Uitermate slechte ervaring. Ik heb voor 5 personen vliegtickets bij ze geboekt en alle gegevens correct aangeleverd. Toen ik de tickets kreeg bleken: 1. Twee geboortedatums fout ingevuld. 2. Eén... Toon meer
Gewoon perfect geregeld! Mooie reis gehad tegen een goede prijs. Ik had 'last-minute' nog een wijziging. Geen probleem bij GoMundo. Bedankt!!
Altijd de beste aanbiedingen voor stedentrips, zonvakanties en fly&drives.
Waarderveldweg 91, 2031 BK, Haarlem, Nederland
- 020-7006 677
- info@gomundo.nl
- gomundo.nl
Mooie reis voor een mooie prijs!
Ik zag een advertentie met en heel goede prijs waarvan ik dacht: dat kan niet. Mooi wel dus! Heerlijke vakantie gehad op Tenerife in een fijne villa met zwembad. Alles top geregeld. Als er weer zo'n mooie aanbieding voorbij komt, boek ik zo weer.
Gewoon perfect geregeld
Uitermate slechte ervaring met boeking tickets
1. Twee geboortedatums fout ingevuld.
2. Eén voornaam fout ingevuld.
3. Email adres hoofdbroeken geheel fout.
4. Slechts 1 koffer van 23 kg geboekt inplaats van 3.
Ik ben nu al 3 weken bezig om de fouten van Gomundo hersteld te krijgen voor vertrek. Hele slechte service!
Stuurt ongevraagde spam mail
Nooit geboekt via Gomundo of ooit klant van geweest maar wel spam mail waarvan ik mij ook pas na enkele maanden van kon afmelden.
Vandaar de 1 ster.
Ik vind het heel goed
Ik vind het heel goed
Ik was blij van hun werk van gomundo
Ik had altijd goeie ervaringen met gomundo.
12/06/2022 naar Marbella, Spanje
Ik ben op 12/06/2022 naar Marbella, Spanje op vakantie geweest via Gomundo, ik heb een super leuke vakantie, plek, leuk en proper hotel centraal gelegen aan het strand in het stadscentrum tussen historische centrum en Puerto Banus, uitgebreid ontbijt, shuttle service gehad. Op basis van mijn recente ervaring ben ik zeer tevreden !
Reeds geboekt in 2019 en pas in de…
Reeds geboekt in 2019 en pas in de gelegenheid, door alle corona perikelen, om in 2022 de geboekte reis te maken.
Al die jaren kregen we steeds een voucher van Go Mundo om weer een nieuwe datum te prikken!!
TOP.
Malta
voor corona heb ik bij GoMundo geboekt om naar Rome te gaan. Het is toen niet gelukt vanwege corona. toen heb ik een vochje gekregen die geldig was voor een jaar. maar corona bleef toen en ik kon het niet gebruiken. toen belde ik GoMund en zij waren heel vriendelijk en hebben het voor mij nog een half jaar verlangd toen kunnen wij mijn man en ik naar Malta reizen. het was een geweldige reis met het vliegtuig en ook fijne hotel. wij hebben echt ervan genoten.
bedankt GoMundo
znoed en Hans van veen
Vanwege corona konden wij onze reis…
Vanwege corona konden wij onze reis niet doen. Aanvankelijk zouden wij alles verliezen maar door door de goede consumentendienst van Gomundo hebben wij 3/4 van onze reis kunnen recupereren en hebben we op een ander tijdstip onze reis kunnen doen. Puik werk !!
Prima vakantie!
Het was goed geregeld en liep erg soepel. Zeker een aanrader als je zonder zorgen op vakantie wilt!
Slecht.
Slecht.
Laten je gewoon met een verrassingsreis naar Spanje gaan, Spanje is al een maand oranje gebied of nog langer. Bij de verrassingsreis krijg je 2 weken tevoren de bestemming te horen ergens in Zuid Europa. Maar dan zeggen ze 2 weken tevoren: tickets zijn al geboekt met Ryanair . alleen als Ryanair niet vliegt kan je een voucher krijgen. Wat is dat nu? 2 weken terug hadden we ook geboekt kunnen worden op Portugal of Italie.
En vooral dat er geen alternatief is. Raar. Voor mij nooit weer Go Mundo.
We hadden een reis krakau geboekt ,een…
We hadden een reis krakau geboekt ,een heel goed hotel netjes en een goed ontbijt wel een beetje oud maar dat is niet erg,er zat ook nog een tour naar auschwitz-birkenau bij, gelukkig nog meegemaakt maar we moesten naar een ander hotel lopen 1,5 km maar volgens de actievandedag.nl zouden we opgehaald worden bij ons hotel
dat is een minpunt we hebben toch maar een taxi genomen was toch 10 euro meer.
ik heb via een veiling een 5 daagse…
ik heb via een veiling een 5 daagse reis met 4 nachten gewonnen. Gomundo is het reisagentschap die de vlucht en verblijf regelt.
bij het krijgen van mijn factuur merk ik dat we in de avond op onze bestemming zullen aankomen en bij de retour vertrekken we in de ochtend. dus ik schrijf om de vluchturen te kunnen veranderen. ik heb geboden op een vijfdaagse reis, niet op een driedaagse en een half. natuurlijk weet ik dat er altijd een dag verloren gaat maar hier vind ik het wel straf.
maar nee.. aan de telefoon kreeg ik een heel onaangename gast dat alleen kon zeggen.. 4 nachten. dat de reis voorgesteld is als 5 daagse was totaal geen argument voor hem.
zo is het gemakkelijk om vakantie's voor te stellen. aanlokkelijk met publiciteit maar geleverd met leugens.
op de koop toe, daar het via een vakantieveiling is aangeboden, is men verplicht de reis te betalen. naar mijn mening zijn deze aanbiedingen gewoon om de vliegtuigen te vullen. ik ben al bang in welk soort accommodatie ik zal vertoeven als ik nu al merk hoe ze met mij als klant omgaan. dus ik kan geen annulatie verrichten.
als alleenstaande moeder kan ik mij al niet veel permitteren, dan denk je.. waarom niet via vakantieveiling om toch nog van een verlof te kunnen genieten en dan profiteren ze nog van je.
plezant is ook anders.
Op 7 december 2019 via…
Op 7 december 2019 via Vakantieveilingen.nl een 5 daagse reis gewonnen naar Tosa de M ar aan de Costa Brava. Over het Hotel waren er veel slechte reacties maar die deel ik niet. Het hotel was schoon het personeel vriendelijk en het eten goed en gevarieerd. Het enige jammere is dat de reis 5 dagen zou zijn maar dat is wel heel ruim gezien. De 1e dag kwamen we aan om half elf en de bus vertrok om kwart voir 12. Na ruim drie uur kwamen we eindelijk aan bij het Hotel. Lunchtijd was inmiddels voor, dus jammer maar helaas. De laatste dag vertrokken we al om 00,50 en voir een ontbijtpakket werd niet gezorgd. Het zou beter zijn dat ze bij Vakantieveilingen zetten 5 daagse reis, effectief 4 dagen. Want de laatste nacht kun je niet meer naar bed of je moet om 20,:00 uur gaan na het diner maar dan geb je ook niks meer aan de avond. Als je dan net aks wij biven de recreatiezaal slaapt, kun je het zowiezo wel vergeten. De muziek staat zo hard dat je meedeint in je bed. Jamner, snap nooit zo goed waarom de muziek zo hard moet staan. MAAR al met al hebben we wel genoten. Prima licatie om ver en hoig te wandelen. Mooi stadje met orachtige omgeving. Tonny Oonincx
Nog niet mee gereisd maar al wel…
Nog niet mee gereisd maar al wel geboekt, en klantvriendelijkheid is tot nu toe goed.
Gomundo doet waar je voor betaalt
Gomundo doet waar je voor betaalt, geen klagen, alles was goed geregeld.
We hadden via actie van de dag een trip…
We hadden via actie van de dag een trip naar new york geboekt, maar het was niet helemaal duidelijk voor hoeveel dagen en nachten. We hadden daar speciaal voor gebeld. Blijkt dus toch een dag minder te zijn dan verwacht bij boeking. Gelijk weer gebeld en Go mundo heeft het goed opgelost. In principe is de reservering uiteindelijk goed gekomen. De trip moet nog plaatsvinden dus daar valt nog niks over te melden of alles goed zal gaan.