Banner for Go Nordic Cruiseline

Go Nordic Cruiseline Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig behagelig reisemåte Vi reiste med bil og det var kjempeenkelt å kjøre om bord fra Oslo. Ungene hadde det kjempegøy om bord, de elsket hesteveddeløpet og musikk-quizen på kvelden. Vi spiste mas... Toon meer

Bedrijfsgegevens

5. Cruiseterminal
  6. Veerdienst
  7. Vervoer

Geschreven door het bedrijf

Go Nordic Cruiseline operates year-round between Copenhagen and Oslo, offering a ferry experience unlike any other. The Nordic spirit is part of every step of your journey. With nearly 800 passionate team members on land and at sea, we are here to make your crossing safe, comfortable, and truly memorable - across the Kattegat, Skagerak and the Oslofjord.

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 82% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

224 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Rigtig god service

Kontaktede pr. telefon og fik nødvendig hjælp til bestilling af tur til Oslo for 11 personer.

Hej Bjarne.

Tusind tak for de 4 stjerner. Vi er glade for at du kunne lide den service som blev ydet på telefon.
Vi glæder os til at byde dig velkommen om bord 🛳️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Personale på Nordic CROWN…!!

Vi var på Nordic CROWN og fikk god service hele veien. Servitøren Amelia var så herlig at hele familien fikk lyst til å bosette seg ombord.

Hej Isabel.

Tusind tak for de 5 stjerner og for de pæne ord om Amelia. Vi er glade for at i kunne lide servicen og vi sørger selvfølgelig for at sende rosen videre til Amelia 🤩

På gensyn i fremtiden 🛳️

Fantastisk personlig betjening

Fantastisk bookingservice - den personlige betjening var helt i top! Efter at have bøvlet en del med at få min booking på plads på computeren ( blev afvist igen og igen uden forklaring på, hvad der var galt) var det godt at få personlig betjening, der både kunne forklare og hjælpe, så min booking kom på plads - og ventetiden på 10 min var helt ok.

Hej Vibeke.

Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord om vores service🤩 Det glæder os at høre, at du fik den hjælp og forklaring, du havde brug for, så bookingen kom på plads.

Vi beklager samtidig, at det drillede med at booke online, og vi tager din feedback med videre.

Vi håber, du får en rigtig dejlig tur med os! 🛳️

Den blev god 3

Den blev god 3. gang da Johnny kom til

Hej Jimmy.

Mange tak for de 4 stjerner og for at tage dig tid til at dele denne feedback om den service du fik fra Johnny. Jeg skal sørge for at dele rosen med ham 😁

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Når vi kom inn på værelse vi skulle…

Når vi kom inn på værelse vi skulle boni var vasken på wc så tett, har sagt i fra, men ble ikke fikset. Når jeg kjøpte internett i resepsjonen var det en dame i resepsjonen som var uhyggelig, smilte ikke og uhyggelig tonefall. Hun kan ikke service, det gjorde også på pizzaria ung servitrisen var ikke hyggelig, smilte heller ikke. Veldig dårlig service.

28 september 2026

Hej Michelle.

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre om problemet med vasken i jeres kahyt, og at den service, I oplevede om bord, ikke levede op til jeres forventninger.

Vi ønsker, at vores gæster mødes med venlig og imødekommende service overalt om bord, og derfor tager vi naturligvis din feedback med videre.

Vi håber, at vi får mulighed for at give jer en bedre oplevelse en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service fra Anna :-)

Hej Knut.

Tusind tak for de 5 stjerner og de fine ord om Anna! 🤩 Det glæder os at høre, at du har fået god service, og vi sørger selvfølgelig for, at din ros bliver givet videre til hende.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mathias løste mit problem/udfordring…

Mathias løste mit problem/udfordring til perfektion på venlig og behagelig vis.

Hej Hanne.

Tusind tak for de 5 stjerner og de søde ord. Jeg er glad for at vi fik løst problemet sammen 🤩

Bestilling af tur/retur København-Oslo

Jeg kunne ikke booke via systemet/hjemmesiden, men fik en god hjælp over telefon af Mathias.
Jeg fik booket og klaret det hele

28 september 2026

Hej Anette,

Tusind tak for de 5 stjerner og for vores gode snak. Jeg er glad for at vi fik booket rejsen til dig 🤩

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

You never get a second chance to give a…

You never get a second chance to give a good first impression. Boarding/innsjekkingskøen er førsteinntrykket og den var forferdelig!. Både i Oslo og i København.Selv nå når det er mellomsesong eller lavsesong. Jeg har en vond rygg og det er et Helvete å stå i den køen. Og det var mange som var dårligere enn meg. Alt annet var veldig bra!! godt jobbet.

18 september 2026

Hej.

Tusind tak for din anmeldelse og din feedback.

Vi er kede af at høre, at I oplevede lange køer ved boarding og check-in både i Oslo og København. Vi forstår godt, at det kan være særligt frustrerende, når det er fysisk belastende at stå i kø i længere tid.

Vi tager din feedback med videre og er samtidig glade for at høre, at resten af turen levede op til forventningerne. Vi håber at kunne byde jer velkommen ombord igen! 😁

Kæreste-tur til Oslo

Min kæreste og jeg er netop kommet hjem fra en dejlig tur med Nordic Crown ⚓️🛳 Gode faciliteter, god service, og en dejlig kahyt med havudsigt 😃 Maden på Restaurant Kull var virkelig udsøgt, og prisen for en 2 retters menu af den kaliber er meget rimelig, og morgenmaden ombord er også lækker 🙏 Kan kun anbefale denne tur, og er sikker på vi ses en anden gang 🙏

21 september 2026

Hej Martin,

Tusind tak for de 5 stjerner og de dejlige ord! 😍

Det glæder os at høre, at I havde en skøn tur ombord på Nordic Crown og nød både kahytten, servicen og maden i Restaurant Kull.

Vi håber, at vi snart får fornøjelsen af at byde jer velkommen ombord igen! 🛳️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En meget venlig og kompetent…

En meget venlig og kompetent medarbejder,

18 september 2026

Hej Marianne.

Tusind tak for de 5 stjerner og vores gode snak i telefonen.
Jeg er glad for at du har haft en god oplevelse 🤩

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget fin personlig service og hjælp…

Meget fin personlig service og hjælp med at booke en rejse selvom hjemmesiden ikke fungerede.

Hej.

Tusind tak for de 5 stjerner og for at tage dig tid til at skrive denne anmeldelse. Vi er glade for at du kunne lide den service du fik da du oplevede problemer online.

Du ønskes en rigtig god dag 😁

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget god hjelp fra kundeservice

Meget god hjelp fra kundeservice! Enestående! Takk

Hej Magnus.

Tusind tak for de 5 stjerner! 😁

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har fået en god oplevelse med vores kundeservice og fik den hjælp, du havde brug for.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeres medarbejder Frederik Andersenv var virkelig en stor hjælp…

Jeres medarbejder Frederik Andersen gjorde virkelig en forskel og var løsningsorienteret da han skulle hjælpe os med vores mini cruise da jeres hjemmeside fejlede.
Tak til Frederik. Du gjorde en forskel

Hej.

Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord om Frederik 🤩 Det glæder os at høre, at han gjorde en forskel og hjalp jer med at få booket jeres MiniCruise.

Vi sørger selvfølgelig for, at din ros bliver givet videre til Frederik 🚢

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget god service på telefonen

Særdeles god service på telefonen, selv om jeg bare skulle ha tilbud på tur i mai 2027. Øker hrl klart min lyst til å reise med Go Nordic

Hej Knut.

Tusind tak for de 5 stjerner 🤩

Det glæder os at høre, at du fik en god oplevelse og god service over telefonen.

Vi håber, på at kunne byde dig velkommen om bord i maj 2027! 🚢 🚢

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har talt med en skøn medarbejder ved…

Har talt med en skøn medarbejder ved navn Anna tilbud god service

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg var godt fornøyet med lugaren

Jeg var godt fornøyet med lugaren. Jeg er også meget tilfreds med at jeg får parkert tett på en elevator da jeg er gangbesværende Jeg spiste også en god biff middag i restaurant kull. Jeg er utilfreds med at en ikke kan kjøpe danske smørbrød og røde pølset på cafeen.

11 september 2026

Hej Arne.

Tak for at du tager dig tid til at lave denne anmeldelse. Vi er rigtig glade for at du har haft en god tur og at du kunne lide både kahytten og middagen i Kull 🤩

Vi takker for din feedback angående udbud af mad. Vi tager det med i overvejelserne til fremtiden.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

A booking error made far worse by unacceptable customer-service conduct

I had been genuinely looking forward to this Copenhagen–Oslo overnight cruise, and the sea-view cabin was a major part of the experience I had specifically chosen and paid for.

Ten days after my booking had been confirmed, Go Nordic informed me that, because of its own booking error, it could no longer provide the Standard Sea View cabin I had booked. The only usable alternative was an inside cabin. For an overnight sea journey, this was a major destruction of the experience I had purchased and expected.

Despite that, I was still prepared to cooperate and accept a substantial downgrade if Go Nordic took proper responsibility for its own error. It did not.

What makes this especially unacceptable is that Go Nordic had already faced essentially the same problem in February. Another customer reported a cabin downgrade caused by booking-system problems and was offered only two beers and a bag of snacks if they accepted it. Go Nordic publicly acknowledged that the downgrade and the customer-service handling were unacceptable. More than six months later, the company is still responding to its own booking failures in essentially the same way.

The handling of my case then became far more serious.

Go Nordic repeatedly ignored my requests for escalation to a manager with authority to resolve the matter and avoided answering substantive questions I had directly raised.

Most seriously, customer service disregarded my explicit written instruction not to cancel my booking and initiated the cancellation process without my authorisation. I was then told to respond as soon as possible if I did not want the booking to be cancelled, forcing me to intervene urgently to stop a cancellation I had expressly instructed them not to make. They also falsely claimed that the cancellation was the outcome I had requested.

That is not a misunderstanding. Go Nordic tried to override my decision, rewrite the record, and shift responsibility for its own unilateral action onto me.

When a manager finally intervened, the manager still avoided answering the contractual and legal question I had expressly raised and then attempted to downplay this serious misconduct as mere “confusion.”

That response was itself unacceptable. Instead of taking responsibility for customer service acting against a clear written instruction and misrepresenting my position, management minimised the conduct and sidestepped the substantive issue.

I have now formally escalated the matter to Go Nordic Claims.

If Go Nordic still fails to resolve this properly, I will take the complaint further through the Danish consumer complaints system.

A booking error is one thing. Ignoring repeated escalation requests, evading substantive questions, overriding an explicit written instruction, attempting an unauthorised cancellation, misrepresenting that action as the customer’s own decision, shifting responsibility onto the customer, and then minimising the whole episode as “confusion” is something else entirely.

11 september 2026

Dear 余英,

We are sorry that the issue with your original cabin booking and the subsequent communication caused such frustration and disappointment.

Your case has since been reviewed by our Claims Department, who have been in direct contact with you and offered several different options in an effort to resolve the situation. Through this dialogue, a resolution has now been reached.

We appreciate the detailed feedback you have provided throughout the process. We take your experience seriously and will use your feedback in our continued work to improve both our booking processes and the way we handle situations when things do not go as expected.

Best regards

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jamen det kan ikke gøres bedre end Anne…

Jamen det kan ikke gøres bedre end Anna gjorde.Mange tak for professionel behandling.
Vh.Axel Ankerstjerne

10 september 2026

Hej Axel

Mange tak for de fine ord, det sætter vi stor pris på!
Vi sender selvfølgelig din anmeldelse videre til Anna, det ved vi hun bliver glad for at høre.

Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord.

// Johnny

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har dd bestilt en overfart til Oslo🤩…

Har dd bestilt en overfart til Oslo🤩 det er de mest hjælpsomme personale der sidder bare telefonen, og hjælper fuldstændig dig igennem og finder de bedste billetter.

4 september 2026

Hej Mai-Britt.

Tusind tak for de 5 stjerner og vores gode snak da du bookede din rejse.

Jeg er glad for at du kunne lide servicen og i ønskes en rigtig god tur 🤩