Når vi kom inn på værelse vi skulle boni var vasken på wc så tett, har sagt i fra, men ble ikke fikset. Når jeg kjøpte internett i resepsjonen var det en dame i resepsjonen som var uhyggelig, smilte i... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
You never get a second chance to give a good first impression. Boarding/innsjekkingskøen er førsteinntrykket og den var forferdelig!. Både i Oslo og i København.Selv nå når det er mellomsesong eller... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk bookingservice - den personlige betjening var helt i top! Efter at have bøvlet en del med at få min booking på plads på computeren ( blev afvist igen og igen uden forklaring på, hvad der va... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Veldig behagelig reisemåte Vi reiste med bil og det var kjempeenkelt å kjøre om bord fra Oslo. Ungene hadde det kjempegøy om bord, de elsket hesteveddeløpet og musikk-quizen på kvelden. Vi spiste mas... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Go Nordic Cruiseline operates year-round between Copenhagen and Oslo, offering a ferry experience unlike any other. The Nordic spirit is part of every step of your journey. With nearly 800 passionate team members on land and at sea, we are here to make your crossing safe, comfortable, and truly memorable - across the Kattegat, Skagerak and the Oslofjord.
Dampfærgevej 30, 2100, Copenhagen, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 82% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Sikke en tur vi har været på, vi var to par afsted og vi boede i Comwell kahytter på 7 dæk og vi nød det, da vi kom ned i vores kahyt var der et mine køleskab med et par flasker vand samt et par flasker med champagne samt et par påser med chokolade/lakrids kugler.
Da vi skulle tjekke ind gjorde jeg det hjemmefra så da vi kom derind kunne vi gå direkte ombord uden at skulle stå i kø (så fantastisk).
På vejen derop røg vi ind i en “lille” vind på 19 og vindstød på 23/24 og bølger på 3 m så jeg blev pænt meget søsyg (som den eneste) og da jeg var nede i shoppen for at købe søsyge armbånd (89,-kr de er billigere ombord end på apoteket) kunne personalet se at jeg var søsyg så de anbefalede mig at købe saltchips og ikke indtage for meget væske, så jeg gik i seng med mine Chips og det hjalp.
Vores første aften spiste vi aftensmad på Kull og vi fik sådan en lækker mad, vi havde bestilt bøffer og vores betjening var helt perfekt, så 5⭐️ for mad og betjening.
Næste morgen var vi inde og spise morgenmad på Kull som hører med til Comwell kahytten og der var alt hvad hjertet begærer, tjeneren viste os til bord og spurgte om vi skulle have kaffe eller the og fortalte os hvad der var af mad og hvor de forskellige ting stod og så var der frit slag.
Der var alle former for æg lige fra blødkogte til 2 forskellige slags omeletter, der var alt hvad du ville kunne ønske til et brunch bord både af frugt, brød, pålæg, fisk, æg, skyr, havregrød osv. der var vand, danskvand, juicer, mælk osv.
Inden vi gik fra borde tjekkede jeg ind igen så da vi kom retur fra vores shoppetur i Oslo kunne vi endnu engang gå direkte ombord, helt perfekt.
Vi havde valgt at denne aften skulle vi spise på restaurant Skagerak og den herre der stod og tog imod vores bordbestilling havde gemt et vindues bord til os hvilket vi er meget taknemmelige for.
Vi blev vist til vores bord og vores tjener var helt fantastisk, han fortalte om hvad der var af mad og hvor vi kunne finde det forskellige mad og så kunne vi ellers gå i gang med at spise.
Vi lagde ud med at se hvad der var på deres skaldyrsbord og hold nu op hvor var det lækkert, der var Blåmuslinger, pilselv rejer, pilselv krabber osv og det var alt sammen så lækkert så man skulle passe på at man ikke fik spist for meget så der ikke var plads til at kunne spise noget fra det store bord samt for selve fiskebordet og dessert bordet.
Det eneste øv vi har der fra er at vi godt ville have givet vores tjener drikkepenge men han gik væk fra den side inden vi kunne nå at give ham nogen.
Efter vi havde spist satte vi os ned på Anker for at hygge os, for de andre tre havde haft god oplevelse dagen før og jeg kan kun slå mig til deres oplevelse, vi havde det så hyggeligt og Bartenderne var helt fantastiske, hvad de hedder ved jeg ikke men det var en svensk ung dame og en krølhåret fyr og de var så godt et team. Nu drikker jeg ikke alkohol og jeg havde en eventyrlig lyst til en iskaffe og selv om de normalt ikke har det så lavede de en til mig og da jeg sener fik lyst til en Pina Colada lige som de tre andre lavede de en til mig uden alkohol.
Kl. 21.30 kom der en herre der spiller guitar og synger og han var rigtig god til at spille og han var god til at spille noget der fik os andre revet med så vi sang med på sangene allesammen, jeg tror ikke vi har været 30 mennesker i baren men der var en flok tyske unge mænd og de gav den så meget gas så de rev os allesammen med så alt i alt en dejlig aften.
Nu har jeg læst nogle af anmeldelserne og der er der kritik af personalet og jeg må indrømme at det kan jeg slet ikke nikke genkendelse til tværtimod, vi havde det mest fantastiske hold på arbejde på vores tur, alt i alt en perfekt tur også selv om at jeg måtte bruge den første aften i sengen.
Tak for denne gang til jer allesammen, vi kommer gerne igen en anden gang, vi håber bare at bølgerne opfører sig ordentligt, men sådan er det jo, det kan man ikke garderer sig imod, men Kaptajnen gjorde det godt og vi var kun 45 min forsinket oppe i Oslo.
5 store ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra🥰

Antwoord van Go Nordic Cruiseline
Tok Pearl fordi at det er boblebad og basseng akterut på dekk 10.

Hej
For det første jeg observeret at min kahyt var rent , gog mad på restaurant hvor vi spiste aftensmad. venlig personaler

Antwoord van Go Nordic Cruiseline
Todo hermoso, las instalaciones, la comida, muy comodo las habitaciones, el personal muy profesional y atento

Fin og ren kahyt.
Dog levede morgenmaden til kr 155 ikke op til forventningerne. Kedeligt brød og frugtudvalg. Røræg smagte slet ikke af æg. Måske lavet på æggepulver? Kaffen var dog god.

Antwoord van Go Nordic Cruiseline
Vi rejste den 14 juli -16 Juli 2026.
En skøn og varm rejse🌞🌞🌞🌞 Kahytten fin og pænt toilet. En del larm, om det var fra motor eller aircondition ved jeg ikke., men det gik, vi var nok trætte.
Fin mad i Skagerrak begge dage.
Meget søde og hjælpsomme i shoppen, og det samme i barerne rundt omkring.
Et ønske kunne være, kopholdere i alle bordene udendørs. Så stikker kopper og krus ikke af ved den mindste blæst.
Live musik var rigtig fin og hyggeligt, dog lidt ærgerligt der blev sunget de samme sange begge aftnerne.
Vi glæder os til endnu en tur igen den 17 August 2026 i Commendor class.

Antwoord van Go Nordic Cruiseline
De påstår godt nok at de tager hensyn til folk med fødevareallergier, men deres tolkning af "tage hensyn til" betyder "servere det billigste og ringeste produkt vi kan finde og så få gæsten til at føle, at hvis de bare valgte at lade være med at være allergisk, så vil vi gerne give dem mad, der smager godt, men allerhelst så vi gerne at de her unormale mennesker holdt sig væk".
Jeg er glad for at vi spiste inden vi gik ombord, for morgenmaden - og vi har endda betalt ekstra for en commodore kahyt og skal derfor spise i Kull - var elendig.

Antwoord van Go Nordic Cruiseline
Klage over service i ankers pub
Rejser hjem fra Oslo d tirsdag d 7 juli til København.
Skip m/s
Min mand gik i baren bestille 2 bulmers cider. Betaler med kort 138 kr Får 2 glas med cider .
Siger så det ikke bulmer cider.
Nej siger tjener vi har det ikke de er sommerby. Det ønsker vi ikke vil gerne ha pengene tilbage.
Ikke muligt vi kunne bare vælge noget andet. Virkelig dårlig stil vi må betale for noget vi ikke havde bestilt. Dårlig opførsel af tjener.
På udturen bestilte vi og fik det rigtige.
Det burde være muligt at få pengene retur . Vi fik jo ikke hvad vi bestilte.
Det fremmer ikke lysten til at tage turen igen. Nul stjerner ang service i baren,
Ældre sur mand.

Antwoord van Go Nordic Cruiseline
Særdeles ubehagelig personale ved indcheckning til morgenmad.
Påstod jeg ikke havde betal for billetterne - underforstået: Stjålet dem eller forfalsket dem.
Biletterne var udleveret af rejebureauet,
Hold kæft og ret ind, var medarbejderens attitude - og hun fortsatte med at provokere, da jeg stod sammen med rejseselskabets guide - som intet kendte til sagen, men så nu oplevede medarbejderen.

Antwoord van Go Nordic Cruiseline
Passager check-in er helt udueligt langsomt. Hvordan kan det tage 5 minutter per bil?
Er det evt bedre i København end i Oslo?
Turen er god og skibet er fint indrettet, men ærgerligt at starte ud med sådan noget rod. Der vil jeg hellere bare kunne sætte bilen efter check-in og slappe af indtil det bliver min tur i stedet for at skulle holde i tomgang i en time og flytte 2 meter af gangen.

Antwoord van Go Nordic Cruiseline
Noen av servitørene kunne vært bedre på service, ellers god mat i restaurant Kull. Ellers som alltid en behagelig måte å komme seg mellom Norge og Danmark og barna spesielt gleder seg allerede til neste tur!

Dyr taxfree.
Lugaren hadde ikke varmtvann i vasken.
Jeg gav beskjed om dette til resepsjonen, men det ble ikke utbedret.

Antwoord van Go Nordic Cruiseline
Der var koldt ombord. Husk at tage en trøje med.
De fleste fra personalet var venlige og imødekommende.

Antwoord van Go Nordic Cruiseline
Fin tur afsted sammen med min søster. Deltog i de forskellige aktiviteter som foregår.
Skøn sejltur i fint vejr.

Antwoord van Go Nordic Cruiseline
Det var en god og dejlig tur. Håber jeg snart kan få sparet op til en tur mere!

En fin tur med god mad.
En hyggelig tur i Oslo
Vi var godt tilfreds med turen.

Antwoord van Go Nordic Cruiseline
Service og kvalitet er i top 👍 booking kan dog være udfordrene efter det er blevet Go nordic cruiseline 🤔

Antwoord van Go Nordic Cruiseline
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.