De aankoop en betaling is simpel. Verder moet ik nog ervaren of het echt helpt maar het ziet er veelbelovend uit. Ik heb inderdaad kurkuma gebruikt. kreeg ernstige darmproblemen. Dus ben er mee opge... Toon meer
Beste Dokter Madjic, Ik merk Uw bewogenheid voor de mensen, dat is bijzonder en prijzenswaardig. dit mag best wel gezegd worden, ik dank U voor Uw onderzoek en het ontstaan van dit geweldige prod... Toon meer
Ik ben zeer tevreden met de wijze waarop Golden Tree met haar klanten om gaat. Ze reageren uiterst snel, fatsoenlijk, denken mee, zijn oplossingsgericht en hebben een zeer klantvriendelijke opstellin... Toon meer
Maandje geprobeerd, werkt voor geen meter (scam) Geld klopperij 1e klas, niet intrappen! In de advertentie staat ook duidelijk: "Dit product is niet bedoeld voor het diagnosticeren, behandelen,... Toon meer
Unlock the secrets to exceptional well-being and timeless beauty. Our scientifically-backed products, crafted with the help of physicians and experts, deliver visible results, offer safe usage and come at an affordable price. Join our community of thousands of satisfied users and create a wonderful and healthy lifestyle for yourself. If you have any questions or concerns regarding Golden Tree products, please don't hesitate to reach out to us.
Alpska cesta 43, 4248, Lesce, Slovenië
Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord
Bestellen ging makkelijk en snel, nu nog even afwachten of het echt werkt om mijn bloedsuikers stabiel en lager te krijgen.

Antwoord van Golden Tree
Zeer slecht helpt totaal niet en die garantie 60 dagen is ook niet zo ...
Ik kan mijn pakje terug sturen voor ,39€ en het kost 65€ t'is een schande ,om verkeerde informatie te geven

Antwoord van Golden Tree
Het product is duur,doet helemaal niets en op klachten word NIET gereageerd! Kostenloos terug sturen en je geld terug? Kan je naar fluiten!!

Antwoord van Golden Tree
Nog niet in gebruik, klinkt veelbelovend...

Antwoord van Golden Tree
Veel belovende video bekijken. Het was te mooi om te geloven. Toch gelijk besteld maar het werkte niet bij mij. Daarom heb ik gelijk ervaringen van anderen opgezocht en hier terecht gekomen. Gelijk begonnen met het lezen van lage waarderingen.
Mijn conclusie: Het product werkt niet. Niet tevreden geld terug garantie werkt niet omdat het op onze kosten naar een buitenlandse adres teruggestuurd worden met moeilijk na te komen extra voorwaarden. Kortom, laat u niet oplichten met dit waardeloze product.

Antwoord van Golden Tree
Ik hoop, dat ik minder medicijnen kan gaan gebruiken.
Fijn, dat ik nu met Ideal kon betalen.
Bedankt voor de enorme service

Antwoord van Golden Tree
Het zouden 5 sterren zijn geweest als de levering niet thuis zou gebeuren maar mogelijk zou zijn geweest in een afhaalpunt. Dit vind ik een grote tekortkoming.

Antwoord van Golden Tree
Het is een duidelijke uitleg, ik ben overtuigd en ik geloof hier in.

Antwoord van Golden Tree
Pakket niet gekregen. Een paar dagen na de bestelling zou mijn pakket geleverd zijn. De chauffeur van GLS wil dit afleveren op het juiste adres. Ik was niet thuis, dus de chauffeur zou het afgeleverd hebben bij een buur.Ik heb gans de buurt gevraagd. Niemand weet van iets. Uiteindelijk krijg ik te horen dat het pakket afgeleverd is op nummer 14 bij mij in de straat. Dit is bijna 200m verder dan waar ik woon. Ik wil er informeren, maar deze nummer bestaat niet. Na veel heen en weer mailen krijg ik te horen dat ik mijn bestelling geplaatst heb met adres nr 14 ipv 36 en dat de transporteur op zijn voucher wel degelijk nr 36 heeft staan. Hun verhaal slaat nergens op. Dus gewoon geld kwijt. Simpel,opgelost voor hen. De slechtste service die ik ooit meegemaakt heb. Ik doe zelf al meer dan 37 jaar zaken, wat over veel groter nedragen gaat, maar zo behandel ik mijn klanten niet.

Antwoord van Golden Tree
Ik heb de ACTIVE MOVE enkele dagen geprobeerd maar elke keer werd ik na inname misselijk.
Ik ben nog binnen de herroepingstermijn van 60 dagen en dus roep ik hun “Uw 60-dagen geld-terug-garantie - 60-dagen Gemoedsrust Garantie” in en wens de 6 doosjes ter waarde van 179.40€ ‘ waarvan er eentje 4 capsules mist, terug te sturen.
Ik wacht op hun instructies om ze terug te kunnen sturen, hopelijk niet aan een te hoog retourtarief
Ik ben benieuwd of ik daadwerkelijk mijn geld zal terugkrijgen.

Antwoord van Golden Tree
My Cycle een maand geprobeerd, maar resulteerde helaas niet in vermindering klachten. Daarop beroep gedaan op gemoedsrustgarantie. Na wat heen en weer gemaild (het lijkt erop dat de antwoorden door AI zijn gegenereerd) werd ik verzocht de lege (!) verpakking retour te sturen. Dit schijnt in de voorwaarden te staan, maar blijft natuurlijk behoorlijk zinloos, temeer vanwege de impact op het milieu van het vervoer naar Slovenië. Daarnaast uiteraard torenhoge kosten (€14 voor een lege verpakking), de moeite die het kost om het verzendwaardig in te pakken en het ontbreken van enige logica van deze handeling (hoezo is een lege verpakking 'bewijs'?). Al met al zeer teleurstellende ervaring. Het product lijkt voor sommigen te werken, maar de service is belabberd en de gemoedsrustgarantie een aanfluiting. Ik heb nog geen geld retour, maar verwacht dat dat wel in orde komt, al blijft er weinig over na betaling verzendkosten lege verpakking...

Antwoord van Golden Tree
Active move, helpt totaal niet. Ben het nu tijd aan het innemen, maar merk totaal geen verschil. Jammer van het geld.
Onzin dus.
Oprechte mening: Je mag je mening geven over de service of het product, dit valt onder de vrijheid van meningsuiting.
Dus mag mijn mening geven over het product.

Antwoord van Golden Tree
Deze producten zijn absoluut onbetrouwbaar. Active Burn werkt niet daarnaast is het gewoon gevaarlijk in combinatie met Liver Complex. Er wordt niet vermeld dat je lever ook te snel ervan kan gaan werken waardoor de gal het allemaal niet aankan. Mijn organen zijn volledig van slag geraakt van het gebruik van deze producten. En LET OP je krijgt je geld niet terug, zoals wel staat vermeld in de advertentie.

Antwoord van Golden Tree
Dank voor de uitnodiging, daar heb ik vorige week met v.v. mails gebruik van gemaakt. Doch kreeg vanmorgen vroeg (07:50) uw laatste mail.
We begrijpen uw standpunt en uw teleurstelling over het resultaat.
Echter, de door u voorgestelde voorwaarden zijn voor ons niet aanvaardbaar. Bestellingen waarvan de garantieperiode is verstreken, komen helaas niet in aanmerking voor een (gedeeltelijke) terugbetaling. Ons standpunt hierover blijft onveranderd.
We waarderen uw begrip en hopen dat u dit besluit respecteert.
Jan van het Golden Tree-team
Medewerker klantenservice
Was uw aanbod in uw vorige post dan toch "schone schijn"?

Antwoord van Golden Tree
Product Bloom 3 maanden geprobeerd maar doet ondanks alle prachtige beloftes helemaal niets meer voor mijn huid dan een gewone hydraterende crème van bijv. Nivea. Helaas is Bloom wel 10x zo duur. Dure les, ik heb mezelf beloofd dat ik hier nooit meer in trap.

Het voelt al na 3 dagen beter strakker super 😁