Bardzo złe doświadczenie. Działa tylko na niskie zwroty - przy wyższych najczęściej jest problem. Transakcje po prostu nie są uznawane. To samo z reklamacjami. Także wszystkie specjalne zwroty, wyższ... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Tylko małe kwoty i bardzo małe cashbacki,przy kwiekszych kwotach odrzucenie murowane.Również przy dużych zwrotach jakichś promocjach to albo bedzie brak tej transakcji albo wogole koszyk bedzie wywala... Toon meer
Brak 90% cashbacków z Allegro. Po reklamacji tendencyjne odpowiedzi z ich strony, że coś zrobiłem źle. Wysłałem im filmik, jak przeprowadzam zakupy. Nie byli w stanie wskazać, co robię źle, ale i tak... Toon meer
Dodam swoje trzy grosze. Na 8 zrealizowanych transakcji, 1 zaliczona automatycznie, dwie zaliczone za pomocą reklamacji (po 3 miesiącach od zgłoszenia reklamacji), reszta odrzucona ( czas oczekiwa... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Nowoczesna platforma, która zbiera zniżki, kupony, rabaty, oferty, promocje i wyprzedaże w centrach handlowych, sklepach internetowych i stacjonarnych oraz restauracjach w Twojej okolicy.
Contactgegevens
05, Warsaw, Polen
- goodie.pl
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Maciej
Korzystam z wtyczki goodie w przeglądarce.
Z obserwacji goodie działa głównie z allegro. Dla innych sklepów albo w ogóle zakup nie pojawia się na koncie, albo jest odrzucany.
Praktycznie każda kwota powyżej paru złotych jest przez nich odrzucana - generalnie widać, że potworne naciągactwo :(
They don't pay out they just create for buyers to order more
I review scams. They just want clients to place more orders; they don't pay out. Actually, they don't cover the costs. If you require proof, I can provide it. They collaborated with Millennium Bank and followed suit. I also have confirmation that more than 2000 scammers have accounts at Millennium Bank. Which essentially means that scammers can register accounts at Millennium Bank in order to deceive someone. Never trust Millennium Bank or Goodie, even if they offer cash back.
Nie zalicza większości transakcji i to…
Nie zalicza większości transakcji i to bez podania przyczyny. Zawsze jest mętne: dokonano niezgonie z zasadami
Nie polecam!!
Nie polecam!!! Mimo iż kupuje orz3z goodie transakcje nie zapisują się a reklamacje- zgłoszenia zostają odrzucone
Polecam serdecznie szybka wypłata na…
Polecam serdecznie szybka wypłata na konto w ciągu 1 dnia dobry kontakt Apka warta polecenia

Antwoord van goodie
Oszuści
Oszuści! Mój kolega zakupił na allegro hulajnogę za 2858 zł i dostał zwrotu 29 zł. Ja zakupiłem 2 szt za łączną kwotę 5718 zł i na moje konto trafiło... 15 zł! Banda oszustów!!!
One of the cheapest business models
One of the cheapest business models. Even Millennium Bank has connections to cyber scammers. A large number of internet scammers opened bank accounts with Millennium banks, implying that they cooperate with one another. In 2022, a large number of scammers joined the Polish market. These scammers used Millennium bank accounts, which simply means that the bank permits scammers to build their own banks, which is how they interact with scammers. Even Goodie and Millennium Bank do not have a well-organized cash bank refund policy. They aren't sincere about minor things. How can they be honest when there is a large amount? My advice is that Millennium Bank and Goodie are not very trustworthy companies in Poland.
Nie polecam. Nie zalicza większosci transakcji
Korzystałam przez aplikacje milenium oraz bezpośrednio przez stronę serwisu. Połowy transakcji nie ma, po ręcznym zgłoszeniu dostałam odpowiedź że jakieś tam warunki nie są spełnione i nie wiem o co chodzi bo każda z transakcji była robiona w ten sam sposób. Fajnie by było przynajmniej otrzymać konkretną odpowiedź z dokładnym wytłumaczeniem. Reklamacje odrzuconych transakcji też zostały odrzucone :(
System odrzuca nagminnie transakcje
System odrzuca nagminnie transakcje, które zostały wykonane zgodnie z wymaganiami GOODIE. Na zgłoszenie i próbę otrzymania informacji, co jest dokładnie powodem odpisują, że transakcja musi być wykonana zgodnie z ich wymaganiami i przesyłają listę. Wszystkie transakcje zostały wykonane bez naruszenia tych zasad. Właściwie robią wszystko, żeby nie otrzymać zwrotu.
unikajcie
Niby wszystko ładnie pieknie, cos tam naliczają, ale o każdy większy cashback (od 5zł) trzeba walczyć, bo najpierw odrzucają, ale jak się do nich napisze, to nagle akceptują xD A z promocją z dodatkowymi pieniędzmi za polecenie to już w ogóle hit, spełnilismy warunki a goodie najpierw nie naliczyło części nagrody, a jak się upomniałam, to zablokowali zaproszoną osobę i cofnęli nawet bonus za polecenie xDDDDD nie podając żadnego powodu, tylko pisząc "poczytaj se regulamin" xDDD jak nie rozwiążą sprawy na moją korzyść to idzie zgłoszenie do UOKiK bo to już szczyt.
Jedno wielkie oszustwo
Jedno wielkie oszustwo, nie akceptują transakcji, nie podają powodów, na reklamację nie odpisują albo zrzucają winę na sklepy. Nie polecam i zachęcam wszystkich do usunięcia wszelkich zgód i danych osobowych udzielonych tej firmie.
Tragedia i oszustwo !!
Tragedia. Codziennie wyskakiwała mi reklama zachęcająca do zakupów przez te aplikację.Skusilo mnie to,co prawda musialem za wszystko zaplacić w calaosci,ale byl zwrot.Dokonując kilku konkretnych zakupów mój status był taki ,że środki oczekują na przyznanie!
Po miesiącu okazało się ,że zakup był niezgodny z zasadami cashback.Problem w tym,że wcześniej cały czas aplikacja wskazywała na to,że wszystko jest ok!
Najchętniej dorzuciłbym zrzuty ekranu do opinii.
Darujcie sobie...
Drobnicę że śmiesznym cashbackiem rzędu 12 groszy zaliczają, jak zrobisz większe zakupy to bezpodstawnie odrzucają jako niezgodny z zasadami. Robiłem większy zakup na Samsung przez ich link, po czym po 3 miesiącach uznali że jednak kasę biorą dla siebie. Darujcie sobie ten śmieszny serwis, szkoda zachodu
Niestety nie polecam
Niestety nie polecam, korzystam na codzień z innej aplikacji do cashbacku jednak tutaj pokusiłam się promocyjnymi procentami. Co mi z tego skoro nie da się wypłacić pieniędzy … po uzupełnieniu WSZYSTKICH danych wyskakuje błąd żeby uzupełnić imię i nazwisko. Pomocy nie uzyskałam, brak kontaktu z pomocą techniczną. Niestety będę musiała stracić i odinstalować to dziadostwo
Brak zwrotu od ponad 2 miesięcy. Brak KONTAKTU.
Zgłoszona transakcja ponieważ pierwsza "zaginęła".
Ostatni status zgłoszenia: W trakcie. I tak od 62 dni... Oszustwo. NIE polecam!
Bardzo wiele transakcji odrzuconych…
Bardzo wiele transakcji odrzuconych mimo poprawnego skorzystania z linku. Mimo tego, po uzyskaniu kwoty 140 zł gotowego do wypłacenia cashbacku opcja wypłaty jest zablokowana. Najgorsza platforma cashbackowa. Polecam netpocket oraz letyshop.
Szkoda czasu
Wielkie rozczarowanie! Po około 2-3 miesiącach czekania na zatwierdzenie transakcji, zostały one po kolei odrzucone, jako niezgodne z zasadami cashback. Z uzbieranych prawie 80 zł zwrotu pozostało 18 zł .... Wiele transakcji zaginęło, po ich zgłoszeniu znów miesiące oczekiwania i wreszcie - odrzucone. Po około pół roku użytkowania zauważyłam, że zatwierdzane są jedynie groszowe transakcje, te większe - tzn od 10 zł wzwyż - odrzucane. Szkoda czasu.
Zgłodzieje is oszuści, Niewłaściwie naliczają cashback
Niewłaściwie naliczają cashback. Kupiłem coś na Allegro, licząc na 20% cashback (max. 15 zł), transakcja nie dość, że "zaginęła" to jeszcze jak w końcu się "odnalazła" (po prawie 3 miesiącach) to procent cashback'u zmienił się z 20% na 2,2% po to, żeby zamiast 15 zł dać mi śmieszne grosze.
Nadajacie się na sprawę w UOKiK jest to wprowadzanie konsumenta w błąd, bank Millenium powinien się też wstydzić, że ma takich oszustów i złodziei w swoim portfolio.
Odwołanie zostaje automatycznie odrzucone i twierdzą, że cashback został naliczony prawidłowo (co jest bzdurą). Do tego nie pokazują, jaki był procent cashbacku, przy zakupie tylko pokazują widełki.
Wypłaty robią, ale mam wiele zastrzeżeń
Wypłaty robią i jako firma jakby chyba należąca do Millennium może w miarę wzbudzać zaufanie, ALE jak też piszą inni- małe transakcję od razu wskakują jako oczekujące, duże trzeba pilnować i jak nie wskoczy, pamiętać (bo można zacząć działać z tym po kilku dniach od zakupu) i zgłaszać. Z minusów jeszcze miałem tak, że czekając na dobieranie na wypłatę, nagle stan zatwierdzonych już środków zmniejszył się o kilka zł. Zgłaszać, pilnować, być bardzo cierpliwym i będzie okay, ale idzie niezwykle opornie.
Muł dno i wodorosty. Omijać szerokim łukem
Nie ważne jak się zrobi zakupy zawsze odrzucają zwrot. Szkoda czasu na wyszukiwanie przez goodie.
Dit is Trustpilot