Het eten is zeer smaakvol. Beter dan andere aanbieders. Mojn bestelling kwam per ongeluk 2x. Deze mocht ik gratis houden. Goed opgelost:-)

Nav zeer informatief en vriendelijk chatcontact soep en 4 maaltijden besteld. De medewerkster had verteld dat de maaltijden vriesvers zouden zijn, dus in te vriezen op dag van levering of anders nog a... Toon meer

Op basis van originaliteit vd maaltijd, vrolijke naamgeving, verzorging, aandacht & bezorging! Allemaal tiptop in orde. En dan de tot nu toe genuttigde porties: Oh-la-lasagne: zeer smakel... Toon meer

1. Maaltijdbezorging
  2. Lunchpakketservice
  3. Voedselfabrikant

Welkom bij Good Chef. Plantaardig lekker eten. Door wereldchefs bereid. Vriesvers op je deurmat. Met de magie van shockfreezing technologie. Je dagelijkse groenten. Vrij van troep. Lekker voor je karma. Goed voor jou. Goed voor de planeet.

4,4

Uitstekend

Heerlijke vegan maaltijden

Tot nu toe 2 van de 6 gerechten gegeten en die waren heerlijk! Vooral Pasta E Basta! Die bestel ik sowieso nog een keer. Ideaal ook dat je de gerechten bevroren krijgt en gelijk in de vriezer kan leggen. Als ik een keer geen tijd heb om te koken (of geen zin 😉) is dit echt ideaal! Lekker snel en makkelijk een gezonde vegan maaltijd. Ik kijk uit naar de overige 4 😊

1 mei 2022

Antwoord van Good Chef ®

Hi Marloes, wat leuk om je review te lezen! Fijn dat alles heerlijk was. Inderdaad handig om een voorraadje gezonde maaltijden in de vriezer te leggen voor de drukke dagen. Doen wij ook ;-)

Makkelijk, gezond & lekker

Super makkelijk - altijd een maaltijd vol groente in de diepvries! En ze zijn nog heerlijk ook!

22 april 2022

Antwoord van Good Chef ®

Dank voor je geweldige review! We willen het graag makkelijk en lekker maken om veel groente te eten :-)

Good chef maaltijden: gewoon doen

Maaltijden zijn smaakvol en goed gekruid. Zien er ook nog lekker uit nadat je ze vanuit diepvries in magnetron opwarmt. Dus een prima en gemakkelijke manier om een dagje vleesloos te gaan.

25 maart 2022

Antwoord van Good Chef ®

Super bedankt voor je mooie review! Goed om dat horen dat het lekker heeft gesmaakt. En ja ideaal voor een dagje (of meer ;)) zonder vlees!

Heerlijk eten.

Heerlijk eten.
Perfecte smaak.
En erg makkelijk. En belangrijker een gezonde maaltijd voor je neus als je even wat minder tijd hebt.
Zeker aan te bevelen.
Ga zo door!!

20 maart 2022

Antwoord van Good Chef ®

Dank voor je mooie review! Fijn dat het lekker gesmaakt heeft. Daar doen we het elke keer voor :-)

Vernieuwde maaltijden zijn heerlijk

Vernieuwde maaltijden zijn echt heerlijk. Ik ben nu al ruim een jaar tevreden klant en Goodchef maaltijden liggen standaard in mijn vriezer. En top klantenservice. Aanrader!

14 maart 2022

Antwoord van Good Chef ®

Geweldig bedankt Cecile voor deze mooie review! Hier doen we het voor ;-).

Lekkere maaltijden en goede service

Alles is top . Service , levering en de maaltijden zelf natuurlijk. Ik ben blij dat ik nu 100 procent vegan kan eten. Ikzelf vind 200 gram groente te weinig in een maaltijd maar dat los ik op door een salade ernaast te eten of door een potje worteldopertjes of andere groentes extra er door heen te mengen.
Wat wel jammer is dat je bij een goodchef -abonnement alleen kan betalen met creditcard. Waarom geen andere betaal methodes bij een abonnement zoals Paypal? Voor mij was dat echt een struikelpunt. Ik had hierdoor bijna geen abonnement genomen.

7 maart 2022

Antwoord van Good Chef ®

Dank voor je geweldige review! We zijn bezig met een nieuwe website waarbij ook met Ideal betaald kan worden... wordt vervolgd!

Heerlijke supergezonde vegan…

Heerlijke supergezonde vegan maaltijden! Snel bezorgd, goede service en altijd iets gezonds en lekkers achter de hand.

6 maart 2022

Antwoord van Good Chef ®

Super bedankt voor deze mooie review Madeline! 🤗 Fijn dat het heerlijk gesmaakt heeft! Daar doen we het voor! En ja onze eigen vriezer zit ook helemaal vol 😊

Heerlijk!

Voor het eerst een bestelling geplaatst en het was heerlijk! Fijne bezorging en fijn ingepakt. In het bijzonder heb ik genoten van de lasagne en gnocchi, smaakexplosie! Super tevreden en zal snel weer bestellen.

22 februari 2022

Antwoord van Good Chef ®

Dank Juliet voor je review. Goed om te horen dat alles lekker was en dat je snel weer gaat bestellen! De lasagne en de gnocchi zijn inderdaad erg lekker, we gebruiken verse kruiden zoals verse basilicum, peterselie en venkelzaad.

Geweldig concept

Verrukkelijk eten, geweldig concept, wij zijn fan!

19 februari 2022

Antwoord van Good Chef ®

Wat een geweldig mooie review, Lisanne, dank! Goed eten en goed voor de planeet, daar draait het om bij ons!

Zeer smaakvol, sommige maaltijden hoog in calorieën

Ik heb verschillende maaltijden van Good Chef geprobeerd, waaronder de lasagne, saté, mac 'n cheese en risotto. Allen stuk voor stuk smaakvol. De hoeveelheid calorieën vind ik soms erg hoog. Zeker als je bedenkt dat er zo'n 200 gram groenten in de maaltijden verwerkt is.

18 februari 2022

Antwoord van Good Chef ®

Hi Mieke, dank voor je review. We hebben een gebalanceerd assortiment. Al onze gerechten zijn ontwikkeld door voedingsdeskundigen, bevatten minimaal 200 gram groenten, voldoende eiwitten en geen onnatuurlijke toevoegingen. Het ene gerecht bevat minder en het andere gerecht weer wat meer calorieën. Zo is er voor iedereen wat te kiezen. Misschien heb je net de gerechten gekozen die wat meer calorieën bevatten. Je kunt bij de voedingswaarden op onze site precies zien wat er in zit.

Goed eten wel

Goed eten wel, maar weinig smaak en niet heel lekker.

16 februari 2022

Antwoord van Good Chef ®

Dank voor de review! We nemen persoonlijk contact met je op om te achterhalen wat je feedback precies is. Update: we hebben meerdere malen je geprobeerd te bereiken zowel telefonisch als per mail, helaas zonder resultaat. Wil je contact met ons opnemen op info@goodchef.nl. We willen graag van je leren!

De eerste kennismaking !

4 maaltijden gegeten tot volle tevredenheid, overheerlijk.
We gaan door met bestellen!

13 februari 2022

Antwoord van Good Chef ®

Dank Jip! Benieuwd naar je eindoordeel :-)

Smaakvol Vegan 🌱

Top gerechten, super smaakvol, knap gedaan 👨‍🍳

9 februari 2022

Antwoord van Good Chef ®

Hi Paul, bedankt voor je mooie review! Smaak staat bij ons op nummer 1, fijn om te horen dat het zo goed bevallen is!

Deze Innovatieve maaltijden groep moet blijven!!!!

Ik heb recent een bestelling geplaatst voor een aantal maaltijden bij deze innovatieve groep mensen met het hart de juiste richting op voor onze planeet. De maaltijden werden in de avond bezorgd, vrij laat. Dit was van te voren aangekondigd en je kunt goed volgen waar de bezorger is. Dit was erg prettig. De bezorger was reuzevriendelijk! De maaltijden verschillen qya smaak en textuur. Persoonlijk vond ik de Tahjine dat daar meer kruiden in hadden mogen zitten en iets meer pompoen. De Sunshine Curry is een absoluut toppertje en dus blijvertje wat mij betreft. De vegan lasagne is in het begin wat apart- je moet even alle smaakexplosies de kans geven- de crumble er boven op, zorgt voor een lekkere bite. Ik had nog wel een bakje gelust haha! De Gnocetti gaan wij straks proberen, maar die geur uit de oven is al veelbelovend!!

9 februari 2022

Antwoord van Good Chef ®

Hi Martijn, dank voor deze leuke review! Fijn om te horen dat het goed gesmaakt heeft. Dit is precies waarom we Good Chef begonnen zijn, lekkere gerechten maken die goed zijn voor jezelf en de planeet. Bedankt!

Een mooi aanbod met smakelijke…

Een mooi aanbod met smakelijke gerechten!! En n helder en goede bezorging ervan..

8 februari 2022

Antwoord van Good Chef ®

Hi Carla, wat leuk om je positieve review te lezen! Fijn om te horen dat het lekker was en dat bezorging goed was. Daar worden wij heel blij van :-)

Super makkelijk, lekker en gezond!

Super makkelijk: je schuift het zo (bevroren) in de oven (zonder gedoe met folie eraf, aluminium erop want folie mag gewoon in de oven) en mega smaakvol en gezond! Mijn vriend had niet door dat alle gerechten vegan waren:)

7 februari 2022

Antwoord van Good Chef ®

Hi Floor, dank voor je geweldige review! Super dat je het zo lekker en gezond vond. Dit zijn inderdaad onze speerpunten: lekker en gezond: minimaal 200 gram groente en geen rare ingrediënten, 100% puur natuur, bedankt!