GoCanada Reviews

4,7

Een "wegbreng" camperreis geboekt bij GoCanada! Als Toronto - Vancouver reis zijn we gestart, maar we wilden ons verblijf wat uitbreiden voor familiebezoek. In een prettig contact met Suzanne b... Toon meer

We zijn net terug van onze 2.5 week durende vakantie in Alberta en BC, Canada via GoCanada. In één woord: fantastisch! Iedere dag was anders en vol hoogtepunten. GoCanada heeft onze wensen en wat voor... Toon meer

Wil je een reis door Canada waarbij vrijheid voorop staat? Dan is GoCanada een goede partner, heen en terugvlucht stonden vast, daarbinnen vrijheid van oost, west, zuid of toch naar het noorden. Doo... Toon meer

Topvakantie! Dit was onze beste vakantie tot op heden. Alles was vooraf samen met GoCanada besproken en afgestemd. Ze hebben alles voor ons geregeld: vlucht, camper, campings met een mooi routeb... Toon meer

Uitstekend

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

camperreis en postvlucht…

In mei hebben wij 3 weken met een camper door West-Canada gereisd en tijdens die reis ook een postvlucht vanuit Campbell River meegemaakt. Het voorbereiden van deze reis was al een feestje dankzij de uitgebreide documentatie van Go Canada. Eenmaal in Canada bleek alles tot in de puntjes geregeld. Toen wij na 10 dagen problemen kregen met de gehuurde camper kon deze dankzij de inzet van Four Seasons, Fraserway en het Go Canadateam in Nederland op een door ons aangegeven plaats en tijd omgeruild worden voor een andere camper, zodat ons geplande reisschema niet aangepast hoefde te worden. Canada is een geweldig land om op vakantie te gaan (fantastische natuur, veel wild en aardige mensen). Dat bij Go Canada en haar partners ter plaatse de klant torenhoog op nummer 1 staat maakt het nog beter!!

2 juni 2018

Uitstekende service !!

Uitstekende service !!

Mijn vriendin en ik wouden een wintersport vakantie boeken naar Canada. Er zijn vele mails en telefoon gesprekken over en weer gegaan door vragen van onze kant en het steeds wijzigen van de vakantie. Anuska Bos deed dit steeds zonder enige moeite en hielp ons met de best passende vakantie te vinden.
Door omstandigheden hebben we de reis uiteindelijk niet geboekt en heeft Anuska Bos hier ons ook weer super mee geholpen om alles netjes af te ronden.

Mochten wij weer plannen hebben om naar Canada te gaan dan gaan we zeker met GoCanada boeken, alleen al om de service en de klantvriendelijkheid die dit bedrijf en met name Anuska Bos heeft.

Anouk Wassen en Elwin Bos

12 december 2017

Door met GoCanada te reizen, sluit je Canada voor altijd in je hart.

Voor de derde maal via GoCanada hebben we weer een camper weggebracht van Whitehorse naar Calgery. Voor ons als doorgewinterde natuurliefhebbers was het weer een geweldige reis. Deze keer de Alaska Highway afgereden op aanraden van het GoCanada team. Veel Wild Life gezien.Tijdens deze reis hebben we ook veel Canadezen gesproken en leer je de gewoontes en cultuur van het land ook een beetje kennen. Ook bezoekjes aan de plaatselijke bibliotheek en musea zijn zeer de moeite waard. Deze geweldige ervaringen waren weer perfect geregeld door het team van GoCanada. Margreet van der Valk en Ton Rutten Diever

10 oktober 2017

We zijn terug van een rondreis met een …

We zijn terug van een rondreis met een huurauto door Nova Scotia. Prachtige reis mede door het kundig advies van Vivian van Go Canada. Veel kreeft gegeten, leuke hotels en normaal tempo. Precies zoals we het wilden! Aanrader!

Fam. Kraal

27 september 2017

Wij hebben dit jaar een droomreis gemaakt naar de Yukon en Alaska

Wij hebben dit jaar een droomreis gedaan naar Alaska.

Via GoCanada de vlucht(en), 2 hotelovernachtingen en de Camper geboekt. Zij hebben ons uitstekend geadviseerd over (door ons voorgestelde) route, de truckcamper van Fraserway en de mogelijke excursies. Fraserway is werkelijk de Rolls- Royce onder de camper-verhuurbedrijven.

Wij zijn via Amsterdam met Air Transit naar Vancouver gevlogen, daar een overnachting en de volgende dag gevlogen naar Whithorse (Yukon) en daar Truckcamper met slide-out opgehaald en via Destruction Bay naar Alaska gereden. In de Yukon hebben we een Glacier Flight met Icefield Discovery Tours gedaan. Echt adembenemend mooi, zelfs nog geland boven op de grootste gletsjer ter wereld (op de noord en zuidpool na). Via Tok (leuk stadje) naar Nabesna (prachtig natuurgebied) en verder hebben we Seward aangedaan. Hier een prachtige walvistocht gedaan naar de Kenai Fjords. Vervolgens zijn we naar het Denalipark gegaan en hebben daar een bustoer gedaan van 11 uur. Werkelijk prachtig. Via Chicken terug over de top off the world-weg en via nog enkele mooie plaatsen terug naar Whitehorse. We hebben heel veel wild gezien onderweg. Zwarte beren, veel grizzly's, otters, elanden, bald eagles, wolven, walvissen, orka's en zeeleeuwen.

We zijn nu voor de zesde keer via/met Gocanada op reis gegaan en zijn uitermate tevreden over Roderick en zijn crew!

ECHT EEN AANRADER OM BIJ GOCANADA JE REIS TE BOEKEN!

Groetjes Peer en Marion

14 september 2017

In overleg met ons een 32 daagse …

In overleg met ons een 32 daagse vakantie geregeld in New Foundland en Nova Scotia . Een prachtige vakantie is het geworden met een diversiteit aan locaties en hotels/ inn's Verder was er bij aankomst in Halifex een keurige envelop met alle papieren en een reisboek met diverse suggesties om te doen tijdens de trip. Ontzettend genoten en veel gezien.

31 augustus 2017

Super vakantie

Prachtige vakantie gehad. Met de camper v Calgary naar Vancouver. Mooie route. Veel dieren gezien. Campings waren goed geregeld. Op het laatste moment wilden we graag een aanpassing in het schema. Is zonder problemen geregeld. De extra geboekte activiteiten waren allemaal geweldig (oa whale watching, berensafari, postvliegtuig). En leuk mailcontact gehad. Als het kon, zou ik zo weer boeken...

30 augustus 2017

Reis door Rocky Mountains …

We zijn inmiddels alweer twee weken terug van onze reis naar Canada en Amerika. De reis was geweldig en we bedanken GoCanada voor de goede organisatie. Het was tot in de puntjes geregeld en alles klopte.
Bij een volgende reis kloppen we zeker weer bij GoCanada aan.

25 juli 2017

Uitstekende kennis van zaken bij GoCanada

Door de uitstekende kennis van werkelijk ieder deel van voor ons met name Britisch-columbia, Vancouver Island en Alberta hadden wij vorig jaar een dermate geweldige Camper vakantie, dat wij dit jaar weer geboekt hebben om datgene de bezoeken wat we vorig jaar hebben gemist. Dankzij de beeldende en informatieve manier waarmee Roderick ons enthousiast heeft gemaakt zijn wij benieuwd naar ons nieuwe avontuur. Cruisen naar Alaska en nog twee weken met de Camper op het vaste land. We kijken er naar uit!
Jennie en André

15 juli 2017

KAN NIET BETER, ACCURATER, VRIENDELIJKER !

Wanneer je -zoals wij- voor de zesde keer met een camper door Canada reist en op een bijzondere plek door verbaasde Canadezen gevraagd wordt HOE je deze mooie locatie gevonden hebt, ben je blij dat je weer met Roderick van Go Canada in zee bent gegaan!
Zelfs voor deze zesde reis wist hij weer andere, prachtige routes voor ons te bedenken. Deze keer via de zuidelijke Rocky's ; misschien wel mooier nog dan "gewoon" naar het noorden....
Tijdens de altijd gezellige bezoekjes omcirkelt Roderick, enthousiast pratend, alle speciale plekken op een plattegrond .
Luister je goed naar hem , dan kun je de Lonely Planet thuis laten !
Dank zij Roderick zijn wij met het Canadavirus besmet en kijken we alweer uit naar de herfst voor onze zevende camper-reis ; natuurlijk weer via Go Canada.
Ed de Man / Joyce Goewie.

6 juli 2017

Amazing Canada

Beste Roderik en Vivian, wij willen onze dank uitspreken over de fantastische organisatie van onze Camperreis van Vancouver naar Toronto. Nu twee weken thuis en nog steeds nagenieten van deze voor ons onvergetelijke reis door dit fascinerende land. Wij bevelen het iedereen aan die eens een Camperreis door Canada wil maken.
Nogmaals bedankt en zeker voor herhaling vatbaar !!!
Vr gr Hennie en Jan Kootstra

21 juni 2017

een superreis naar West Canada!

We hebben een superreis naar West Canada gehad; prachtige natuur, mooie dieren, vriendelijke mensen ; gewoon alles bij elkaar een perfecte reis.
GoCanada heeft alles heel netjes geregeld en niets was hun teveel.
Wij gaan zeker een keer terug naar Canada en dan weer met GoCanada!

Jack en Anita

18 juni 2017

Topreis Yukon-Alaska.

Het is al enige tijd (4 maanden) geleden dat ik samen met mijn vrouw deze camperterugbrengreis gemaakt heb. De vlucht naar Vancouver verliep prima. Ik had zelf de stoelindeling aangepast, dat is het voordeel als je het vliegtuig kent en weet waar je het liefst zou zitten. De volgende dag naar Whitehorse gevlogen, dat was een beleving op zich. Het westen van Canada van bovenaf, dat moet je gezien hebben. Op het vliegveld van Whitehorse werden we opgehaald door Canadream en kregen we een camper uitgereikt. Helaas kregen we niet de door mij gevraagde Truckcamper maar een DVC, Deluxe Van Camper, ik was hierdoor wel een beetje teleurgesteld want dat hield in dat elke dag een worsteling met het bed noodzakelijk was. Het is een 'part of the deal' dat je wegbrengt wat je aangeboden krijgt. Na inkopen doen en een beetje wennen aan de camper een camping opgezocht en daar de mogelijkheden van de camper bekeken. Gelukkig was er een generator aan boord. Het overkwam ons een paar keer dat de voor die dag geplande camping dicht was en konden we gewoon ergens staan met elektriciteit. De andere dag begon de reis echt met de Golden Circle. Aangezien de herfst al volop aan de gang was, was het echt een Golden Circle, echt schitterend. De bergen stonden overal in een goudgele kleur te stralen, het was overweldigend. Omdat het 's nachts al wat kouder werd hebben we de hele reis tot Vancouver de herfst als metgezel gehad. Skagway in Alaska viel ons tegen. Als er geen cruiseboten met Chinezen liggen dan is het dorp volkomen uitgestorven, als ze er wel zijn kun je geen ticket voor de trein over de Whitepass krijgen. In Alaska ook de eerste beren gezien, vissen, zwemmen in de rivier, die gasten hebben een mooi leven. We zijn zuidwaarts gereden over de Cassiar Highway, deze weg is goed te doen met een normale camper. Hier kwam ik toch de beperking van een DVC tegen, geen vierwielaandrijving en ik had zo graag een paar keer de weg afgegaan. Maar dat gaat niet met een DVC, die ligt toch te laag op de grond. Leuke campings langs de Cassiar en behoorlijk wat parkcampings, zie het boekje met rustieke campings. In Hyder in Alaska weer beren gezien, het kon niet op. Verder naar het oosten, in Vanhoof staat de aanbevolen camping te koop, aanschaffen door GoCanada zou ik zeggen, je kunt er zo beginnen. Prima camping. Verder naar het zuiden, door de prachtige Okanagan Valley. Hier kwamen we tot de conclusie dat het ook wel eens regent. Twee dagen op de prachtige Porteaucove provincial park camping gestaan, daarna naar Vancouver en de camper ingeleverd. Zeker gezien de medewerking van de natuur in de vorm van de herfst, de beren, elanden, Bald eagles, het zeer redelijke weer was het een onvergetelijke reis!!

30 januari 2017

GoCanada, ik zou het zo weer doen

Ik kende een aantal mensen in Canada die ik graag wilde bezoeken. Met wat adressen stapte ik naar GoCanada. Even rond de tafel gezeten om mijn wensen kenbaar te maken. Roderick kent het land goed en kon me goed adviseren.

Na een week lag er een voorstel tegen een prima prijs. We hebben genoten en de voorzieningen waren boven verwachting. Een volgende keer kom ik graag weer bij GoCanada terug!

17 oktober 2016

Zeer tevreden

Wij hebben onze camperreis geboekt via Go Canada. Zijn daarbij zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Door Go Canada zijn we van goede informatie voorzien, die ons heeft geholpen bij het maken van de juiste keuzes. Kortom door, Go Canada kunnen wij terug kijken op een geweldige vakantie. Nogmaals Dank.

Guus van Dijk

13 oktober 2016

Aanrader

Net terug van een 3 weekse reis door Canada (BC en Alberta). Mijn hoge verwachtingen zijn hierin zelfs overtroffen, Wat een schitterend land. Ook het boeken met en bij Gocanada heb ik als heel positief ervaren. Geen 'addertjes' onder het gras. Ik zou mijn volgende reis zo weer toe vertrouwen aan Gocanada, iets wat in de toekomst ook zeker weer gaat gebeuren.

Ronald& kayleigh.

12 oktober 2016

Let's Go

Snelle reactie op je mails, vriendelijke en persoonlijke benadering. Uitgebreide documentatie krijg je toegestuurd! Alles tot in de puntjes geregeld. Wat je van een online reisbureau verwacht wordt in de praktijk uitgevoerd. Wil je persoonlijk geholpen worden, ook dat is mogelijk...... bel of ga langs. Onze liefde voor Canada gaat, dankzij GoCanada, nooit meer over. Hartelijk dank voor deze prachtige vakantie!!!

11 oktober 2016

Wow...wat een geweldige reis!

Het geeft heel lang geduurd, maar na 4 jaar uitkijken naar een reis naar Alaska/Yukon, zijn wij afgelopen zomer op reis geweest. En het was het wachten méér dan waard...wat een geweldig mooi land met leuke lieve mensen en prachtige natuur!

GoCanada heeft ons heel goed geholpen. Al onze vragen (en dat waren er heeeel veeeel) altijd vriendelijk, snel en goed beantwoord. Ook hebben zij ons voorzien van goede adviezen. Wij hadden bijv. een route uitgezet (voor 3 weken) waarbij we álles wilde zien...maar op aanraden van GoCanada hebben wij deze route ingekort zodat wij meer tijd hadden om te genieten van de natuur en omgeving, er was namelijk genoeg moois te zien/doen!

Waar iedere reiziger bang voor is is ons overkomen...de dag voor vertrek een belletje met het bericht dat de vlucht met 36 uur was vertraagd...! Maar ook hier was GoCanada klantvriendelijk en snel, want binnen een uurtje hadden wij bericht van een nieuwe vlucht en hebben zij het papierwerk voor Alaska/Yukon geregeld (hotel/camperhuur e.d.).

Het is ons zo goed bevallen dat wij volgend jaar (2017) voor langere tijd terug gaan om het land nog beter te leren kennen en de plekken die wij hebben overgeslagen alsnog te bezoeken...Wij gaan dan ook zeker GoCanada vragen ons hierbij te helpen!

Dus naast dat Alaska/Yukon een absolute aanrader is voor de avontuurlijke reiziger... is GoCanada dat zeker ook!

11 oktober 2016

Prachtige camperreis West Canada en Vancouver Island

Samen met de familie Timmer (zie hun uitgebreid reisverslag bij de beoordelingen) voor de 2e keer een camperreis gemaakt door Canada. De eerste reis in de periode half mei half juni 2014 betrof een wegbrengcamper vanuit Toronto naar Calgery. Totaal ruim 5000 gereden. Gereden, na eerst de Niagara watervallen te hebben bezocht, door Noord Amerika. Meer te zien en aangenamere temperatuur in die periode dan Canada. Michican Lake, Holland, Badlands, Camp Rushmore, Yellowstone Park, Banff, Lake Louise en zo kan ik nog even doorgaan met prachtige onderwerpen. De verzorging vooraf door Go Canada perfect geregeld. Als camper hadden we van Canadream een Midi Motorhome (MHB) mee. Ruim, maar nadeel is de grote "bovenbouw", waardoor veel uitzicht wordt ontnomen tijdens het bekijken van de omgeving. Familie Timmer had een SVC meegekregen. Hier had je een meer panorama uitzicht. Dus bij bestellen kun je daar rekening mee houden.
De 2e camperreis van half mei tot half juni sluit ik mij aan bij het relaas van de familie Timmer. Geweldige reis, waarbij alleen Canadream in gebreke was gebleven met het leveren van de niet bestelde camper. In plaats van een "grote" SVC werd een "kleinere" SVC geleverd. Opletten dus. Voor de rest een dikke plus voor Go Canada. Ook achteraf het regelen van een vergoeding wegens de vluchtvertraging bij de vliegmaatschappij verdient een pluim.

5 augustus 2016