Pakketje zou op 02-04-2026 bezorgt moeten zijn. De volgende dag gelijk bericht gestuurd, vis Gls en Douglas, dat het pakket niet is bezorgd. Paar weken geleden aangegeven, dat ik het geld terug wil he... Toon meer
De aankoop en betaling is simpel. Verder moet ik nog ervaren of het echt helpt maar het ziet er veelbelovend uit. Ik heb inderdaad kurkuma gebruikt. kreeg ernstige darmproblemen. Dus ben er mee opge... Toon meer
Beste Dokter Madjic, Ik merk Uw bewogenheid voor de mensen, dat is bijzonder en prijzenswaardig. dit mag best wel gezegd worden, ik dank U voor Uw onderzoek en het ontstaan van dit geweldige prod... Toon meer
Ik ben zeer tevreden met de wijze waarop Golden Tree met haar klanten om gaat. Ze reageren uiterst snel, fatsoenlijk, denken mee, zijn oplossingsgericht en hebben een zeer klantvriendelijke opstellin... Toon meer
Unlock the secrets to exceptional well-being and timeless beauty. Our scientifically-backed products, crafted with the help of physicians and experts, deliver visible results, offer safe usage and come at an affordable price. Join our community of thousands of satisfied users and create a wonderful and healthy lifestyle for yourself. If you have any questions or concerns regarding Golden Tree products, please don't hesitate to reach out to us.
Alpska cesta 43, 4248, Lesce, Slovenië
- info@gogoldentree.com
- goldentree.de
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ik ben zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden , men pakje is aangekomen ( een veilig Gls aflever shop in mijn buurt ) .
Was eerst wel moeilijk, als ze er niet opzetten wie de uiteindelijk leverancier is.

Antwoord van Golden Tree
Bezorging was snel en goed ingepakt.
Bezorging was snel en goed ingepakt.

Antwoord van Golden Tree
De medicijnen zijn goed. Bestelprocedure langdradig en vervelend
De medicatie werd binnen de gestelde tijd opgestuurd. Ik heb het idee dat de medicatie werkt. Iig doen mijn darmen het er goed op. Alleen de ellenlange reclame voordat je kunt bestellen is vervelend. Na plaatsen bestelling wordt er nog weer geprobeert om meer te verkopen. Jammer

Tevreden
Tevreden, maar na bestelling gepucht worden om meer te kopen geeft geen prettige gevoel

Antwoord van Golden Tree
Daarom lees je niks over de werking !
Ik heb hier geen worden voor.
Verpakking en levering zou mij w....'t zijn.
Maar ik begrijp niet, dat jullie op de heel negatieve reacties helemal niet reageren !!
( Helaas woord het steeds eger. Nu hebben ze mijn pakje bij de buren afgegeven( anders had ik geweigerd) en zijn zo vriendelijk oom mij nu te laten weten, dat de zending uit Slovenië komt en de retourenkosten voor mij zijn. Ik dacht in nederland te bestellen, maar nee !! Kosten voor mij 16-23 euro.
Dat is toch niet normaal, eerst zegen....ik kan het nemen om mijn lever te detoxen . Dan hoor ik dat het niet kan, van mijn huisarts. Ik ben echt zo boos 😡 en hun maakt het niet uit. Ik geloof niks meer, en bestell niks meer.
Golden tree ---- wees gewaarschuwd!!!

Antwoord van Golden Tree
Track and tracing zijn perfect.
Track and tracing zijn perfect.

Antwoord van Golden Tree
Mooie verhalen en lange reclames maar…
Mooie verhalen en lange reclames maar uiteindelijk word je opgelicht waar je bij staat. Niet aan beginnen. Dit werkt spul werkt niet

Duidelijke site
Duidelijke site, goed product en tevreden tot nu toe. Volgende bestelling is onderweg. Snel en netjes verzonden. E-mail bevestiging en track en trace ook prima

Antwoord van Golden Tree
Vlugge levering alleen één minpuntje de…
Vlugge levering alleen één minpuntje de sluiting van de potten is niet goed 2van de 3was half open gelukkig niet al te veel verlies. Resultaten heb ik nog niet is pas 1week dat ik het product gebruik

Antwoord van Golden Tree
Goede service en snelle levering.
Je wordt keurig op de hoogte gehouden per email wanneer je pakket komt. Het product is makkelijk te vinden en te bestellen via de site.

Uitstekend product
Uitstekend product, doet wat er vermeld wordt.
Keurige verpakking en snelle veezending.

Alles verliep heel vlot
Alles verliep heel vlot, nu nog zien of het product zijn beloftes nakomt... ;-)

Top!
Snelle levering. Tracking was perfect. Ik kreeg nog een mail dieet voor 1 week. Erg vriendelijk allemaal. Ik ben begonnen maar ik moet nog wachten op resultaat voor af te vallen, s'avonds heb ik met slapen gaan al meer rust.

Antwoord van Golden Tree
Gaat het over de levering van het…
Gaat het over de levering van het beautyproduct?

Ik neem dat in sinds 2 5/2 maar ben 2kg bij gekomen in plaats van af te vallen
Van sinds ik het pakket heb ontvangen ,neem ik de pad om in de koffie te doen 2 per dag 1 morgend 1 namiddag. De tabletten neem ik 's morgens na eten.
Wat doe ik verkeerd. Ik doe niks dan slapen, ook in de dag, ben 2 kg bij gekomen; eet normaal. 'S morgens Yougurt of platte kaas, middag 1 snee roggebrood en 's avonds 1 dag gekookte of roerbak groenten met Vegan of vis, 's anderend eet ik rouwkost en 2 stukken fruit . VB peer en sinaasappel, of appel en manderijn. 'S morgens na eten neem ik nog 2x1 tablet C Immuno Protect en 1 tabl.Q 10.