Pakketje zou op 02-04-2026 bezorgt moeten zijn. De volgende dag gelijk bericht gestuurd, vis Gls en Douglas, dat het pakket niet is bezorgd. Paar weken geleden aangegeven, dat ik het geld terug wil he... Toon meer

De aankoop en betaling is simpel. Verder moet ik nog ervaren of het echt helpt maar het ziet er veelbelovend uit. Ik heb inderdaad kurkuma gebruikt. kreeg ernstige darmproblemen. Dus ben er mee opge... Toon meer

Beste Dokter Madjic, Ik merk Uw bewogenheid voor de mensen, dat is bijzonder en prijzenswaardig. dit mag best wel gezegd worden, ik dank U voor Uw onderzoek en het ontstaan van dit geweldige prod... Toon meer

Ik ben zeer tevreden met de wijze waarop Golden Tree met haar klanten om gaat. Ze reageren uiterst snel, fatsoenlijk, denken mee, zijn oplossingsgericht en hebben een zeer klantvriendelijke opstellin... Toon meer

1. Vitamine- en supplementenwinkel
  2. Cosmetische producten leverancier
  3. Fitness- en voedingsservice

Unlock the secrets to exceptional well-being and timeless beauty. Our scientifically-backed products, crafted with the help of physicians and experts, deliver visible results, offer safe usage and come at an affordable price. Join our community of thousands of satisfied users and create a wonderful and healthy lifestyle for yourself. If you have any questions or concerns regarding Golden Tree products, please don't hesitate to reach out to us.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

3K reviews

Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ik neem dat in sinds 2 5/2 maar ben 2kg bij gekomen in plaats van af te vallen

Van sinds ik het pakket heb ontvangen ,neem ik de pad om in de koffie te doen 2 per dag 1 morgend 1 namiddag. De tabletten neem ik 's morgens na eten.
Wat doe ik verkeerd. Ik doe niks dan slapen, ook in de dag, ben 2 kg bij gekomen; eet normaal. 'S morgens Yougurt of platte kaas, middag 1 snee roggebrood en 's avonds 1 dag gekookte of roerbak groenten met Vegan of vis, 's anderend eet ik rouwkost en 2 stukken fruit . VB peer en sinaasappel, of appel en manderijn. 'S morgens na eten neem ik nog 2x1 tablet C Immuno Protect en 1 tabl.Q 10.

24 februari 2025

Antwoord van Golden Tree

Bedankt voor je commentaar.

We hebben bij het bekijken van je bestelling gezien dat je het product pas 11 dagen gebruikt, wat voor natuurlijke oplossingen vaak niet genoeg tijd is om het volledige effect te ontwikkelen.

Daarom bieden wij een 60-dagen garantie, zodat je het zonder zorgen kunt uitproberen. We adviseren je om gewoon door te gaan met het gebruik. Mocht je ondersteuning of advies nodig hebben, neem dan gerust contact op met onze supportafdeling; wij helpen je graag verder.

Vriendelijke groeten,

Snel geleverd

20 februari 2025

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat de levering snel was. Veel plezier met het product!

Golden Tree-Team

Golden Tree my Cycle werkt niet voor mij…

Golden Tree my Cycle werkt niet voor mij. Helaas, mn hormonen zijn nog precies hetzelfde, geen verbetering of verandering ... ook geen gewichtsverlies of beter in mn vel. Heb het nu een maand geprobeerd maar geen verschil.

23 februari 2025

Antwoord van Golden Tree

Bedankt voor uw feedback!

Het spijt ons te horen dat u tot nu toe nog geen resultaten heeft opgemerkt.

Houd er rekening mee dat natuurlijke oplossingen vaak meer tijd nodig hebben om hun volledige effect te bereiken, omdat het lichaam zich langzaam aanpast aan de werkzame stoffen.

Juist daarom bieden wij u onze 60-dagen tevredenheidsgarantie aan, zodat u voldoende tijd heeft om de werking te ervaren en de beste resultaten te behalen. Wij raden u aan de toepassing regelmatig voort te zetten.

Als u nog verdere vragen heeft of ondersteuning nodig heeft, staat onze klantenservice u altijd graag te woord!

Zeer sceptisch

Ik ben sceptisch en net begonnen. Begin iets van lichtelijke hoofdpijn te krijgen, maar naar het lezen ervan kan het erbij horen ook ben ik gestopt met suikers tot me nemen dus kan de combinatie zijn geweest. Verder was het een fijne service. Heb de verrassing besteld, het pakket voor 3 maanden en garantie voor bezorging erbij genomen. Kwam netjes binnen. Het drinken zelf er van is erg lekker, bessen smaak lijkt het. Lost mooi op, geen korrelige nasmaak. Pms klachten worden minder dat is echt een pluspunt net als pds klachten. Gezien ik net ben begonnen kan ik nog niet zeggen of het bijdraagt aan de afname van gewicht maar we houden alles bij. Emo eten is vele malen minder.

Antwoord van Golden Tree

Bedankt voor uw uitgebreide feedback!

Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat u de smaak en oplosbaarheid van het product prettig vindt.

We zijn blij dat u al een positieve verandering merkt bij uw PMS- en PDS-klachten.

Blijf het product rustig gebruiken en luister naar uw lichaam. We zijn benieuwd naar uw verdere ervaring en horen graag uw mening na een langere periode van gebruik!

Golden Tree-Team

Ik had voor mij het verkeerde besteld

Ik had voor mij het verkeerde besteld. Ik had daar een mail over gestuurd en kreeg al snel antwoord. Ik kon alles gewoon terug sturen

Bedankt voor uw reactie!

Fijn om te horen dat ons team u snel heeft kunnen helpen en dat de retourprocedure soepel verliep. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan we altijd voor u klaar!

Golden Tree-Team

Tot nu toe goede service

Ik heb tot nu toe nog geen dingen die anders of beter hadden gemoeten

Bedankt voor uw reactie!

Fijn om te horen dat alles tot nu toe naar wens is. We hopen dat u tevreden blijft met het product!

6 potten besteld

6 potten besteld. Bij 1 keer gebruik van het middel kon ik het niet verdragen. Gemaild. Netjes mail terug gehad dat ik de potten inclusief de geopende pot terug kan sturen met formulier. Dit netjes gedaan..kost een hoop geld om terug te sturen. Krijg een mail terug dat de.potten geopend zijn dit niet gedaan, was er maar 1 open. Meerdere mails gestuurd over dat ik nu niet hoeft te betalen via klarna. Maar tot heden nog geen uitsluitsel. De garantie dat je terug kan sturen zonder hoop gedoe is dus niet zoals beloofd. Heel vervelend dat ik er nu achter aan moet blijven gaan. Verdrietig dat ze er zo mee om gaan. En ik straks instanties erop moet gaan zetten om geen problemen met.klarna te krijgen.

21 februari 2025

Antwoord van Golden Tree

Bedankt voor je opmerking.

Het spijt ons dat u deze vervelende situatie heeft ervaren.

Helaas hebben wij geen invloed op de werking van de bezorgdienst. Zodra u ons liet weten dat u het gesloten pakket heeft verzonden, hebben wij direct een navraag gedaan bij de bezorgdienst om te achterhalen wat er met uw pakket is gebeurd.

Zodra wij een reactie ontvangen, zullen wij u direct informeren en de kwestie oplossen.

Wij betreuren het ongemak dat hierdoor is ontstaan, maar deze situatie ligt helaas niet volledig in onze controle en wij moeten wachten op een antwoord van de bezorgdienst.

Vriendelijke groeten,

Prima gegaaan .

Prima gegaaan .
Ik was alleen erg verbaasd dat de liver complex uit Slovenië moest komen

10 februari 2025

Antwoord van Golden Tree

Fijn dat alles goed is verlopen!

Wij begrijpen dat het verrassend kan zijn, maar al onze productinformatie, inclusief de herkomst, is te vinden op onze website. Wij leveren onze producten in heel Europa en voldoen aan alle certificeringen van de Europese Unie, zodat we de hoogste kwaliteitsstandaarden kunnen garanderen.

Mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten!

Alles goed opgelost en nadien goed…

Alles goed opgelost en nadien goed geleverd

2 februari 2025

Antwoord van Golden Tree

Wat fijn dat alles goed is opgelost en je bestelling uiteindelijk correct is geleverd! We zijn blij dat alles naar tevredenheid is verlopen.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar!

Heel snel geleverd

Heel snel geleverd. Alles in orde. Goed verpakt

Antwoord van Golden Tree

We zijn erg blij dat alles snel en in perfecte staat is aangekomen! Bedankt voor uw feedback en wij wensen u veel plezier met uw product.

Betrouwbaar bedrijf

Snelle levering en de bestelling is heel goed te volgen Golden Tree houdt zich aan de belofte. Zeer betrouwbaar, helder en duidelijk. Ik kan Golden Tree absoluut aanbevelen.

6 februari 2025

Antwoord van Golden Tree

Heel erg bedankt voor je mooie woorden en vertrouwen in Golden Tree! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en levering. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar!

Via Golden tree producten nooit ontvangen

Via Golden tree producten besteld en betaald, maar nooit geleverd gekregen. Via de vervoerder werd aangegeven dat deze eerst waren afgeleverd bij de buren, daarna in de container waren gelegd etc. Na weken nog steeds geen product en een organisatie die wegloopt van zijn verantwoordelijkheden om te komen tot het leveren van een product.

Antwoord van Golden Tree

Het opsporen van een pakket is een complex proces dat tijd en specifieke procedures vereist. Wij begrijpen hoe vervelend dit voor u is en waarderen uw geduld. We willen u verzekeren dat onze klantenservice u nooit in de steek laat en dat we er alles aan doen om tot een passende oplossing te komen. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang, en wij blijven ons inzetten om dit zo spoedig mogelijk voor u op te lossen. Mocht u verdere vragen hebben, laat het ons gerust weten

weer gefopt

Het beloofde resultaat van de anti rimpelcreme bleef uit. Met sceptis het product besteld, maar gezien het voorgespiegelde resultaat toch maar besteld. Wil tegen iedereen zeggen, laat je niet bedotten. Begin er niet aan om.

Antwoord van Golden Tree

Wij betreuren het te horen dat u niet tevreden bent met het resultaat van het product. Mocht u vragen hebben over het product of het gebruik ervan, dan raden wij aan om contact met ons op te nemen via e-mail.
Daarnaast willen we u erop wijzen dat deze pagina bedoeld is voor feedback over onze service, zoals het bestelproces, levering en klantenservice. Uw mening is belangrijk voor ons, en wij helpen u graag verder indien gewenst.

Probleem netjes en snel opgelost

3 februari 2025

Antwoord van Golden Tree

Wat leuk om te weten dat het probleem snel en naar tevredenheid is opgelost! Wij waarderen uw vertrouwen en staan altijd klaar om u verder te helpen indien nodig.

Heel tevreden

De bestelling en levering is goed verlopen. De track en trace was duidelijk. De levering werd goed aangekondigd.

30 januari 2025

Antwoord van Golden Tree

We zijn blij om te horen dat uw bestelling en levering goed zijn verlopen en dat u tevreden bent met de track & trace en bezorging.

Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt. Gebruik artikel pas een paar dagen, kan dus nog niet veel over de werking zeggen.

29 januari 2025

Antwoord van Golden Tree

We zijn verheugd te kunnen lezen dat de levering snel is verlopen en dat het pakket goed verpakt is aangekomen.
We hopen dat u snel de positieve effecten van het gebruik van het product zult merken. Als u vragen of opmerkingen hebt over de latere prestaties, laat het ons dan gerust weten - we helpen u graag!

Kijk naar het hoofd van die dokter

Kijk naar het hoofd van die dokter, dit middel kan niet goed zijn.

28 januari 2025

Antwoord van Golden Tree

Graag willen wij u eraan herinneren dat Trustpilot een platform is waarop u de kwaliteit van onze diensten, levering en algemene klantenservice kunt beoordelen.
Wij moedigen u aan om het product eerst zelf te proberen en uw ervaring te evalueren. Vervolgens kunt u uw mening delen op een platform dat speciaal bedoeld is voor productbeoordelingen.
Mocht u nog vragen hebben over het product of onze diensten, laat het ons gerust weten. Wij staan altijd klaar om u te helpen!

2 potjes besteld.

2 potjes LIVER COMPLEX besteld.
Trouw ingenomen.
Niets afgevallen, zelfs 0.5 kg aangekomen.
Niet eens geprobeerd mijn geld terug te krijgen.
Alle pos review gaan alleen over het bedrijf, niet over liver complex

15 november 2024

Antwoord van Golden Tree

We begrijpen dat het teleurstellend is dat u tot nu toe niet de gewenste resultaten heeft behaald met Liver Complex, of zelfs een lichte gewichtstoename heeft ervaren. Dit spijt ons uiteraard.
We willen benadrukken dat Trustpilot zich richt op het evalueren van de kwaliteit van onze diensten, zoals klantenservice en levering. Wat betreft ervaringen met specifieke producten, zijn er andere platforms waar u uw persoonlijke resultaten kunt delen en feedback kunt achterlaten.
Mocht u vragen hebben over het gebruik van Liver Complex of advies willen over hoe u het beste uit Liver Complex kunt halen, dan staan wij uiteraard tot uw beschikking. Wat betreft uw product, raden wij u aan om contact met ons op te nemen via e-mail.

Grote oplichters!

Grote oplichters!!
Produkt Liver Complex werkt totaal NIET! Retour sturen produkt kost € 27,50! Bestel NIETS bij dit bedrijf je bent een groot bedrag kwijt en heel veel frustratie rijker! Inclusief allerlei mooie reactie’s en woorden waar je totaal niets aan hebt!

27 januari 2025

Antwoord van Golden Tree

Wij willen u echter vriendelijk verzoeken om de communicatie respectvol te houden.
Alle informatie over het retourneren van onze producten is duidelijk beschreven in onze Algemene Voorwaarden, waaronder het feit dat de kosten voor de retourzending voor rekening van de klant zijn. Dit wordt voorafgaand aan de aankoop vermeld, zodat klanten hiervan op de hoogte zijn.
Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met onze diensten en met Liver Complex. Wij waarderen uw feedback en nemen deze mee om onze service verder te verbeteren. Mocht u nog vragen hebben of aanvullende ondersteuning wensen, staan wij uiteraard voor u klaar.