De aankoop en betaling is simpel. Verder moet ik nog ervaren of het echt helpt maar het ziet er veelbelovend uit. Ik heb inderdaad kurkuma gebruikt. kreeg ernstige darmproblemen. Dus ben er mee opge... Toon meer

Beste Dokter Madjic, Ik merk Uw bewogenheid voor de mensen, dat is bijzonder en prijzenswaardig. dit mag best wel gezegd worden, ik dank U voor Uw onderzoek en het ontstaan van dit geweldige prod... Toon meer

Ik ben zeer tevreden met de wijze waarop Golden Tree met haar klanten om gaat. Ze reageren uiterst snel, fatsoenlijk, denken mee, zijn oplossingsgericht en hebben een zeer klantvriendelijke opstellin... Toon meer

Maandje geprobeerd, werkt voor geen meter (scam) Geld klopperij 1e klas, niet intrappen! In de advertentie staat ook duidelijk: "Dit product is niet bedoeld voor het diagnosticeren, behandelen,... Toon meer

1. Vitamine- en supplementenwinkel
  2. Cosmetische producten leverancier
  3. Fitness- en voedingsservice

Unlock the secrets to exceptional well-being and timeless beauty. Our scientifically-backed products, crafted with the help of physicians and experts, deliver visible results, offer safe usage and come at an affordable price. Join our community of thousands of satisfied users and create a wonderful and healthy lifestyle for yourself. If you have any questions or concerns regarding Golden Tree products, please don't hesitate to reach out to us.

4,1

ALLES,TOP
en heel gemakkelijk

27 januari 2026

Antwoord van Golden Tree

Dank u wel voor uw enthousiaste feedback! We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat het gemakkelijk voor u was. Als u verder nog vragen heeft of hulp nodig heeft, staan we altijd voor u klaar.

Ik zit met 20 kilo lymfoedeem door 2…

Ik zit met 20 kilo lymfoedeem door 2 mislukte rugoperaties op 1 jaar tijd. Het zit over heel men lichaam. Men gezicht armen maag buik benen en voeten en borsten.ik woog 60 kilo en daarna 80 kilo. Ik sta nu op 77 kilo en ja ik heb ook vanalles geprobeerd. Steunkousen, vochtafdrijvende pillen, afslankingspillen, afslankthee. Pillen voor opgeblazen buik. Bij een vaatchirurg geweest, die stuurde me naar een uroloog, deze stuurde me door naar een endocrinoloog en dan internist. Ze zeiden allemaal dat ze me niet konden helpen. De uroloog zei: dat het van men hart, lever of nieren kon voortkomen ! Ik ben wel al 22 j chronisch ziek en 10 j de ziekte van lyme, waardoor ik voor driekwart bedlegerig ben. Ik heb ook secundaire addison, hypofysiaire insufficiëntie, hypoglecemie, restless legs, spastisch colon, longemfyseem, tertiaire bijnierschorsinsuffiëntie, neuropathie, allergiën, hele dagen verstopte neus en bijna geen geur meer, ook na een neusoperatie (mislukt)slecht zien, gluten en lactose intolerantie. Te veel om hier allemaal op te noemen. Ik word op 2 maart 62 j en ben al 22 j van men leven kwijt. Ik sta hele dagen zwaar uitgeput en kapot vd pijnen aan men rug, achterwerk, heupen, billen, zitknobbels, kniëen, benen en voeten die blauw en rood uitslaan bij het opstaan. Ik zit ook met verkalking op men heupen en hamstrings en nog iets maar weet de naam niet meer. Ik zit ook overal met arthrose in de nek en rug. Ik heb cvs, fybromyalgie, spasmofilie enz....Mvg Dorine 😘 🙏 🍀 💜

27 januari 2026

Antwoord van Golden Tree

Dank u voor het delen van uw verhaal en voor uw vertrouwen in ons. We begrijpen dat u door een zeer zware en uitdagende situatie gaat, en we waarderen het dat u uw ervaringen met ons hebt gedeeld.

We willen u er echter op wijzen dat Trustpilot niet bedoeld is voor het beoordelen van producten, maar voor het delen van uw ervaring met onze service, levering en bestelproces. Desondanks stellen we uw feedback zeer op prijs.

Als u vragen heeft over onze producten of verdere ondersteuning nodig heeft, staan we altijd voor u klaar.

Ik ben tevreden! over de producten!

Ik ben tevreden over de producten!
Alles verlopen vrij vlot!
Hartelijk dank!

26 januari 2026

Antwoord van Golden Tree

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met de producten en dat alles vlot is verlopen. Als u nog verdere vragen heeft of hulp nodig heeft, staan wij uiteraard voor u klaar.

You have great products

You have great products and the support is good

23 januari 2026

Hi Eric,
Thank you so much for your kind words! We’re thrilled to hear you’re happy with our products and support.
We really appreciate your feedback!

Dat alles zo duidelijk werd…

Dat alles zo duidelijk werd uitgelegd.21/01/2026

21 januari 2026

Antwoord van Golden Tree

Dank u wel voor uw positieve reactie! We zijn blij dat alles duidelijk werd uitgelegd. Als u verder nog vragen heeft, staan we altijd voor u klaar.

Beste Dokter Madjic,

Beste Dokter Madjic,
Ik merk Uw bewogenheid voor de mensen, dat is bijzonder en prijzenswaardig. dit mag best wel gezegd worden, ik dank U voor Uw onderzoek en het ontstaan van dit geweldige product, ik denk dat bijna en hoogstwaarschijnlijk alle mensen U zeer dankbaar zullen zijn.

Hartelijke groet van Ben en Evelien van Maas uit Haarlem Nederland { Niederlande }

19 januari 2026

Antwoord van Golden Tree

Hartelijk dank voor uw warme woorden! We waarderen uw feedback enorm en zijn blij te horen dat u tevreden bent met ons product. Uw waardering betekent veel voor ons!

Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u die altijd per e-mail aan ons richten, zodat we u snel en goed kunnen helpen.

Als een.mens pijn lijd en een hekel…

Als een.mens pijn lijd en een hekel heeft aan pillen operaties spuiten dat ben ik.en NU ben ik zeer Nieuwschierig of het zal helpen?heb last van mijn Knieën en zit 6 maanden in de bergen waar ik elke straat berg op of berg af moet doen.ja doetpijn.Dus?hoop doet leven.

18 januari 2026

Antwoord van Golden Tree

Dank u voor uw bericht en het delen van uw ervaring.

We begrijpen dat het lastig kan zijn om nieuwe producten te proberen, vooral als u geen fan bent van pillen, operaties of injecties. Active Move kan mogelijk helpen bij het verlichten van gewrichtspijn, vooral bij lichamelijke belasting zoals het lopen in de bergen. Het is echter belangrijk om te weten dat resultaten per persoon kunnen verschillen en het tijd kan kosten om effect te merken.

We waarderen uw nieuwsgierigheid en hopen dat Active Move u kan ondersteunen in het verminderen van de pijn. Wat betreft Trustpilot, het is inderdaad een platform voor het beoordelen van onze service en niet specifiek voor productbeoordelingen, maar we bedanken u voor uw mening.

Golden tree wilt alleen maar geld van…

Golden tree wilt alleen maar geld van je hebben. Met GROTE leugens. AI kijkt op internet naar reviews die veelvuldig door het bedrijf ZELF geplaatst zijn. AI denkt dan zoals die NAMAAK reviews.

18 januari 2026

Antwoord van Golden Tree

Dank u voor het delen van uw feedback.

We begrijpen dat het frustrerend kan zijn wanneer verwachtingen niet worden waargemaakt. Bij Golden Tree streven we er altijd naar om eerlijk en transparant te zijn over onze producten en diensten. We hechten veel waarde aan de klanttevredenheid en proberen via onze platformen op een eerlijke manier te communiceren.

Wat betreft de reviews, we willen graag verduidelijken dat alle beoordelingen op Trustpilot van echte klanten komen, en wij moedigen alle klanten aan om hun eerlijke mening te geven. Wij kunnen geen valse of gefabriceerde reviews plaatsen.

We waarderen uw mening en nemen deze serieus. Als u verdere vragen heeft over onze producten of service, staan wij uiteraard klaar om te helpen.

clucose tabletten.

ik heb clucose ampullen besteld.
er staan nu 3 verpakkingen in mijn bestellijst.
ik wil nu 1 verpakking. en maandelijks herhalen.
ik krijg het aantal niet veranderd.
dat is erg vervelend . ik heb het echt nodig.
omdat mijn suiker veel te hoog is .
en de regulieren medicijnen helpen niet.
daarom wil ik dit uitproberen.
dank voor uw tijd en moeite.
met vriendelijke groet.
rineke fransen.

30 december 2025

Antwoord van Golden Tree

Dank u voor uw feedback.

We willen graag verduidelijken dat Sugar Control geen medicijn is, maar een supplement dat kan helpen bij het ondersteunen van een gezonde bloedsuikerspiegel. Het is belangrijk om te weten dat dit niet bedoeld is als vervanging voor medicijnen, en we adviseren altijd om bij gezondheidskwesties een arts te raadplegen.

Wat betreft de bestellingen op onze website: u kunt de hoeveelheid producten naar wens aanpassen bij het plaatsen van een bestelling. Als u de bestelling wilt aanpassen naar 1 verpakking en een maandelijkse herhaling, kunt u dit doen door de hoeveelheid in de winkelwagen aan te passen. We begrijpen dat dit mogelijk niet goed werkt, en het spijt ons dat onze service niet aan uw verwachtingen voldoet.

Nice site

Nice site! Good info

Dear Marie,
Thank you for your kind feedback! We’re happy to hear that you like our site and found the information useful.

Hoopvol begin

Heb ze net besteld heb nog wel een vraag of het invloed heeft op diabetes type 2

Antwoord van Golden Tree

We willen u graag informeren dat we geen medische adviezen kunnen geven, vooral niet op Trustpilot, aangezien dit platform bedoeld is voor het beoordelen van onze service en niet voor gezondheidsgerelateerde vragen.

Bij vragen over de invloed van supplementen op type 2 diabetes, raden we aan contact op te nemen met een arts of specialist die u specifiek advies kan geven op basis van uw gezondheidssituatie.

Curious

The order was made very easely how it works we gonna see🤷

Dear Peter,
Thank you for your feedback! We’re glad to hear that placing the order was easy. We hope you’ll be happy with the results and look forward to hearing about your experience.

Moet nog beginnen

Moet nog beginnen

11 januari 2026

Antwoord van Golden Tree

Wij begrijpen dat u nog niet begonnen bent. Houd er rekening mee dat wij op het platform Trustpilot voornamelijk diensten beoordelen, zoals levering, het bestelproces en klantcontact, en niet de producten zelf.
Wij wensen u veel succes en hopen dat de resultaten naar tevredenheid zullen zijn. Indien u vragen heeft, staan wij u graag ter beschikking.

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg. Ik ben benieuwd naar de resultaten

9 januari 2026

Antwoord van Golden Tree

Dank u voor de positieve feedback! We zijn blij dat de uitleg duidelijk was. We hopen dat u goede resultaten zult zien en dat u tevreden zult zijn met de effecten.

Als u nog vragen heeft, helpen wij u graag verder!

Het lijkt de moeite waard …

Het lijkt de moeite waard dit te proberen...
Waar ik een beetje moeite mee heb is dat ik me wat gepusht voel om de 2e bestelling te plaatsen.. overigens wel gedaan .

Geachte,

hartelijk dank voor uw eerlijke feedback en voor uw vertrouwen in ons product. We begrijpen heel goed dat dit gevoel zo kan overkomen en het spijt ons als u de indruk had dat er druk werd uitgeoefend. Dat is zeker niet onze bedoeling.

We hopen van harte dat u tevreden zult zijn met het product en dat het aan uw verwachtingen zal voldoen. Mocht u vragen hebben of extra ondersteuning wensen, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Het Goldentree-team

Lever reparatie

Het verhaal is langdradig, en dat maakt dat de aandacht verslapt.
Het probleem van vervetting, enz. slaat zelfs ook bij mij toe, en mss zelfs meer dan alleen "maar"de lever! Daarnaast ben ik ook diabeet, en ik wil mijn arts van haar stoel zien vallen als zij mijn resultaten ziet!
Dus ik heb toch gelijk mijn eerste zending besteld, en ik ben benieuwd naar de bevestiging van de eerste lovende woorden!

Geachte,

hartelijk dank voor het delen van uw verhaal en voor het vertrouwen dat u ons product geeft. We begrijpen heel goed uw motivatie en waarderen uw vastberadenheid om actief aan uw gezondheid te werken.

Het is goed om te benadrukken dat onze producten bedoeld zijn als ondersteuning van een gezonde levensstijl en geen vervanging vormen voor medische behandeling. We raden daarom altijd aan om uw arts op de hoogte te houden, zeker gezien uw situatie.

We hopen van harte dat u positieve ervaringen zult opdoen met uw eerste bestelling en kijken uit naar uw feedback. Mocht u vragen hebben tijdens het gebruik, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Het Goldentree-team

GOED KAN NIET BETER

Geachte,

hartelijk dank voor uw positieve bericht! Fijn om te horen dat alles naar volle tevredenheid is. Mocht u in de toekomst vragen hebben of extra informatie wensen, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Het Goldentree team

Afwachtend

Ik denk wil geloven dat het goed gaat werken maar moet afwachten
Mijn hoop is op jullie gesteld.helpt het geef ik zeker nog een goede revieuws!

7 januari 2026

Geachte,

Hartelijk dank voor uw bericht en uw vertrouwen. Wij begrijpen heel goed dat u de resultaten wilt afwachten. Wij hopen oprecht dat u positieve ervaringen zult hebben met onze producten. Mocht u vragen hebben tijdens het gebruik, dan staat onze klantenservice graag voor u klaar.

Wij waarderen uw vertrouwen en kijken uit naar uw feedback.

Goldentree team

Gemak en duidelijkheid

Gemakkelijk te bestellen. Heldere informatie.

7 januari 2026

Geachte,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Wij zijn blij om te horen dat het bestelproces eenvoudig was en dat onze informatie duidelijk voor u is.

Goldentree team

betrouwbaar

betrouwbaar, correcte handelwijze,garrantie,ook goed uitleg

4 januari 2026

Goedendag,

hartelijk dank voor uw mooie feedback! Wij zijn blij te horen dat u onze werkwijze als betrouwbaar en correct ervaart en dat u tevreden bent met de garantie en de uitleg.
Dank u wel voor uw vertrouwen.

Met vriendelijke groet
Het Golden Tree Team