Het eten is zeer smaakvol. Beter dan andere aanbieders. Mojn bestelling kwam per ongeluk 2x. Deze mocht ik gratis houden. Goed opgelost:-)

Nav zeer informatief en vriendelijk chatcontact soep en 4 maaltijden besteld. De medewerkster had verteld dat de maaltijden vriesvers zouden zijn, dus in te vriezen op dag van levering of anders nog a... Toon meer

Op basis van originaliteit vd maaltijd, vrolijke naamgeving, verzorging, aandacht & bezorging! Allemaal tiptop in orde. En dan de tot nu toe genuttigde porties: Oh-la-lasagne: zeer smakel... Toon meer

Ik heb verschillende maaltijden van Good Chef geprobeerd, waaronder de lasagne, saté, mac 'n cheese en risotto. Allen stuk voor stuk smaakvol. De hoeveelheid calorieën vind ik soms erg hoog. Zeker als... Toon meer

1. Maaltijdbezorging
  2. Lunchpakketservice
  3. Voedselfabrikant

Welkom bij Good Chef. Plantaardig lekker eten. Door wereldchefs bereid. Vriesvers op je deurmat. Met de magie van shockfreezing technologie. Je dagelijkse groenten. Vrij van troep. Lekker voor je karma. Goed voor jou. Goed voor de planeet.

4,4

Uitstekend

Lekker gevarieerd eten

Lekker gevarieerd eten, makkelijk klaar te maken, alleen sommige gerechten smaken alsof ze redelijk zout zijn

16 juli 2023

Antwoord van Good Chef ®

Bedankt voor de mooie review! Onze gerechten zijn allemaal Nutriscore A, dus qua zoutniveau niet te hoog. Kun je laten weten op info@goodchef.nl welk gerecht het was, dan gaan we het uitzoeken.

wij vonden het thuis niet te te eten

wij vonden het thuis niet te te eten
Weinig smaak

10 juli 2023

Antwoord van Good Chef ®

Wat jammer om te horen, Manon! Zou je ons iets gedetailleerder kunnen vertellen welke maaltijden er niet lekker waren? We doen graag ons best om voor iedereen smakelijke maaltijden te maken. We zijn bereikbaar op info@goodchef.nl of 023-2340090

Hoe chill.

Een doos vol met lekkere plantaardige maaltijden op m'n deurmat. Van een (plant)aardige bezorger. En met koelelementen, zodat de maaltijden bevroren bleven. Hoe chill - letterlijk. ;)

Oké, om eerlijk te zijn: heb ik zelf geen oven of magnetron. Dus ik heb de maaltijdbox besteld om het met mijn vriend te delen en te eten. Maar uit nieuwsgierigheid heb ik zojuist de No Chicken Saté in de pan opgewarmd. Op m'n bord zag het er natuurlijk niet meer zo mooi uit als in het bakje. Maar het was nog steeds erg lekker. Vol van smaak, fijne bite ook. En dat zonder vleesvervangers. Fantastisch.

5 december 2022

Antwoord van Good Chef ®

Dank voor je leuke review! Daar doen we het voor :-)

Hiephiephoera!! Blij makende maaltijden

Super lekkere vegan maaltijden.Voor mij smaakvol, voldoende en precies goed.De bezorging was ook prima. Dat is verbeterd.Echt een aanrader!!

14 oktober 2022

Antwoord van Good Chef ®

Dank voor je leuke review! Fijn om te horen dat het gesmaakt heeft en de bezorging goed was!

Erg lekkere maaltijden

Erg lekkere maaltijden. Ik ben er zeer tevreden over. Erg handig voor de late dienst op het werk. Ik maak er nog wel een salade bij anders is het voor mij net niet genoeg. Maar ik ben een grote eter.
1 klein minpuntje is dat er volgens mij wel veel zout inzit. Maar misschien komt dit omdat ik zouter eet.

17 september 2022

Antwoord van Good Chef ®

Dank voor je leuke review! Daar doen worden wij blij van :-)

Feel Good Food

Smakelijke maaltijden, inmiddels al meerdere keren naar tevredenheid besteld bij Good Chef!

7 september 2022

Antwoord van Good Chef ®

Dank voor je review, fijn dat je het lekker vond! :-)

Een vervelende ervaring met een…

Een vervelende ervaring met een bestelling is naar volle tevredenheid opgelost !!

1 augustus 2022

Antwoord van Good Chef ®

Dank voor je fijne review! We zoeken altijd voor de beste oplossing voor onze klanten :-)

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring. Wat beloofd is gebeurt. Maaltijden zijn bijzonder en de meeste ook bijzonder lekker.
Wel lastig om een mail te ontvangen om de gerechten te beoordelen terwijl ze net in huis zijn en nog niet allemaal geproefd.

9 juli 2022

Dank voor je review!

Heerlijk eerlijk en gezond en lekker

Super snelle bezorging, met track and trace. En dan begint het; heerlijk eten wanneer je wil binnen 10 minuten én gezond én top chef kwaliteit. Oja, weinig afwas:)

7 juli 2022

Antwoord van Good Chef ®

Dank voor je leuke review, daar doen we het voor!

Er zou bezorgd worden tussen 17 -22…

Er zou bezorgd worden tussen 17 -22 uur,
Daarom was onaangenaam verrast toen ik een bericht kreeg op mijn werk,dat de bezorging tussen 16,15-17 uur zou zijn.
Het eten heeft een half uur minimaal in de hete zon voor mijn deur gestaan.!!

1 juli 2022

Antwoord van Good Chef ®

Hi Addy, wat vervelend dat we niet op het tijdstip bezorgd hebben waarop je had verwacht dat we gingen bezorgen, onze excuses! Wij hebben zojuist contact met je gezocht voor een geschikte oplossing. Zou je anders ook met ons willen mailen of bellen? Je kunt ons bereiken op info@goodchef.nl of 023 234 0090.

Voor het eerst dat ik dit soort…

Voor het eerst dat ik dit soort maaltijden bestel.
voor mij ook even wennen. heb niet echt vergelijkings materiaal.
Maar Ben tevreden over hoe het eruit ziet en smaakt.
Soms even wennen aan de scherpte van de kruiden.
Hartelijke groet Riekje

30 juni 2022

Antwoord van Good Chef ®

Wat leuk dat wij de eerste zijn waarbij je bestelt, fijn dat het heeft gesmaakt! Met de kruiden mikken we op 'de gemiddelde smaak' voor zover je die kan bepalen ;) , er zijn een paar gerechten die inderdaad wat spicier zijn zoals de Green Protein Bowl. Bedankt voor de review!

Top!

Lekkere gezonde maaltijden en goede bezorging! Top!

26 juni 2022

Antwoord van Good Chef ®

Wat leuk om te horen dat alles goed bevallen is! Daar wij heel blij van :-)

Wat een heerlijke maaltijden

Wat een heerlijke maaltijden! Eindelijk een goede en gezonde optie gevonden voor maaltijden tijdens mijn avonddiensten. Heb nu een paar keer besteld en Pasta E Basta is mijn favoriet. Er was laatst klein dingetje met bezorging wat keurig is opgelost. Snelle en goede service. Een aanrader!

21 juni 2022

Antwoord van Good Chef ®

Hi Sophie, wat fijn om te horen dat alles goed gesmaakt heeft. Bedankt voor je review!

Echt een aanrader

Echt een aanrader! Vooral de green proteine bowl is erg lekker

20 juni 2022

Antwoord van Good Chef ®

Bedankt voor je leuke review. De Green Protein Bowl is ook onze favoriet!

Maaltijden zijn uitstekend, verpakking kan duurzamer

Maaltijden zijn uitstekend, goede portion size en erg smakelijk.

1 puntje van kritiek: bij het bezorgen van 6 maaltijden kreeg ik het tasje in een grote doos met extra papier en 2 icepacks.
ik zou best extra willen betalen om het verpakken/bezorgen duurzamer te maken.

update 30/6: 2e levering inderdaad middels koelbox en geen onnodige icepacks, papier,. Blij mee.
en nog steeds erg lekkere maaltijden!

12 juni 2022

Antwoord van Good Chef ®

Dank voor je review en puntje van kritiek. We hebben het gecheckt. Normaal bezorgen we in koelboxen die weer retour gaan en hergebruikt worden, heel duurzaam dus! Deze keer waren alle koelboxen onderweg en moesten we voor 1 keer verpakken in dozen met icepacks. Dit gaat niet weer gebeuren, want we hebben nu voldoende koelboxen. Duurzaamheid staat bij ons, naar lekkere gerechten natuurlijk, op nummer 1!

Lekker

Lekker, makkelijk en goed eten!

30 mei 2022

Antwoord van Good Chef ®

Bedankt voor deze geweldige review, hier zijn we blij mee!

Super lekkere maaltijden

Super lekkere maaltijden!
Heel gevarieerd, heerlijke smaken.

7 mei 2022

Antwoord van Good Chef ®

Dank voor je geweldige review! Daar doen we het voor :-)

Erg lekker, maar porties soms bescheiden

Eten smaakt erg lekker, bezorging ging goed. Alleen zijn de maaltijden aan de kleine kant. Vooral de sunshine curry voelde niet aan als genoeg. Dat is nog een verbeterpuntje.

5 mei 2022

Hi Saskia,

Dank voor je super mooie review, goed dat het allemaal lekker heeft gesmaakt!

Jammer dat de Sunshine Curry wat te weinig was. Onze chefs gaan er op letten dat hier meer in het bakje komt. Stuur een mailtje naar info@goodchef.nl, we komen graag in contact.