Goose aangeschaft april 2020. Draait nu op 2 telefoons, 3 tablets (Android), 3 laptops en 4 PC's met Windows. Goose. Goose draait probleemloos. Na een hardware crash op een Pc onderdelen (schijf en... Toon meer

Het personeel van GooseVPN lijkt me PERFECT. Behulpzaam, vriendelijk en eigenlijk alles wat je bij hulp wilt. Maar nu de VPN zelf. Problemen, problemen, problemen, in eerste instantie met GooseVPN... Toon meer

Goose werkt goed, alleen zou ik graag wat gebruikersvriendelijkere instellingsmogelijkheden hebben. Goose beschikt over veel servers in allerlei landen, maar ze staan niet allemaal helder onder elkaa... Toon meer

Al meerdere jaren gebruik ik Goose VPN tot volle tevredenheid. Alleen zou ik willen dat er een mogelijkheid bestaat om het programma b.v. een half uur te stoppen, omdat sommige websites controleren... Toon meer

1. Softwarebedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

GOOSE VPN gets you secure and safe online. The affordable, customer-friendly VPN service built with you at our heart.

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

5K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Werkt niet

Werkt niet, geen antwoord van klantenservice. Weggegooid geld

11 februari 2022

Antwoord van GOOSE VPN

Goede morgen, Bedankt voor de review en vervelend om te horen dat u geen reactie heeft gehad van de klanten service. Het kan zijn dat uw email niet bij ons is aangekomen.
Zou u nogmaals uw bericht kunnen versturen naar support@goosevpn.com? Graag zien wij uw bericht tegemoet!

Prima VPN service, werkt soepel.

Prima VPN. Zou graag een automatische melding krijgen als er een nieuwe versie beschikbaar is.

10 februari 2022

Beste Pepe,

Bedankt voor de recensie!
Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service!

Onze Windows en macOS app geven het aan als er een update beschikbaar is, aangezien hier op wordt gecontroleerd door de applicatie . De iOS en Android app worden automatisch geüpdatet, mits dit zo staat ingesteld (standaard het geval).

Indien je verder nog vragen hebt, of ergens problemen mee ervaart, treuzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kan contact met ons opnemen via: support@goosevpn.com.

NIET DOEN!!!

Ik raad iedereen af om bij dit bedrijf een VPN te nemen. Proefabonnement is stilzwijgend verlengt, vervolgens heb ik geprobeerd om dit te annuleren. Helaas werd er geen enkele keer opgenomen door het bedrijf en kreeg ik automatisch de voicemail te horen. Ik heb een bericht achter gelaten met daarin de boodschap dat ik mijn abonnement wilde annuleren. Maanden later werd er ineens €50 afgeschreven door GOOSE VPN. Ik heb contact opgenomen en ik kreeg te horen dat ik mijn geld niet terugkreeg omdat het niet mogelijk was om telefonisch het abonnement op te zeggen. Echter stond er in de voorwaarden van GOOSE VPN dat dit WEL mogelijk was. Toch bleven de medewerkers genaamd Roos, Radwan en Michel volhouden dat het NIET mogelijk was om telefonisch te annuleren en ik volgens hun geen recht had op mijn geld terug. Ik heb uiteindelijk de voorwaarden van GOOSE VPN naar GOOSE VPN moeten mailen om te laten zien dat ik wel degelijk recht had op mijn geld terug. Dit bedrijf kent haar eigen voorwaardes niet eens en de medewerkers zijn totaal niet meedenkend in het zoeken naar een oplossing. Het zijn oplichters die een slecht product verkopen en daarom maar op deze manier geld proberen te verdienen. Ik heb een hele nare ervaring gehad en als je even verder kijkt dan de eerste reviews blijkt dat ik niet de enige ben. Het afsluiten van een abonnement bij dit bedrijf is op eigen risico, ik raad het ten zeerste af. Ik zou lekker voor een betrouwbaar bedrijf gaan, misschien is het iets duurder maar het voorkomt een hele nare ervaring.

8 februari 2022

Ik gebruikte Goose VPN voor amerikaanse…

Ik gebruikte Goose VPN voor amerikaanse films te kunnen bekijken, bevalt zo goed dat ik gelijk maar voor 5 jaar gekocht heb.

Beste Huub,

Bedankt voor de recensie! :-)

Rudwan, GOOSE VPN Support

Vond vorige layout beter.

Beste Dick,

Bedankt voor de recensie.

Ook bedankt voor de feedback betreft onze layout.
Indien je verdere suggesties hebt, treuzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Alle feedback en suggesties zijn namelijk welkom! :-)

Goede betrouwbare VPN

31 januari 2022

Beste Hans,

Bedankt voor de recensie!
Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. :-)

Werkt eenvoudig en goed

Werkt eenvoudig en goed. Bij problemen is de helpdesk goed beteikbaar en reageert snel. Erg tevreden. VPN is zeer aan te raden overigens. Geeft extra bescherming voor een beperkte prijs.

29 januari 2022

Beste Bert,

Bedankt voor de goede review, dit waarderen we enorm!
Als er nog iets is waar we u mee kunnen helpen laat het dan zeker weten via support@goosevpn.com.

Uitstekend

Uitstekende site

27 januari 2022

Beste Fred,

Bedankt voor de goede review, dit waarderen we enorm!

goede veilige vpn

26 januari 2022

Beste Mat,

Rudwan, GOOSE VPN Support

GOOSE VPN gebruik ik al jaren

In al de jaren dat ik GOOSE VPN gebruik heb ik altijd een veilige goede verbinding gehad zonder enige storing dat geeft mij ook een vertrouwd gevoel ik zal dan niet snel overstappen naar een ander VPN. Super tevreden

26 januari 2022

Beste Piet,

Hartelijk dank voor de geweldige review!
Het is fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring met onze service heeft.

Prima verbindingen

Tevreden over de werkwijze en aanbieding. Prijs en prestatie zijn goed.

24 januari 2022

Beste Henk,

Hartelijk dank voor de geweldige review!

Floor, GooseVPN Support

Goose VPN doet wat ik van hem verwacht

Goose doet wat ik van hem verwacht, de keren dat ik contact moest opnemen werd de onregelmatigheid direct verholpen.

21 januari 2022

Beste Ton,

Bedankt voor de fantastische review, dit waarderen we enorm.

Prima VPN

Werkt erg goed en een hele fijne behulpzame helpdesk

20 januari 2022

Beste Andre,

Bedankt voor de recensie!

Fijn om te horen dat je tevreden bent met GOOSE VPN en onze support! :-)

Rudwan, GOOSE VPN Support

De VPN doet wat hij moet doen

De VPN doet wat hij moet doen. Genoeg servers, dus keus genoeg. Wel letten op de instelling. Het beste is om de VPN gelijk met de computer op te laten starten.

17 januari 2022

Beste Cors,

Bedankt voor de recensie!

Mocht je vragen hebben betreft instellingen, treuzel dan niet om contact op te nemen met onze support. Je kan onze support bereiken via de live chat of onze mail (support@goosevpn.com.)

Rudwan, GOOSE VPN Support

Eenvoudig in gebruik en doet gewoon wat…

Eenvoudig in gebruik en doet gewoon wat het moet. Evengoed beschermd als bij duurdere conculega's

15 januari 2022

Beste Vercruysse,

Bedankt voor de fantastische review, dit waarderen we enorm!