Ik kocht een baklijst van 50x70. Positioneren niet nodig bij een baklijst met "trap". Blijkt mijn canvasdoek te "zwemmen" in een te grote afmeting. Zeggen ze dat er geen rechten ontleend kunnen w... Toon meer
Ik had via de mail gevraagd om een snelle levering, aangezien ik het item snel nodig zou hebben. Ik kreeg een bericht dat ze hun best zouden doen en ik had het item 3 dagen later al in huis, dus supe... Toon meer
Echt een aanrader voor mosschilderijen! Levertijd normaal tussen de 1/2 weken voor een mos schilderij. Had een email gestuurd dat we hem graag snel zouden willen ontvangen ivm verjaardag en dat is... Toon meer
Schilders ezel besteld. Deze zou de volgende dag bezorgd worden. Na de betaling mail ontvangen dat de bezorging tot 5 dagen kon uitlopen. We zijn nu bijna 14 dagen verder en nog steeds niets ontvangen... Toon meer
De filosofie van Goodstore luidt: Als er een geheim voor succes is, dan is dat het vermogen om dingen te bekijken vanuit zowel het oogpunt van de klant als dat van onszelf. Wij streven voortdurend naar win-win situaties met onze klanten.
Nederland
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
3 lampen gekocht maar werken niet naar behoren. Uiteindelijk netjes opgelost door goodstore.
retour policy is nog wat ouderwets met formulier printen etc.
Qr codes of andere methodes lijken me een goede optie.

Antwoord van Goodstore
Bedrijf is erg traag met bestellingen en vooral met reageren.
Als je dan een email zend dat je de bestelling annuleert krijg je de volgende dag een email dat het is verzonden.
Pakket niet aangepakt. Gelijk gemaild. Via track and tracé duidelijk het pakket retour te hebben ontvangen en daarna duurt het nog even dagen voor een retour credit nota. Daarin vermelden zo ook nog even doodleuk dat de betaling binnenkort (Joost mag weten wanneer) wordt overgemaakt.
Zeer slechte communicatie met de consument.

Antwoord van Goodstore
Ik heb een grote wissellijst (60 x 90) besteld bij goodstore.
Nadat deze 2 maanden gehangen heeft, was deze helemaal krom.
Ik heb direct contact opgenomen, na meerdere malen navragen en 3 maanden later kreeg ik pas een oplossing. Dit was 5% van het aankoopbedrag retour. Hier heb ik niks aan, omdat ik dan nog steeds een scheve fotolijst heb. Toen ik dit aangaf kon ik de lijst retourneren, maar moest ik zelf de retourkosten betalen!
Na een review op trustpilot is contact met me opgenomen en is er een nieuwe lijst toegezonden.
Jammer dat er niet direct goede service was, maar fijn dat het is opgelost.
Prijzen worden ex BTW groot en vet afgebeeld. Inclusief-prijs wrodt ook afgebeeld, maar een stuk kleiner...
Ze claimen verzending binnen 48 uur, maar bij de bevestiging van de koop van mijn fietsenrek, gaven ze gelijk al aan dat dit minstens een week op zich zou wachten.
Hier kom ik niet meer terug.