Bardzo złe doświadczenie. Działa tylko na niskie zwroty - przy wyższych najczęściej jest problem. Transakcje po prostu nie są uznawane. To samo z reklamacjami. Także wszystkie specjalne zwroty, wyższ... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Tylko małe kwoty i bardzo małe cashbacki,przy kwiekszych kwotach odrzucenie murowane.Również przy dużych zwrotach jakichś promocjach to albo bedzie brak tej transakcji albo wogole koszyk bedzie wywala... Toon meer
Brak 90% cashbacków z Allegro. Po reklamacji tendencyjne odpowiedzi z ich strony, że coś zrobiłem źle. Wysłałem im filmik, jak przeprowadzam zakupy. Nie byli w stanie wskazać, co robię źle, ale i tak... Toon meer
Dodam swoje trzy grosze. Na 8 zrealizowanych transakcji, 1 zaliczona automatycznie, dwie zaliczone za pomocą reklamacji (po 3 miesiącach od zgłoszenia reklamacji), reszta odrzucona ( czas oczekiwa... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Nowoczesna platforma, która zbiera zniżki, kupony, rabaty, oferty, promocje i wyprzedaże w centrach handlowych, sklepach internetowych i stacjonarnych oraz restauracjach w Twojej okolicy.
Contactgegevens
05, Warsaw, Polen
- goodie.pl
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zwykłe oszustwo i złodziejstwo
Nie wiem jak portal funkcjonował kiedyś. Zarejestrowałem się niedawno przy pomocy znalezionego linku, za który miałem otrzymać bonus 10 zł. Zainstalowałem również ich wtyczkę, za którą miałem otrzymać jeszcze bonus 5 zł. Dokonałem zakupu i oczekiwałem na akceptację. Po zatwierdzeniu zamówienia i akceptacji cashback'u moje bonusu zniknęły, a możliwość wypłaty zablokowana. Po kontakcie mailowym dowiedziałem się, że złamałem regulamin.
Był to pierwszy i ostatni raz, kiedy korzystam z ich usług. Każdemu również odradzam korzystania z tego serwisu.
Złodzieje
Złodzieje, mam ponad 30zł zwrotu i nie komunikat o czasowym zablokowaniu wypłat już pół roku! Zero odpowiedzi z ich strony na problem!
Jeśli nazbierasz więcej cashbacku np
Jeśli nazbierasz więcej cashbacku np. około 100 zł to zrobią wszystko żebyś go nie wypłacił. Każdemu polecam zgłaszać ich do najbliższego UOKIK. Niech nazbiera się na nich wystarczajaco dużo zgłoszeń to zlikwidują tych oszustów z internetu
Jawne oszustwo. Strata czasu.
Nic nie oddają. Najpierw odrzucają zgodną z regulaminem transakcję, a później odrzucają reklamację. Banda oszustów.
Dajcie sobie spokój z nimi
Dajcie sobie spokój z nimi. Cashback nie został naliczony, na rozpatrzenie reklamacji doczekać się nie można.
Co to za oszustwo?
Co to za oszustwo? Każda transakcja powyżej kilku złotych jest odrzucana?
Automatycznie odrzucane cashbacki po prawie 6msc oczekiwania!
Na naliczenie odpowiedź w sprawie naliczenia 2 cashbacków na ponad 120zł czekałem 5,5msc. Po tym czasie dostałem informację, że zostały odrzucone z powodu nie spełnienia ogólnych warunków co jest bzdurą, bo specjalnie przy zakupie uważałem aby wszystko było ok. Jawne oszustwo - nie polecam!
Polecam goodie!
Bardzo szybko dostałam przelew z goodie, ponad 40 zł, w tym promocja za rejestrację na stronie!
Odrzucone cashback bez powodu
Odrzucone cashback bez powodu, znikają pozycje cashback ogólnie jest już samo dno, bardzo niski procent zwrotu, kiedyś było znacznie lepiej mniej problemów czekam na zatwierdzenie ponad 100 zł ale wątpię że je dostanę, szkoda że tak się stoczył ten cashback łącznie wypłaciłem 1500 ale gdyby nie problemy i odrzucanie bez powodu i braku informacji od goodie albo pozycje które pojawiły się automatycznie i cashback został "zgarnięty przez inny reflink" to już przesada.
Jak piszą poprzednicy odrzucane są…
Jak piszą poprzednicy odrzucane są transakcje o najwyżej kwocie. Reklamacje odrzucone bez uzasadnienia. Jednym słowem zwykłe oszustwo
Te ich naliczenia są śmiechu warte
Te ich naliczenia są śmiechu warte. W lutym zrobiona transakcja na Allegro z jedną płatnością za trzy rzeczy, dwie zaliczone a największa nie.
Piszę do nich kolejna reklamację i nic to nie daje, jakieś śmieszne odpowiedzi i wina Allegro.
Nigdy więcej
Installed the Goodie extension for…
Installed the Goodie extension for Chrome. I have already made 5 purchases, and not a single one has shown up in cash back! Goodie is just terrible. You need to spend a lot of time and nerves to get these pennies back. Disgusting business model. What is the difficulty of making an automatic cashback return like other companies?
Odrzucają najdroższe transakcje bez podania podstawy.
Odrzucają najdroższe transakcje np. kupowałem krzesła w sklepie Erli.pl ok 2000 zł. Przeszedłem z ich strony na stronę sklepu do koszyka dodałem krzesła. Brak wpłaty cashback transakcja odrzucona Zamówienie dokonane niezgodnie z zasadami cashback. Zgłosiłem reklamację kilka dni potem reklamacja odrzucona bez podania podstaw. Niestety nie polecam bo się zawiedziecie. Pisanie do nich reklamacji i wyjaśnianie to tylko strata czasu. Nie polecam. Zresztą to nie pierwsza taka transakcja podobnie było z zakupem z IKEA za ponad 5000 zł! Nie byłoby problemu gdyby to były jakieś drobne transakcje, ale nie najwyższe! To po prostu jest chamstwo!
Odrzucają każdy cashback!
Jak ludzie poniżej również nie polecam Goodie. Bez żadnych podstaw odrzucają cashbacks, jak złoży się reklamacje to czeka się 2 miesiące na odpowiedź gdzie i tak daja formułkę ze nic się nie należy i odrzucają :) Kiedyś Goodie był dobry, teraz definitywnie odchodzę do konkurencji bo to już przesada.
Totalny badziew
Totalny badziew. Szkoda czasu i nerwów. 99% transakcji odrzucane.
Kradną jak się da co się da
Kradną jak się da co się da. Dadzą ochłap dla zamydlenia oczu... W reklamacjach sami plują sowie w twarz
Tak samo nie polecam
Tak samo nie polecam, problemy z cashback'em. Albo się nie pojawia lub czasem akceptacja trwa do pół roku (wraz z reklamacjami) wtyczka to jakaś kpina do której nie mogę się zalogować a support nie potrafi mi pomóc.
Lipa
Po nienaliczeniu zwrotu napisałem reklamację. Reklamacja została rozpatrzona po 2 miesiącach, natomiast naliczono ok. 5% kwoty która powinna być naliczona. Po ponownej reklamacji wniosek odrzucono (bez podania przyczyny). Z całego serca odradzam, jedna wielka ściema. Dzisiaj złożyłem wniosek o usunięcie danych osobowych i skasowanie konta
ściema afiliacyjna ściema najlepsze z…
ściema afiliacyjna ściema najlepsze z tego ze stawka cashback to 1/3 normalnej stawiki w programach partnerskich z jakimi współpracują po sprawdzeniu transakcji u dostawców danej kampanii potwierdzone zostaje jawne oszustwo transakcje są nie kwalifikowane na poziomie goodi.... reszty można się domyślić
kolejny raz albo odrzucają albo piszą…
kolejny raz albo odrzucają albo piszą że niespełnione zasady pisza ze to wina sklepu ze sklep odrzucił po czy gdy sklep nie potwierdza to pisza ze to wina sieci afiliacyjnej lub tez zwrot sie nie pojawia i trzeba sie prosić
nie polecam
Dit is Trustpilot