Hurtig service og leveret dagen efter bestilling. Super søde og hjælpsomme mennesker der tager hensyn til kunderne når man kontakter dem. Nu venter vi spændt på om produktet gør en forskel for vores... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Altid super god service og hurtig levering. Samtidigt nogle rigtigt gode produkter, også hvis man vil have miljøvenlig og effektiv støtte til hygiejne i boksen mm.
Fin hjemmeside Nemt at finde produkter, dejligt at kunne betale med MobilePay. Bestilte fredag og varerne kom tirsdag. Anmelder produkterne senere, da jeg endnu ikke ved, om de ændrer noget/virker
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har brugt only good hores produkter i 1,5 måned nu. Min vallak har altid haft problemer med efterløb om vinteren, men i år havde han også meget løs afføring. Jeg var lidt skeptisk, da jeg først l... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi ser det som vores mission at sælge det bedste produkterne til din hests fordøjelsessystem som findes på markedet samt sprede viden (baseret på forskning) som findes om GODE bakterier samt mave- og tarmsystemets indflydelse på dit dyrs velvære.
Skyttehusvej 4, 8464, Galten, Denemarken
Varen kom riktig hurtig hjem til os.
Hesten ser glader ut efter å ha brukt only good horse

Antwoord van Godebakterier
Hurtig levering. Altid flot og fint pakket. Rigtig gode og effektive produkter.
Er kæmpe fan.
Har bestilt varer d 7 marts og har dd 16 marts fortsat ikke fået leveret “Only good horse” til vores hest der behandles for IBD. Super ærgerligt , da der ellers plejer at være god og hurtig levering.

Antwoord van Godebakterier
Hurtig levering. Ordren blev pakket på en helligdag, sikke en service 👍. Kender ikke andet produkt som hjælper så hurtigt, til trods for en hest der er fyldt med smertestillende og antibiotika regulerer maven sig i løbet af 2-3 dage.

Antwoord van Godebakterier
Igen fantastisk hurtig service og levering.
Jeg har lige startet min hoppe op på Only good horse efter flere problemer med fordøjelsen. Dette er eneste tilskud som har stået distancen og holder hende stabil.

Antwoord van Godebakterier
Fantastisk god service. Stod i akut problem og de sendte samme dag og var endda også så søde at følge op på om jeg havde modtaget besked fra pakke shop om at pakken var klar.
Handler helt sikkert her igen og anbefaler til andre 😊

Antwoord van Godebakterier
Fantastisk produkt. Jeg bruger det hver gang jeg får ny hest i stalden eller når vi skal til stævner👍
Bh Stutteri Hindsholm - Jette

Antwoord van Godebakterier
Hvorfor bruger jeg Camilina olien?
Det gør jeg, fordi min 19årige islænderhoppe går på vandrefold uden alverden græs og derfor har brug for at få tilført omega 3 og 6 på anden vis.
Da hun samtidig kun får krybbefoder en gang om dagen er det vigtigt for mig, at tilførslen sker på en måde, som ikke involverer en masse ekstra gram foder i en i forvejen ret stor portion og her er olien perfekt.
Den mængde hun skal have svarer til 7 pump og jeg hælder det i hendes foder lige inden udfodring, så det blandes med det pelleterede foder foruden det beet balancer hun får tørt og det glider nemt ned ;)
Der er til lidt over to måneder i en 2,5l dunk så sammenlignet med alt mulig andet tilskud vi hesteejere køber til vores dyr, synes jeg ikke det er dyrt.
Jeg har brugt den det sidste halve år, og er rigtig glad for den, og godebakterier.dk har en super kundeservice.
Jeg bestiller altid med levering til pakkeshop, men Madeleine har indtil nu hver gang valgt selv at komme forbi og aflevere dunken ved min hoveddør og har hver gang skrevet en sms, at hun har været forbi.
Perfekt kundeservice der giver de 5 stjerner - produktet lever dog desværre slet ikke op til det forventede.

Antwoord van Godebakterier
Super service og hurtig levering. Og så er det nogle rigtigt gode produkter.
Altid hurtig forsendelse og et fantastisk produkt

Antwoord van Godebakterier
Hvis man vil have en super god indgræsningsplan for sine heste/ponyer inden de lukkes ud på de store sommerfolde, så er den bedste plan her 🌱😍 Jeg har brugt deres indgræsningsplan i flere år, og den fungere perfekt for vores heste. Er sikker på den også vil være super god for mange andre. For mig er det vigtigt det foregår stille og roligt, og det gør denne til punkt og prikke❣️Når tid er, er jeg ikke bange for at lukke dem på døgnfold. Kan virkelig anbefale denne. Har set på mange andre men syntes de går alt for hurtigt, og det giver lidt ondt i maven…. Kun det bedste for mine 6 prutter 🥰 Tak for den bedste indgræsningsplan.

Antwoord van Godebakterier
"Jeg har en dejlig, ældre islandsk vallak, der desværre har et meget sart mave-tarm system. Han reagerer på stort set alt, også selvom jeg altid forsøger at tilvænne ham stille og roligt. Skift af grovfoder, vejrskifte, skift af foder, ormekur, vaccination m.m.
Det giver anledning til stor frustration hos mig, når hans ellers fine afføring pludselig bliver meget lind i konsistensen, så jeg forsøgte derfor at Google mig frem til en løsning.
Et af søge resultaterne omhandlede Only Good Horse, og det fangede straks min opmærksomhed. Efter at have læst om produktet besluttede jeg, at det var værd at afprøve, og det er jeg simpelthen så taknemmelig for.
Efter 1-2 døgn på Only Good Horse begyndte hestens afføring at få normal 'pære form' igen, og efter 4 dage havde han fuldstændig normal afføring. Jeg turde næsten ikke tro det, men der var fuldstændig styr på maven igen - også efter posen med de 15 portions breve var brugt op. Han fik to portions breve pr dag de første fem dage og derefter 1 portion pr dag de sidste fem dage.
Jeg ser Only Good Horse som lidt af et vidunder middel, og derfor har det altid en plads i hestens 'førstehjælpskasse'.

Antwoord van Godebakterier
Her de sidst 2 måneder har jeg brugt EM skin-care, og må bare sige der har ikke været skyggen af muk eller halekløe.
Spændende produkt 👍🏻

Antwoord van Godebakterier
Lees meer over geverifieerde reviews.