De aankoop en betaling is simpel. Verder moet ik nog ervaren of het echt helpt maar het ziet er veelbelovend uit. Ik heb inderdaad kurkuma gebruikt. kreeg ernstige darmproblemen. Dus ben er mee opge... Toon meer

Beste Dokter Madjic, Ik merk Uw bewogenheid voor de mensen, dat is bijzonder en prijzenswaardig. dit mag best wel gezegd worden, ik dank U voor Uw onderzoek en het ontstaan van dit geweldige prod... Toon meer

Ik ben zeer tevreden met de wijze waarop Golden Tree met haar klanten om gaat. Ze reageren uiterst snel, fatsoenlijk, denken mee, zijn oplossingsgericht en hebben een zeer klantvriendelijke opstellin... Toon meer

Maandje geprobeerd, werkt voor geen meter (scam) Geld klopperij 1e klas, niet intrappen! In de advertentie staat ook duidelijk: "Dit product is niet bedoeld voor het diagnosticeren, behandelen,... Toon meer

1. Vitamine- en supplementenwinkel
  2. Cosmetische producten leverancier
  3. Fitness- en voedingsservice

Unlock the secrets to exceptional well-being and timeless beauty. Our scientifically-backed products, crafted with the help of physicians and experts, deliver visible results, offer safe usage and come at an affordable price. Join our community of thousands of satisfied users and create a wonderful and healthy lifestyle for yourself. If you have any questions or concerns regarding Golden Tree products, please don't hesitate to reach out to us.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

3K reviews

Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord

Golden tree een bedrijf die niks doet voor zijn klanten

Bestelling gedaan probleem met gls de eerste keer dat ze kwamen was het u was niet thuis terwijl ik thuis was de 2x precies het zelfde de 3x was het dat mijn huis niet bereikbaar was en de 4x hadden ze het bij de deur neergelegd 0m 17:17 wat ze niet gedaan hadden want om 17:15 kreeg ik 2 grote pakketen binnen van dhl gls gebeld hun contact op genomen met de chauffeur en die zegt ik heb het in de brieven bus gedaan wat niet het geval was dan mail je met goldentree en het enige wat ze kunnen zeggen is sorry dat is vervelend waardeloos bedrijf

9 februari 2026

Antwoord van Golden Tree

Hartelijk dank voor uw feedback. We hebben uw bestelling nagekeken en zien dat deze op 21-01 is geplaatst en op 27-01 succesvol is afgeleverd. Hoewel het pakket dus binnen de gestelde termijn is bezorgd, betreuren wij de verwarring en het ongemak die door de communicatie van de bezorger zijn ontstaan.
Het is voor ons erg belangrijk dat de bezorging soepel verloopt. Wij zullen uw klacht over de handelwijze van de GLS-chauffeur dan ook intern doorgeven aan de transporteur om onze service in de toekomst te verbeteren.
We zijn blij dat u de producten uiteindelijk heeft ontvangen en wensen u veel succes met het gebruik ervan.

Het Golden Tree-team

duidelijkheid en de mogelijkheid om…

duidelijkheid en de mogelijkheid om achteraf te betalen

Antwoord van Golden Tree

Dank u wel voor uw vriendelijke woorden! We zijn blij dat we u van dienst konden zijn en streven er altijd naar om duidelijke communicatie en flexibele betalingsopties te bieden.

Mocht u verdere vragen hebben, staan we altijd voor u klaar.

Buikpijn na het gebruik. Retour duur!

Buikpijn na het gebruik. Product heeft een retourgarantie maar de kosten zijn voor jezelf. Wat ze er niet bijzetten is dat het retour moet naar Slovenië en dat de kosten hoger zijn dan de aanschafkosten. Waardeloos! Gebruik dit product niet! Order 1275866

Geven aan geld te schenken aan een Goed doel, maar dat doel is fictief en bestaat niet. Dit is pure oplichting!

Antwoord van Golden Tree

Het spijt ons te horen dat u ongemak heeft ervaren na het gebruik van ons product. We willen echter graag een aantal punten verduidelijken.
Wat betreft de retourprocedure: wij zijn hierover volledig transparant. Alle informatie over het retourneren van producten, inclusief het adres van ons centrale magazijn in Slovenië en de verantwoordelijkheid voor de verzendkosten, staat duidelijk vermeld in de algemene voorwaarden op onze website. We raden onze klanten altijd aan deze informatie door te nemen voordat ze een bestelling plaatsen.
Daarnaast willen we met klem benadrukken dat onze steun aan goede doelen absoluut niet fictief is. Wij zijn een bonafide bedrijf en de projecten die wij steunen zijn echt en traceerbaar. De beschuldiging van oplichting is dan ook onterecht.
We hebben begrepen dat u inmiddels contact heeft opgenomen met ons klantenservicecentrum. Uw retourzending zal onmiddellijk worden verwerkt en de terugbetaling zal worden geregeld zodra het pakket in ons magazijn is ontvangen.

Geen enkel effect ervaren

Geen enkel effect ervaren, geen verschil met voordat ik met het gebruik begon, de vele beloftes in het ellenlange verhaal komen niet uit, slechte investering wat mij betreft

Antwoord van Golden Tree

Het spijt ons oprecht te horen dat u niet de gewenste resultaten heeft ervaren. We begrijpen uw teleurstelling, aangezien we streven naar producten die echt een verschil maken.
Omdat we volledig achter de kwaliteit van onze supplementen staan, bieden wij een 60-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. Dit betekent dat als u binnen deze termijn geen resultaat merkt, u het product naar ons kunt retourneren en wij het volledige aankoopbedrag aan u terugbetalen. Zo kunt u onze producten zonder financieel risico uitproberen.
Neem aalstublieft contact op met onze klantenservice zodat we de retourzending voor u in orde kunnen maken. We helpen u graag verder.

Het Golden Tree-team

Het pakket kwam goed aan en netjes…

Het pakket kwam goed aan en netjes verpakt. Er kwam ook geen invoerrechten over het bedrag. Uiteraard moet ik de werking nog afwachten. Lichamelijk merk ik nog geen verschil, maar ik ben ook pas begonnen. Het betreft Sugar controle.

5 februari 2026

Antwoord van Golden Tree

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review! 🌟 We zijn blij te horen dat het pakket goed en netjes verpakt is aangekomen en dat de bezorging soepel verliep.
Wat betreft de Sugar Control: het is volkomen normaal dat u na een korte periode nog geen fysiek verschil merkt. Natuurlijke supplementen hebben vaak wat tijd nodig om hun volledige werking in het lichaam op te bouwen. Consistentie is hierbij erg belangrijk.
We zijn erg benieuwd naar uw ervaringen over een paar weken! Mocht u vragen hebben tijdens het gebruik, dan staan we voor u klaar.

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen, fijne producten. Enkel jammer is de soms lange levertermijn.

10 februari 2026

Antwoord van Golden Tree

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review! Het verheugt ons te horen dat het bestellen soepel verliep en dat de producten in de smaak vallen.
Onze oprechte excuses voor de soms langere levertermijn. We begrijpen dat het vervelend is om op uw bestelling te moeten wachten. We werken er continu aan om onze logistieke processen te verbeteren, zodat we in de toekomst sneller kunnen leveren.
Bedankt voor uw geduld en het vertrouwen in Golden Tree!

Het Golden Tree-team

Ik heb Leverup besteld en dit product…

Ik heb Leverup besteld en dit product twee maanden ingenomen. Bij mij heeft het helemaal niet gewerkt. Integendeel: ik ben bijgekomen in plaats van afgevallen.
Ik heb zelfs extra op mijn voeding gelet, terwijl er in de video wordt gezegd dat je gewoon normaal verder mag eten. Ik ben het dan ook niet eens met de bewering dat deze pillen zouden werken.
Ik heb 140 euro betaald en er werd beloofd dat ik bij 10 kilo gewichtsverlies een cadeau zou krijgen. Dat is niet gebeurd. Ook Curcuma bleek helemaal geen kuur te zijn en ik heb niets gewonnen.
Toen ik mijn geld terugvroeg, werd dit geweigerd. Dat zou alleen kunnen als de potjes niet geopend waren, terwijl je ze na twee maanden gebruik uiteraard moet openen. Volgens hun voorwaarden verlies je daardoor je herroepingsrecht.
Ik voel mij hier absoluut niet goed bij en ben erg teleurgesteld..

10 februari 2026

Antwoord van Golden Tree

We begrijpen dat u teleurgesteld bent met de resultaten van Leverup en Curcuma, en we willen graag reageren op uw zorgen. Wij zijn al meer dan 10 jaar actief en hebben duizenden klanten die ons vertrouwen, en wij bieden altijd een 60-dagen tevredenheidsgarantie voor onze producten. Dit betekent dat als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, u binnen de garantieperiode kunt retourneren voor een volledige terugbetaling, mits het volgens de voorwaarden wordt geretourneerd.

Het is belangrijk om te vermelden dat Trustpilot bedoeld is om de service van een bedrijf te beoordelen, zoals de betaling, het bestelproces en de klantenservice, en niet om producten zelf te beoordelen. Wij begrijpen dat u misschien niet de resultaten heeft ervaren die u verwachtte, maar dit kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals levensstijl, voeding en lichaamskenmerken.

Voelt goed en natuurlijk betrouwbaar en…

Voelt goed en natuurlijk betrouwbaar en een goede en onderbouwde uitleg

8 februari 2026

Antwoord van Golden Tree

Hartelijk dank voor deze mooie review! Het is precies ons doel om niet alleen hoogwaardige en natuurlijke producten aan te bieden, maar ook om duidelijk uit te leggen hoe ze werken. We vinden het erg belangrijk dat onze klanten precies weten wat ze gebruiken en waarom.
Fijn dat u dit zo ervaart. Veel succes met het gebruik van uw producten!

Het Golden Tree-team

Als het product dat ik heb gekocht…

Als het product dat ik heb gekocht effectief is, als ik er baat bij heb en afval, dan blijf ik zeker bij jullie bestellen.

6 februari 2026

Antwoord van Golden Tree

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze diensten en dat u mogelijk baat heeft bij het product! Bedankt voor uw positieve feedback. We willen u erop wijzen dat Trustpilot niet bedoeld is voor het beoordelen van producten, maar voor het delen van ervaringen met onze diensten. Toch waarderen we het dat u ook onze service positief heeft beoordeeld.

Als u verder nog vragen heeft of hulp nodig heeft, staan wij graag voor u klaar.

Oplichting

Enkel alleen al aan de reclame en verkoopmethode weet je genoeg .
Dit verkoop systeem wordt door nog andere oplichters gebruikt .
Niet intrappen isole boodschap.
Een kennis die wel kocht beweert bovendien niets te voelen .

2 februari 2026

Antwoord van Golden Tree

Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad en we begrijpen dat u sceptisch bent. We willen echter benadrukken dat we al meer dan 10 jaar actief zijn en meer dan 150.000 tevreden klanten in heel Europa hebben geholpen. Onze verkoopmethoden zijn transparant en we bieden een 60-dagen tevredenheidsgarantie op onze producten, zodat klanten het met vertrouwen kunnen proberen.

Zou liever geen ster geven

Zou liever geen ster geven , zeer slechte ervaring met dit bedrijf er wordt geprobeerd van mij af te komen. door 2 x te mailen dat m’n pakket misschien bij de buren is afgeleverd dit is niet het geval en als dit al is gebeurd moet er toch een briefje in de brievenbus liggen ,afgeleverd bij dat en dat Huisnr en er wordt gevraagd of ik in de bosjes wil kijken of het daar ligt raar verhaal dus ben ik 145 euro kwijt

3 februari 2026

Antwoord van Golden Tree

Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad. We willen u verzekeren dat we onze klanten nooit zonder antwoord laten en dat levering voor ons altijd prioriteit heeft. In sommige gevallen kan het inderdaad voorkomen dat een pakket zoekraakt, maar we doen altijd ons best om het probleem op te lossen.

We raden u aan om de instructies die u per e-mail heeft ontvangen zorgvuldig op te volgen, zodat we u verder kunnen helpen bij het oplossen van deze situatie.

Maandje geprobeerd

Maandje geprobeerd, werkt voor geen meter (scam)
Geld klopperij 1e klas, niet intrappen!
In de advertentie staat ook duidelijk:
"Dit product is niet bedoeld voor het diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen van ziekten" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De kreet dat het je kraakbeen zou vernieuwen,
heb ik voorgelegd aan mijn orthopeed.
Lariekoek zo werd mij verteld.
Ter lering NIET INTRAPPEN !

3 februari 2026

Antwoord van Golden Tree

We begrijpen dat u een negatieve ervaring heeft gehad. We willen echter benadrukken dat we al meer dan 10 jaar actief zijn en meer dan 150.000 tevreden klanten in heel Europa hebben geholpen. Onze producten zijn geen medicijnen, maar natuurlijke supplementen die mogelijk kunnen bijdragen aan het algemene welzijn, maar niet bedoeld zijn voor het diagnosticeren, behandelen of genezen van ziekten.

We bieden een 60-dagen tevredenheidsgarantie, zodat klanten de producten met vertrouwen kunnen proberen. Wat betreft de claim over kraakbeen: we zijn ervan bewust dat de effecten van supplementen kunnen variëren en dat het belangrijk is om altijd medisch advies in te winnen, zoals u terecht hebt gedaan.

Trustpilot is een platform om ervaringen met onze service te delen, zoals levering en klantenservice, niet om producten te beoordelen.

Als u nog vragen heeft of verder wilt praten, staan we altijd voor u klaar.

Trap er niet in

Trap er niet in.

De REVIEWS zijn fake.
Het product is lariekoek.
Het bedrijf waarschuwt voor geldklopperij ……. En wint zelf doodleuk de hoofdprijs.
Duidelijker kan ik niet zijn.

2 februari 2026

Antwoord van Golden Tree

We begrijpen dat u een sterke mening heeft over onze producten en service. We willen echter duidelijk maken dat Trustpilot bedoeld is voor het delen van ervaringen met onze service, zoals de levering, klantenservice en het bestelproces, en niet voor het beoordelen van de producten zelf. We hebben meer dan 150.000 tevreden klanten in heel Europa die vertrouwen op onze producten en diensten. Daarnaast bieden we een 60-dagen tevredenheidsgarantie, zodat u met vertrouwen kunt proberen.

Als u twijfels heeft over de producten of ervaringen wilt delen, staan we altijd open voor uw feedback en zijn we bereid om samen naar een oplossing te zoeken.

Onder controle

Het was makkelijk te begrijpen en geloofwaardig beschreven
Ik hoop dat het ook zo goed werkt, als beloofd

1 februari 2026

Antwoord van Golden Tree

Dank u voor uw vriendelijke woorden! We zijn blij dat de informatie duidelijk en geloofwaardig overkwam. We hopen natuurlijk dat het product ook de beloofde resultaten oplevert. Als u verder nog vragen heeft of iets nodig heeft, staan wij altijd voor u klaar.

Kijk uit als je je organen lief hebt!

Ik ben de mensen die een ervaring geschreven hebben over dit product erg dankbaar!!
Nu vergiftig ik mijn lijf niet met hun gevaarlijke producten. Heel erg bedankt reviewschrijvers over de producten zelf.
Snap niet dat de overheid het goed vind dat deze producten verkocht worden in NL
Grappig ook hoe Golden Tree steeds mensen zegt dat ze hier geen review mogen schrijven over het product zelf.....
Waar gaat het om? Of het veilig is voor je lever en andere organen. Niet of de levering netjes op tijd was. Dat vind ik prettig om te weten in de tweede instantie.
Ik wil geen statines slikken maar zou dat uiteraard eerder doen dan deze producten uit Slovenië.
Wat ben ik blij met Trust Pilot en de mensen die hun ervaring met de producten gedeeld hebben

31 januari 2026

Antwoord van Golden Tree

Dank u voor het delen van uw mening. We willen u erop wijzen dat Trustpilot niet bedoeld is voor het beoordelen van de werking van producten, maar voor het delen van ervaringen met onze service, zoals de levering, klantenservice en het bestelproces. Voor gedetailleerdere informatie over de veiligheid en effectiviteit van onze producten, adviseren we om andere bronnen te raadplegen waar gebruikers hun ervaringen met de producten kunnen delen.

Onze producten zijn geen medicijnen, maar natuurlijke supplementen, en we begrijpen dat er verschillende meningen over zijn. Het is altijd belangrijk om goed geïnformeerd te zijn en medisch advies in te winnen wanneer u twijfels heeft over het gebruik van supplementen.

Als u verdere vragen heeft, staan we altijd voor u klaar.

Prima gegaan

Ik heb het net besteld, dus ben uiteraard heel benieuwd en ga voor de toewijding

Antwoord van Golden Tree

We begrijpen dat u nieuwsgierig bent naar de resultaten en we hopen dat u er veel baat bij zult hebben. Als u verdere vragen heeft of iets nodig heeft, staan wij uiteraard voor u klaar.

Duidelijkheid en aanbiedingen.

Antwoord van Golden Tree

Dank u wel voor uw positieve feedback! We zijn blij dat de duidelijkheid en aanbiedingen aan uw verwachtingen voldoen. Als u verder nog vragen heeft of hulp nodig heeft, staan we altijd voor u klaar.

Goede uitleg

Goede uitleg

Antwoord van Golden Tree

Dank u wel voor uw positieve feedback! We zijn blij dat de uitleg duidelijk was. Als u verder nog vragen heeft, staan we altijd voor u klaar.

Ik heb een serie revieuws gelezen en…

Ik heb een serie revieuws gelezen en wat blijkt "alle" kopers die met 4 of 5 sterren beoordelen, hebben het allemaal over de "geweldige levering", dus niet over de werking van de pillen. De kopers die de pillen wel geslikt hebben regeren met 1 ster.
Waar gaat het nu om, de verzending of de werking van de pillen?
Mijn conclusie: "dit ga ik niet doen"

28 januari 2026

Antwoord van Golden Tree

We willen u erop wijzen dat Trustpilot voornamelijk bedoeld is voor het beoordelen van onze service, zoals de levering, klantenservice en het bestelproces. De reviews die u hebt gelezen, gaan dus niet specifiek over de werking van de producten.

Voor gedetailleerdere informatie over de effectiviteit van onze producten, raden we aan om andere bronnen te raadplegen waar gebruikers hun ervaringen met de werking van de producten kunnen delen.

Als u verder nog vragen heeft of iets onduidelijk is, staan wij uiteraard voor u klaar.

Ik weet het nog niet.

27 januari 2026

Antwoord van Golden Tree

Dank u voor uw bericht. Zodra u een beter idee heeft over het product, zou het fijn zijn als u uw ervaring met ons kunt delen op de daarvoor bestemde pagina. We waarderen uw feedback enorm!

Als u verder nog vragen heeft, staan wij graag voor u klaar.