Kaikki sujui oikein hyvin. Yhden tähden menetys johtuu vain omasta kokemattomuudesta käyttää palvelua. Meni vähän aikaa että sai kaiken tehtyä mitä appi pyysi, sekä ennen ajoon lähtöä, että palautukse... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Kohtuuhinta autonvuokrasta. Täältä löytyi helposti vetokoukullinen auto. Kätevä appi. iPhonen kamera ei toiminut, kun oli aika ottaa autosta appin edellyttämiä kuvia, mutta asiakaspalvelijan kanssa vu... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hyvin toimii vuokraus. Viestintä ollut selkeää ja paikkaansa pitävää. Miinusta välillä liian hyvä kuntoiseksi luonnehditusta kohteesta sekä siitä, että puolisoni nettiselaimessa löytämät autot eivät v... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Sujuvaa asiointia, hyvä applikaatio, keyless nouto todella kätevä. Autot ovat hyvässä kunnossa, pintasiisteydessä on kuitenkin vaihtelua. Tankkaaminen tehty helpoksi; saat palautusta jälkikäteen... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
GoMore on Pohjoismaiden suurin jakamistalouden palvelu, joka auttaa ihmisiä jakamaan autoja. Tarjoamme jäsenillemme helppokäyttöisen ja turvallisen alustan, jonka kautta yksityiset ihmiset vuokraavat omia autojaan muille silloin, kun he eivät käytä niitä itse. GoMorella on Euroopassa jo 2,5 miljoonaa jäsentä ja mukaamme jakamaan voit liittyä ilmaiseksi. Kirjoittamalla hyvän arvion GoMore-kokemuksestasi, edistät autojen määrän vähentämistä kaupungeissamme!
Contactgegevens
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Toimi hyvin
Toimi hyvin. Nopea rekisteröinti, auto löytyi läheltä nopeasti ja vuokraajan kanssa kaikki erittäin sujuvaa.

Kaikki sujui odotusten mukaisesti
Kaikki sujui odotusten mukaisesti. Voin suositella palvelua!

Easy and smooth renting
Easy and smooth renting, everything is monitored and well organized Would recommend to anyone

Antwoord van GoMore Suomi
GoMore app on helppo käyttää
GoMore app on helppo käyttää. Etsin autoa muuttoon ja löysin sopivan jotakuinkin läheltä. Kommunikaatio omistajan kanssa oli helppoa ja nopeaa. Omistajan ohjeistus oli yksityiskohtainen ja erittäin hyödyllinen. Vuokraan taas kun tulee tarve autolle.

Asiallinen kokonaisuus
Auto vastasi kuvausta ja oli siellä, missä pitikin, pestynä ja asiallisessa kunnossa.

Autonvuokrauksesta tuli katastrofi.
Autonvuokrauksesta tuli katastrofi. Ensinnäkin moottorin varoitusvalo paloi auton käynnistyksen yhteydessä, kun omistaja luovutti avaimet. Hän vakuutti minut, että kaikki on kunnossa ja normaalia eikä minulla ole mitään ongelmia. Useiden satojen metrien juomisen jälkeen sateisessa päivässä pyyhkijät lakkasivat toimimasta kokonaan. Pysähdyin jonnekin ja soitin omistajalle. Hän saapui noin 10 minuutin kuluttua ja alkoi "oletettavasti" korjata autoa potkaisemalla akkulokeroa ja muilla epäammattimaisilla tavoilla.
Lopulta hän sanoi, ettei autoa voida korjata. Hän pyysi ensin minua ajamaan auton takaisin parkkipaikalle, mistä kieltäydyin (koska satoi rankasti ja se oli valtava riski). Sitten hän suostui ajamaan auton itse takaisin, ja minä ja ystäväni ajoimme hänen oman autonsa takaisin parkkipaikalle. Koska minulla oli kiire muuton suhteen, jouduin maksamaan erittäin korkean hinnan vuokratakseni toisen pakettiauton useiksi tunneiksi lauantaina 29.11. (kuun loppu, eikä ollut helppo löytää vuokra-autoa kohtuulliseen hintaan, etenkään jos tarvitsisi sitä välittömästi). Menetin kaksi tuntia varatusta ajasta ystävien kanssa, joiden piti auttaa minua muutossa. Sain myös omistajalta automaattisen viestin, jossa varoitettiin minua laittamaan "pysäköintilupa" kojelautaan ja että olisin vastuussa mahdollisista pysäköintimaksuista, ja tämä tapahtui sen jälkeen, kun hän (omistaja) ajoi auton takaisin parkkipaikalle, enkä minä.
Tämä oli elämäni huonoin autonvuokrauskokemus. En ymmärrä, miten GoMore sallii ihmisten ja näin huonojen autojen olla osa palvelua ja aiheuttaa ihmisille sellaista tuskaa.

Antwoord van GoMore Suomi
Hyvä ja helppokäyttöinen sovellus, kun oppii käyttämään :)
On se todella näppärä sovellus, myös mahdolliset hyvitykset huomioidaan automaattisesti. Hyvä juttu! Tosin autonomistajat ovat vähän eri juttu, autojen siisteystasot vähän vaihtelevat, yksi oli se että pitäisi olla mukana oma tuulilasin pesuneste mukana, jos pesusäiliö sattuu loppumaan (??) Muuten ok.

Antwoord van GoMore Suomi
Kaikki meni niinkuin sovittiin ja auto…
Kaikki meni niinkuin sovittiin ja auto oli siisti ja hyvä.

Vuokraus meni hyvin
Vuokraus meni hyvin, mutta sivulla ilmoitettu 88€ päivän vuokrasta olivan 168,97€ kun kilometrit, polttoaineet, lisäkuljettajat jne olivat lisätty.

Pitkäaikainen ja täysin ongelmaton
Pitkäaikainen ja täysin ongelmaton
asiakas. Suosittelen Gomoria kaikille luotettavan autonvuokrauksen tarpeisiin.
Valitse se, joka tuntuu sinusta parhaalta!

Unprofessional, Non-Transparent, Complete Waste of Time
I provided all required documents correctly and on time. My application was not rejected for safety, risk, or missing information, but simply because I sent my payslip as a photo instead of a PDF file.
When I immediately offered to resend the same payslip in PDF format, GoMore refused without discussion and sent me a generic automatic rejection stating that the decision is “final” and “confidential”.
This is not security. This is bureaucratic nonsense and extremely poor customer handling.
I was prepared to spend over €2,000 on rentals through this platform. Instead, GoMore lost a real paying customer over a document format. No flexibility, no human judgment, no professionalism.
They hide behind “internal policy” to avoid responsibility, give no explanation, no appeal, and no real customer support — just scripted replies.
This experience shows serious incompetence in how applications are handled. A company that rejects customers for a file format instead of working toward a solution should seriously rethink who they put in charge of customer decisions.
I already found a car elsewhere. GoMore received €0 from me.
Extremely disappointing.

Helppo, sujuva ja nopea GoMore
Helppo, sujuva ja nopea tapa saada vuokra-auto käyttöön. Varasin auton alle 24 tunnin varoitusajalla ja silti homma toimi täysin saumattomasti.

Kaikki sujui hyvin
Kaikki sujui jouhevasti. Yhteydenpito helppoa, jouhevaa ja ystävällistä. Auto oli hyvässä kunnossa.

Taas kohtuuhintainen auto tarpeeseen
Taas kohtuuhintainen auto tarpeeseen. Olen käyttänyt goMore:a kahdeksan kertaa; yleensä lyhyellä varoitusajalla ja joskus hyvin kysyttyyn vuodenaikaan. Autojen ja vuokrausten kanssa ei ole ollut mitään ongelmaa (Paitsi kerran, jolloin vuokran tarjoaja perui vahvistetun varauksen. Sain goMore:lta anteeksipyynnön, pienen korvauksen ja löysin toisen auton vuokrattavaksi, joten mitään pahaa ei tapahtunut)

Appis ei toiminut luvatusti
Itse vuokraus ja vuokraajan kanssa asiointi sujui tosi hyvin. Iso miinus siitä, että GoMoren appiksella ei pystynytkään auton (Tesla) ovea avaamaan eikä palautettaessa myöskään lukitsemaan. Ja tukinumerossa nauhoite kertoi, että tuki on avoinna vain arkisin virka-aikana. Onneksi vuokraaja sai nuo hoidettua etänä itse.

Antwoord van GoMore Suomi
Erittäin kätevä niille, joilla ei ole autoa 🙂
Go more on helppo ja kätevä käyttää! Se on toiminut joka kerta täydellisesti! Voin lämpimästi suositella tätä palvelua! 🤩

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.