Prima service en leveringen. Dat is uiteraard belangrijk. Veel belangrijker zijn de producten zelf. Deze zijn smaakvol en goede dorstlessers. Mijn zoon heeft er veel baat bij. Als zijn maagklachten op... Toon meer

Ik vind de passie waarmee dit product gemaakt wordt prachtig (zag ik op Binnenstebuiten). Ik heb 3 flessen besteld, waarvan 1 cadeau voor mijn zus die zweert bij de gezondheidsvoordelen van Kurkuma. D... Toon meer

Ik zag op tv (BinnensteBuiten?) hoe ze de drankjes maakten: aan de keukentafel! Nu maken ze het natuurlijk niet meer in de keuken van moeders, maar op een professionele manier en locatie. De jonge eig... Toon meer

Good Jamu is een onderdeel geworden van mijn ochtend ritueel. Maandelijks bestel ik een aantal flessen Original Jamu, deze worden altijd zorgvuldig ingepakt en netjes optijd bezorgd. Sinds ik elke och... Toon meer

1. Drankendistributeur

Good Jamu is where ancient wisdom meets modern wellness, offering a line of beverages rooted in the traditional Indonesian jamu. Our foundation is built on the belief that holistic health should be accessible to everyone, transforming the perception of wellness from a luxury to an everyday choice.

4,7

Uitstekend

Super lekker!

Super lekker en fris. Dit is nu al mijn favoriete drankje deze zomer. En het is nog gezond ook!

5 juli 2024

Antwoord van GOOD JAMU

Wat leuk om te horen dat ons drankje jouw zomerfavoriet is! 🌞 Wie zegt dat lekker en gezond niet samen kunnen gaan? 😉 Cheers op nog veel verfrissende zomerdagen!

al jaren enthousiast gebruiker…

Ik ben al jaren enthousiast gebruiker van de jamu van Anna & Milad. De turmeric versie heeft qua smaak mijn voorkeur. Ik neem de shotjes jamu omdat ik mij er beter door voel, en dan met name mijn pijnlijke gewrichten (artrose). Het scheelt een hoop stijfheid. Super veel dank daarvoor!

29 juni 2024

Antwoord van GOOD JAMU

Super om te horen dat de Turmeric Jamu je gewrichten een boost geeft! 💪 Kleine flesjes, grote impact. We blijven onze Jamu met liefde maken — bedankt voor je jarenlange support!

Mijn bestelling was vermist geraakt

Mijn bestelling was vermist geraakt. Maar nadat het duidelijk was dat mijn pakket niet meer terecht zou komen heeft Milad een geweldige oplossing geboden en meteen ondernomen. Een tweede fles gratis erbij en nog een korting op mijn volgende bestelling. Ik ben er helemaal blij mee! Super bedankt Milad, je bent een topper!

26 juni 2024

Antwoord van GOOD JAMU

We zullen altijd de extra meters lopen! Blij dat het allemaal toch nog goed is gekomen en bedankt voor de mooie woorden!

Persoonlijke samenwerking, korte lijntjes en liefde voor ambacht

Een dikke shout out naar (de mensen achter) Good Jamu! Bij restaurant Bird (Deventer) zijn wij op zoek naar producten die niet alleen passen bij onze moderne Aziatische keuken, maar ook een verhaal en visie hebben die ons aanspreekt. Good Jamu is zo'n product en heeft ons en al veel van onze gasten weten te inspireren.

Het proces om Jamu te brouwen is een uitstervend ambacht in Indonesië, maar dankzij het team van Good Jamu blijft deze traditie levend. Elk ingrediënt vertelt een verhaal; van oude rituelen tot de zorgzame handen van boeren die deze specerijen telen. De liefde voor ambacht en dezelfde toewijding zien we terug in de samenwerking met het team. Ze denken creatief mee over hoe Good Jamu het beste in ons assortiment past en waar onze gasten blij van worden. Bij Restaurant Bird serveren we Good Jamu nu niet alleen als een verfrissend drankje, maar ook als basis voor unieke cocktails. Wanneer we weer eens door onze flesjes heen zijn, komen ze deze hoogstpersoonlijk zelf bezorgen. Een persoonlijke samenwerking met een korte lijntjes.

1 mei 2024

Antwoord van GOOD JAMU

Wat een geweldige samenwerking met jullie! Dank voor deze mooie woorden!

Vlotte service, heerlijk drankje

Vlotte en gemakkelijke aankoop. Heel verfrissend drankje dat nog eens gezond is ook. Feit dat het een traditioneel familierecept is maakt het gewoon perfect

23 mei 2024

Antwoord van GOOD JAMU

Blij om te weten dat je het familierecept gedeelte leuk vindt!

Snelle en goede service

Snelle zending en afdoening van de bestelling.
Attente begeleiding t.a.v. het gebruik van het product.

8 mei 2024

Antwoord van GOOD JAMU

Bedankt voor het delen van je ervaring Roy!

I want more GoodJamu

First of all, ik vind het echt heerlijk!!!
Speciaal voor dit drankje fiets ik 15 minuten minimaal 1 keer per week. Dit drankje verdiend een plek in de supermarkt op elke hoek.
Second, niet alleen de smaak is heerlijk maar ook het plaatje klopt. Ik ben altijd gevoelig geweest voor een mooi etiket en kleuren etc. Het flesje en blikje, maar ook alles er om heen geeft een goed gevoel.

20 mei 2024

Antwoord van GOOD JAMU

We zullen ervoor zorgen dat het dichterbij jou in de buurt beschikbaar wordt, jamu voor jamu!

Terug naar de oorsprong

Terug naar de oorsprong. Super gezond en gemaakt met eerlijke verse ingrediënten. .

1 mei 2024

Antwoord van GOOD JAMU

Hi Peter, dank voor de mooie woorden! Blijf ervan genieten!

Een smaakvolle boost voor lichaam en geest

Ik ben al lange tijd op zoek naar een natuurlijke manier om mijn gezondheid en welzijn te verbeteren. Toen ik Good Jamu ontdekte, was ik meteen nieuwsgierig. Deze traditionele Indonesische drank, gemaakt van kruiden, specerijen en natuurlijke ingrediënten, beloofde een scala aan voordelen te bieden. Na het proberen van Good Jamu ben ik ervan overtuigd dat het een waardevolle toevoeging kan zijn aan ieders gezondheidsroutine. Good Jamu is een heerlijke en gezonde drank die een breed scala aan voordelen biedt. De unieke smaak, de rijke voedingswaarde en de toewijding van de mensen achter het drankje aan kwaliteit en ethiek maken het een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om hun gezondheid en welzijn te verbeteren.

3 mei 2024

Antwoord van GOOD JAMU

Hi Vincent, wat goed om te horen dat de jamu een dagelijks ritueel is geworden. We zijn ontzettend blij met deze mooie woorden. Blijf ervan genieten!

De blikjes waarop statie geld zit…

De blikjes waarop statie geld zit volgens afbeelding worden niet geaccepterd door Dirk en Albert heijn.
Eerdere mail hierover is niet beantwoord.
Smaak van laatste fles Yamu (ginger) smaakt anders dan eerdere fles , minder ginger.

22 april 2024

Beste W.M.P.,

Bedankt voor de beoordeling! Helaas kunnen we de genoemde e-mail niet vinden, maar hebben zojuist contact met je opgenomen via e-mail.

Dit traditionele drankje is echt…

Dit traditionele drankje is echt aanrader. Fijn om als shotje te nemen, maar ook heel lekker om het te mixen!

19 april 2024

Antwoord van GOOD JAMU

Hoi Kim, ontzettend bedankt voor je beoordeling. Goed om te weten dat het naar wens is. Geniet ervan

Alles keurig gedaan

Alles keurig gedaan, zeer vriendelijke email en goede service !!!

1 april 2024

Antwoord van GOOD JAMU

Bedankt voor de mooie woorden! We zullen ons best blijven doen!

Begin de dag goed

Bevalt heel goed elke ochtend een shotje tropical Turmeric
Van de Island Ginger zet ik altijd thee, bevalt heel goed
De blikjes gebruik ik als ik echt dorst heb
Super, vind het heerlijk

Gr Diana

1 april 2024

Antwoord van GOOD JAMU

Hoi Diana, wat goed dat je je ochtenden zo begint! Geniet ervan en tot de volgende keer.

Drinkbare kruidendrankje

Enige drinkbare kruidendrankje voor mij! Lekker met de thee of gewoon als shotje.

12 oktober 2023

Antwoord van GOOD JAMU

Beste Melan, dankjewel voor de beoordeling, we drinken het zelf ook vaak als thee!

Heeerlijk

Heeerlijk! Super fijne en snelle levering.

12 maart 2024

Antwoord van GOOD JAMU

Hi Charelle, goed om te weten dat je bestelling snel en goed is aangekomen. Dankjewel

VERRASSEND

Heerlijk smaakvol , ijskoud erg lekker!

14 januari 2024

Antwoord van GOOD JAMU

Hi Gaby, koud zijn de drankjes inderdaad het beste! Geniet ervan

Goed!

Snel en duidelijke bestelling. Heerlijke drankjes.

15 maart 2024

Antwoord van GOOD JAMU

Hi Michelle, goed om te horen dat je de drankjes lekker vindt. Bedankt voor je beoordeling.

Good Jamu Soda

Ik heb de soda kunnen proberen bij Hotel Âme, heel tevreden met een gezond alternatief voor frisdrank

3 maart 2024

Antwoord van GOOD JAMU

Hi Dewi, wat goed! Hotel Ame is inderdaad een mooie plek om de jamu te proberen. Bedankt voor je beoordeling.