Het eten is zeer smaakvol. Beter dan andere aanbieders. Mojn bestelling kwam per ongeluk 2x. Deze mocht ik gratis houden. Goed opgelost:-)
Nav zeer informatief en vriendelijk chatcontact soep en 4 maaltijden besteld. De medewerkster had verteld dat de maaltijden vriesvers zouden zijn, dus in te vriezen op dag van levering of anders nog a... Toon meer
Op basis van originaliteit vd maaltijd, vrolijke naamgeving, verzorging, aandacht & bezorging! Allemaal tiptop in orde. En dan de tot nu toe genuttigde porties: Oh-la-lasagne: zeer smakel... Toon meer
Ik heb verschillende maaltijden van Good Chef geprobeerd, waaronder de lasagne, saté, mac 'n cheese en risotto. Allen stuk voor stuk smaakvol. De hoeveelheid calorieën vind ik soms erg hoog. Zeker als... Toon meer
Welkom bij Good Chef. Plantaardig lekker eten. Door wereldchefs bereid. Vriesvers op je deurmat. Met de magie van shockfreezing technologie. Je dagelijkse groenten. Vrij van troep. Lekker voor je karma. Goed voor jou. Goed voor de planeet.
Haarlem, Nederland
- info@goodchef.nl
- goodchef.nl
Lekker gevarieerd eten
Lekker gevarieerd eten, makkelijk klaar te maken, alleen sommige gerechten smaken alsof ze redelijk zout zijn

Antwoord van Good Chef ®
Snelle bezorging en goed eten voor een…
Snelle bezorging en goed eten voor een betaalbare orijs.

Hoe chill.
Een doos vol met lekkere plantaardige maaltijden op m'n deurmat. Van een (plant)aardige bezorger. En met koelelementen, zodat de maaltijden bevroren bleven. Hoe chill - letterlijk. ;)
Oké, om eerlijk te zijn: heb ik zelf geen oven of magnetron. Dus ik heb de maaltijdbox besteld om het met mijn vriend te delen en te eten. Maar uit nieuwsgierigheid heb ik zojuist de No Chicken Saté in de pan opgewarmd. Op m'n bord zag het er natuurlijk niet meer zo mooi uit als in het bakje. Maar het was nog steeds erg lekker. Vol van smaak, fijne bite ook. En dat zonder vleesvervangers. Fantastisch.

Hiephiephoera!! Blij makende maaltijden
Super lekkere vegan maaltijden.Voor mij smaakvol, voldoende en precies goed.De bezorging was ook prima. Dat is verbeterd.Echt een aanrader!!

Erg lekkere maaltijden
Erg lekkere maaltijden. Ik ben er zeer tevreden over. Erg handig voor de late dienst op het werk. Ik maak er nog wel een salade bij anders is het voor mij net niet genoeg. Maar ik ben een grote eter.
1 klein minpuntje is dat er volgens mij wel veel zout inzit. Maar misschien komt dit omdat ik zouter eet.

Feel Good Food
Smakelijke maaltijden, inmiddels al meerdere keren naar tevredenheid besteld bij Good Chef!

Heerlijke en gezonde maaltijden
Heerlijke en gezonde maaltijden. Ideaal voor dagen dat je geen tijd (of zin) hebt om te koken

Antwoord van Good Chef ®
Een vervelende ervaring met een…
Een vervelende ervaring met een bestelling is naar volle tevredenheid opgelost !!

Zeer goede ervaring
Zeer goede ervaring. Wat beloofd is gebeurt. Maaltijden zijn bijzonder en de meeste ook bijzonder lekker.
Wel lastig om een mail te ontvangen om de gerechten te beoordelen terwijl ze net in huis zijn en nog niet allemaal geproefd.

Antwoord van Good Chef ®
Heerlijk eerlijk en gezond en lekker
Super snelle bezorging, met track and trace. En dan begint het; heerlijk eten wanneer je wil binnen 10 minuten én gezond én top chef kwaliteit. Oja, weinig afwas:)

Antwoord van Good Chef ®
Er zou bezorgd worden tussen 17 -22…
Er zou bezorgd worden tussen 17 -22 uur,
Daarom was onaangenaam verrast toen ik een bericht kreeg op mijn werk,dat de bezorging tussen 16,15-17 uur zou zijn.
Het eten heeft een half uur minimaal in de hete zon voor mijn deur gestaan.!!

Antwoord van Good Chef ®
Voor het eerst dat ik dit soort…
Voor het eerst dat ik dit soort maaltijden bestel.
voor mij ook even wennen. heb niet echt vergelijkings materiaal.
Maar Ben tevreden over hoe het eruit ziet en smaakt.
Soms even wennen aan de scherpte van de kruiden.
Hartelijke groet Riekje

Wat een heerlijke maaltijden
Wat een heerlijke maaltijden! Eindelijk een goede en gezonde optie gevonden voor maaltijden tijdens mijn avonddiensten. Heb nu een paar keer besteld en Pasta E Basta is mijn favoriet. Er was laatst klein dingetje met bezorging wat keurig is opgelost. Snelle en goede service. Een aanrader!

Antwoord van Good Chef ®
Maaltijden zijn uitstekend, verpakking kan duurzamer
Maaltijden zijn uitstekend, goede portion size en erg smakelijk.
1 puntje van kritiek: bij het bezorgen van 6 maaltijden kreeg ik het tasje in een grote doos met extra papier en 2 icepacks.
ik zou best extra willen betalen om het verpakken/bezorgen duurzamer te maken.
update 30/6: 2e levering inderdaad middels koelbox en geen onnodige icepacks, papier,. Blij mee.
en nog steeds erg lekkere maaltijden!

Antwoord van Good Chef ®
Erg lekker, maar porties soms bescheiden
Eten smaakt erg lekker, bezorging ging goed. Alleen zijn de maaltijden aan de kleine kant. Vooral de sunshine curry voelde niet aan als genoeg. Dat is nog een verbeterpuntje.