Een "wegbreng" camperreis geboekt bij GoCanada! Als Toronto - Vancouver reis zijn we gestart, maar we wilden ons verblijf wat uitbreiden voor familiebezoek. In een prettig contact met Suzanne b... Toon meer
We zijn net terug van onze 2.5 week durende vakantie in Alberta en BC, Canada via GoCanada. In één woord: fantastisch! Iedere dag was anders en vol hoogtepunten. GoCanada heeft onze wensen en wat voor... Toon meer
Wil je een reis door Canada waarbij vrijheid voorop staat? Dan is GoCanada een goede partner, heen en terugvlucht stonden vast, daarbinnen vrijheid van oost, west, zuid of toch naar het noorden. Doo... Toon meer
Topvakantie! Dit was onze beste vakantie tot op heden. Alles was vooraf samen met GoCanada besproken en afgestemd. Ze hebben alles voor ons geregeld: vlucht, camper, campings met een mooi routeb... Toon meer
Goed en prettig reisbureau
Alles was door jullie goed geregeld.
Tip: wij stonden 2 X op een golfcamping. Deze waren beter dan sommige campings in jullie boekje.
Aanrader: Aosta camping
onvergetelijk!!
Alleen jammer dat we niet naast elkaar zaten in het vliegtuig,
Goede en betrouwbare dienstverlening
Veel bijkomende kosten bij een camperreis: benzine, campgeld kan fors oplopen. Een ruime camper is een groot ding in het verkeer en parkeren.
Bovendien mis je je auto voor de kleine kleine tripjes.
Onvergetelijke geweldige en goed georganiseerde reis gehad en hopen volgend jaar weer te gaan
De reis was in een woord perfect. Vlucht, transfer en hotel. Ontvangst en uitleg van de camper. Campinggids in NL al ontvangen met goede info. Wij gaan graag volgend jaar weer. Ook alle lof voor het boekingskantoor in NL geen moeite was hen teveel. Kortom wij kunnen dit aan iedereen warm aanbevelen.
Prachtige reis....... maar
Een mooie reis met als reisleider Robert Jan, alleen blijf ik aanhikken dat er, en dat niet alleen bij GoCanada, vogelshows en nog wat andere onbelangrijke dingen in zo'n reis zitten en waarvoor je best veel geld betaald, Ik kom naar Canada voor natuur natuur en niets anders dan natuur.
Zeer vriendelijke en deskundige mensen bij Gocanada.
Zeer goede ervaring met Gocanada. Denken met en voor je mee. Antwoorden geduldig op al je vragen. Geven veel nuttige tips. Kortom zeer prettige ervaring.
Advies op maat
Prima advies op maat.
Tegenvaller was dat we toch een grotere camper kregen dan afgesproken.
Hierdoor beduidend minder rijgemak. Zodra we stonden uiteraard meer comfort.
plezierig en professioneel
Ik heb goede herinneringen aan de reis naar canada. Gocanada heeft ons prima geholpen met de voorbereiding en organisatie van de reis. Ter plekke bleek alles in orde. Er is een krietiekpuntje maar ik kan me die niet meer voor de geest halen. Volgende keer deze e-mail eerder zenden dunkt me.
Ervaring met GoCanada
Vorig jaar een camperreis geboekt via GoCanada en ook dit jaar weer.
De eerste keer verliep alles vanaf het eerste contact bij de boeking prima. Uitstekende informatie en zeer correcte uitvoering. Ook de ontvangst bij de camperverhuurder was perfect. Ik verwacht dan ook dat het dit jaar weer tot volle tevredenheid zal verlopen.
vliegtuigstoelen
Goed geregeld. Alleen vliegtuigstoel te krap. We hadden 150 euro pp bijbetaald voor meer ruimte bij de benen, maar de stoelkussens waren absoluut slecht( je gleed eraf) en de ene stoel was te krap.
uitstekende reisorganisatie
Fantastische reis geboekt naar Canada, priority met vliegen, fijn hotel voor de eerste 2 nachten in Galgary en een fantastische Camper. En dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs.
We kijken met veel plezier terug op deze 3 weken durende reis.
Alaska, canadareis met camper
Prima verzorgd, alle informatie die we zochten gekregen. Geen moeite was te veel om ons voor te bereiden, gaan zeker nog een keer terug met gocanada.
top touroperator !!
Duidelijk, uitstekende service, denken mee met klant, weten waar ze over praten, betrouwbaar ! En een uitstekende uitmuntende service
Mooie pakketreis
Het was een goed georganiseerde reis.
Een mooie combinatie van cruise en camper.
We hebben super genoten van Alaska en Camada!
verstand van reizen...GoCanada.
De medewerkers van GoCanada hebben allemaal zelf reiservaringen in Canada. Daardoor kunnen ze adviseren uit eigen ervaring.
4 sterren het gaat goed
Onze ervaring is goed er is niets op aan te merken.
slechts 1 minpuntje verwijderd van de 5e ster, de waarschuwing dat bankpasjes niet worden geaccepteerd in Canada, verder geweldig!
De titel zegt alles. Gocanada had alles voortreffelijk verzorgd. Vanaf het vertrek tot de extra zaken die verzocht werden zoals een extra week. Een volgende keer zeker weer met Gocanada.