de factuur betaald, maar nog steeds staat er in de app dat ik het bedrag van 4 euro moet betalen. Dit heb ik dus al gedaan! Ik weiger uit principe om dit nogmaals te betalen. Ik wil mijn account verwijderen maar de app geeft aan dat mijn account geschorst is, waardoor dat niet kan. Ik ben altijd een nette klant geweest die haar rekeningen op tijd betaalde en nu krijg ik stank voor dank. FIX YOUR SHIT FELYX. Oplichterij. Gewoon niet aan beginnen!

17 december 2024

Aso bedrijf met aso klanten

Er staat al weken een scooter wrak in de weg op een straathoek. Felyx gemaild, kreeg te horen ''dat ze dat al lang wisten''. Wrak bleef staan. Toen een Melding Buitenruimte in mijn gemeente gedaan. Gemeente heeft dit doorgegeven aan Felyx. Wrak staat er nog steeds en er ligt zelfs nu een 2de scooter.

9 januari 2025

NOOIT AAN BEGINNEN! OPLICHTERS

NOOIT AAN BEGINNEN!

Heb een aanmaning gekregen doordat een bedrag van onder de 3 euro niet kon worden afgeschreven ( heb altijd een positief saldo) door een storing in de app. De betaalknop werkte niet heb het meerdere malen geprobeerd. Ze zijn zelf niet te bereiken telefonisch of per mail. Is er vervolgens omdat ik hun een machtiging heb gegeven een bedrag van €180 afgeschreven door incasso en andere omkosten te dekken. Kortom oplichterij!!!

4 december 2024

Incasso probleem Felyx

Ook ik kreeg ineens een incasso bureau op m’n dak nadat ik zogenaamd “automatisch incasso” aan had staan in de app. Achteraf is deze automatische betaling niet gelukt (waar ik geen bericht over heb gekregen), en kreeg ik meteen een belletje van het incasso bureau waar €20 incasso kosten bij zijn gekomen. Heel irritant. Heel slecht.

19 november 2024

Waardeloos

Felyx gemachtigd voor automatische betaling en vervolgens hebben ze me twee keer een factuur gestuurd, want betaling zou niet zijn gelukt (heb altijd positief saldo). Mail niet opengemaakt want dacht dat het reclame was en ik had ze gemachtigd dus weet ik veel. Direct incassobureau met verhogingen. Niemand krijg je te spreken, waardeloos. Dat was meteen de laatste keer.

30 september 2024

Dramatische service

Sinds 2018 een van de eerste gebruikers van Felyx. Altijd netjes betaald. Elk jaar verslechterde het bedrijf weer.

Na vervelende ervaringen met scooters (slechte staat, GPS werkte niet, app werkte niet, klantenservice slecht bereikbaar, etc..) kreeg ik als kers op de taart een brief op de mat van een incassobureau. Blijkbaar is er een aantal maanden geleden iets fout gegaan met de automatische incasso waar ik alleen melding van kreeg in mijn spam inbox (van TKB incassobureau). Direct werd het bedrag van 3 euro verhoogd tot 23. Toen ik verhaal haalde bij Felyx waarom ik van hen nooit melding had ontvangen. Natuurlijk kreeg ik na meermaals proberen (app, mail) niemand te pakken en moest ik zelf voor de kosten opdraaien zonder enige uitleg.

De maat was hierna voor mij vol. Ik heb mijn account verwijderd en ik raad ook iedereen hetzelfde aan. Check heeft bijvoorbeeld een veel betere service, en pijnig jezelf nou niet met een account bij Felyx erbij omdat er dan misschien net wat extra scooters beschikbaar zijn. Het is het gezeik simpelweg niet waard.

1 september 2024

Dieven!!!

Dieven!!!! Nooit een brief ontvangen van betaling en vandaag ineens de deurwaarder inclusief 20 euro. Een klein van 6 euro is nu 26 euro. Nooit maar dan ook nooit meer zal ik een scooter van ze huren.

18 september 2024

Oplichters

Waardeloos bedrijf. In 2020 1x gebruikt. De scooters waren slecht en toen nooit meer gedaan. Betaalmethodde doorgegeven en alles bleek te werken. Nu in 2024 een factuurl gekregen over het jaar 2020 met daarin grammaticale fouten vanuit een extern bedrijf. Ter verificatie van het openstaande bedrag eerst de chat om hulp gevraagd. Die zei dat we moesten mailen. Dit gedaan, herinneringen gestuurd en nooit een reactie gehad. De app opnieuw gedownload waar ook geen facfuur in open staat. Nu hebben ze een rekening gestuurd waar 20 euro bovenop komt omdat de factuur 'niet optijd betaald is'. De klantenservice neemt niet op en gooit je uit de lijn. Stelletje oplichters.

18 september 2024

Waardeloos

Waardeloos , sturen reeds herinneringen van een betaling die al 2 weken geleden geïncasseerd is. Schijtbedrijf!!!

1 september 2024

Stelletje vuile naaiers zijn jullie…

Stelletje vuile naaiers zijn jullie zeg. Mijn vriendin had een tentamen en ging expres al eerder weg voor het geval iets mis zou gaan. Komen we aan bij zo’n flutlelijk groen ding wat ze een scooter noemen, heeft de app eerst problemen en daarna als de rit eindelijk geactiveerd is gaat het ding niet aan, wat we ook proberen. Paar keer opnieuw geprobeerd, uiteindelijk ging eindelijk wel het klepje open voor een helm, dus die eruit halen en opzetten en klep daarvan dicht doen. Vervolgens start die scooter nog steeds niet. Wat we ook drukken op die lelijke groene k knop met start, ding gaat niet aan. Filmpjes opgezocht en alle stappen elke keer 1:1 uitgevoerd. Zeer onbetrouwbaar flut bedrijf. Vervolgens konden we de helm niet eens terug doen omdat de klep met de rode knop ook niet werkte, ookal was de scooter in de app geactiveerd (meer dan voldoende saldo ook). Uiteindelijk proberen rit te cancellen, maar dat kan niet tenzij je aanvinkt dat de helmen er goed inzitten. Uiteindelijk door tijdnood de helm eerst thuis moeten droppen omdat stel dat iemand hem meeneemt en dan maar aanvinken dat die terug erin zit, wantja, anders wordt de rit niet gecanceld, maar de meter met betalen loopt wel lekker door. Als jullie je helm terug willen mag je deze bij mij thuis komen ophalen, want reken maar niet dat ik hem ga brengen naar een of ander kantoor. Uiteindelijk met zeer veel stress de normale fiets moeten nemen terwijl we juist Felyx kozen vanwege jullie flutmarketing. “Ervaar de pure vrijheid van snel, makkelijk en elektrisch rijden.” Niks ervan. Watnou vrijheid. Vrijheid om in de stres bijna te laat te komen omdat jullie zo onbetrouwbaar als de pest zijn zal je bedoelen. De groeten

29 augustus 2024

Incorrecte facturatie en geen mogelijkheid tot contact.

Sturen foutieve facturen, en de klantenservice reageert niet.
Context: De app had een storing waardoor de rit niet beëindigd kon worden, en de scooter niet worden afgesloten. Hierdoor heb ik een uur naast de scooter gestaan, omdat iedereen hiermee kon wegrijden. Op alle mogelijke manieren contact gezocht, maar compleet genegeerd.
Uiteindelijk een rekening van €20 gekregen voor deze "rit". Bezwaar gemaakt, maar hier komt geen reactie op terug. Wel herinneringen over de factuur die nooit betaald zal worden.
Consumentendienst zou hier eens naar moeten kijken, want ik heb hier al ruim een dag werk aan, zonder inhoudelijke reactie.

5 augustus 2024

Onbereikbaar

Alleen chat, die enorm lang duurt.
Geen telefonisch contact en zoveel gedoe: kapotte scooters, niet afgemeld worden omdat de GPS verkeerd is. Enorm irritante chatbot.

2 augustus 2024