Prima service en leveringen. Dat is uiteraard belangrijk. Veel belangrijker zijn de producten zelf. Deze zijn smaakvol en goede dorstlessers. Mijn zoon heeft er veel baat bij. Als zijn maagklachten op... Toon meer
Ik vind de passie waarmee dit product gemaakt wordt prachtig (zag ik op Binnenstebuiten). Ik heb 3 flessen besteld, waarvan 1 cadeau voor mijn zus die zweert bij de gezondheidsvoordelen van Kurkuma. D... Toon meer
Ik zag op tv (BinnensteBuiten?) hoe ze de drankjes maakten: aan de keukentafel! Nu maken ze het natuurlijk niet meer in de keuken van moeders, maar op een professionele manier en locatie. De jonge eig... Toon meer
Good Jamu is where ancient wisdom meets modern wellness, offering a line of beverages rooted in the traditional Indonesian jamu. Our foundation is built on the belief that holistic health should be accessible to everyone, transforming the perception of wellness from a luxury to an everyday choice.
Nieuwe Hemweg 4E, 1013 BG, Amsterdam, Nederland
- hello@goodjamu.com
- goodjamu.com
Ik ben dol op Jamu
Ik ben dol op Jamu! Mijn spijsvertering voelt geweldig aan, het smaakt heerlijk en geeft me elke dag een energieke, gezonde boost. Echt een aanrader!

Good Jamu Original - Soda
Good Jamu is een onderdeel geworden van mijn ochtend ritueel. Maandelijks bestel ik een aantal flessen Original Jamu, deze worden altijd zorgvuldig ingepakt en netjes optijd bezorgd. Sinds ik elke ochtend een shot Good Jamu drink voel ik mij energieker en fitter! De Soda is ook echt een aanrader! deze is lekker om zo overdag te drinken of gezellig bij een hapje eten.

De Good Jamu soda is echt aanrader
De Good Jamu soda is echt aanrader! Verfrissend en met good-for-you ingrediënten. Een volwassener alternatief voor de alledaagse frisdranken.

Lekker en gezond!
Super lekker drankje en nog gezond ook! Nieuwe favoriet!!

Jamu Latte & Cocktail
Hier thuis allemaal gek op Good Jamu. 's Ochtends als een Jamu Latte ipv koffie en 's avonds als cocktail. Zo veelzijdig en nog healthy ook!

Antwoord van GOOD JAMU
Veelzijdig, in balans en verfrissend
Jamu is goed in balans en heerlijk om de dag mee te beginnen. Ook veelzijdig om te gebruiken in cocktails, koffie en thee. Island ginger is favoriet!

Antwoord van GOOD JAMU
Een mooi product met verassende smaak
Een mooi product met verassende smaak, en veelzijdig is in gebruik. Kennis mee gemaakt tijdens een functionele mocktail workshop. Een alternatief voor traditionelere fris of alcoholische dranken

Antwoord van GOOD JAMU
De perfecte manier om de ochtend mee te…
De perfecte manier om de ochtend mee te beginnen om in balans te blijven