Goose aangeschaft april 2020. Draait nu op 2 telefoons, 3 tablets (Android), 3 laptops en 4 PC's met Windows. Goose. Goose draait probleemloos. Na een hardware crash op een Pc onderdelen (schijf en... Toon meer

Het personeel van GooseVPN lijkt me PERFECT. Behulpzaam, vriendelijk en eigenlijk alles wat je bij hulp wilt. Maar nu de VPN zelf. Problemen, problemen, problemen, in eerste instantie met GooseVPN... Toon meer

Al meerdere jaren gebruik ik Goose VPN tot volle tevredenheid. Alleen zou ik willen dat er een mogelijkheid bestaat om het programma b.v. een half uur te stoppen, omdat sommige websites controleren... Toon meer

1. Softwarebedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

GOOSE VPN gets you secure and safe online. The affordable, customer-friendly VPN service built with you at our heart.

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

5K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Goose werkt goed, maar het instellingenoverzicht kan beter

Goose werkt goed, alleen zou ik graag wat gebruikersvriendelijkere instellingsmogelijkheden hebben. Goose beschikt over veel servers in allerlei landen, maar ze staan niet allemaal helder onder elkaar. Het rijtje servers dat je voorgehouden wordt, is kleiner dan wat er allemaal beschikbaar is. Je moet er net even zoekwerk in steken.
In de Android app zijn de instellingskeuzes minder dan in de OS-app.

13 mei 2022

Beste Han,

Bedankt voor het berichtje.
Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. :-)

Ook waarderen wij de feedback! Je geeft aan dat je graag zou willen dat de serverlijst gebruiksvriendelijke instellingsmogelijkheden zou hebben. Momenteel is de serverlijst uit te breiden door de Smart Server functie uit te schakelen, dat is mogelijk via de instellingen van de applicatie. Uiteraard zouden wij graag willen weten op welke manier je dit gebruiksvriendelijker terugziet in onze applicatie. Zou je hierover contact kunnen opnemen met onze klantenservice? Dat is mogelijk via: support@goosevpn.com.

Rudwan, GOOSE VPN Support

Ik kan geen verbinding met Netflix in…

Ik kan geen verbinding met Netflix in andere landen meer krijgen sinds de update/upgrade, dat kon met de vorige versie wel.

7 mei 2022

Goede avond,

Bedankt voor de review en vervelend om te horen dat u problemen heeft met het streamen van Netflix.
Als u ons een mailtje kan sturen op support@goosevpn.com helpen wij u met dit probleem!

Voor mij een prima VPN

Voor mij een prima VPN. Eenvoudig te bedienen en werkt verder prima. Wat mij betreft een aanrader.

18 april 2022

Beste Frank,

Rudwan, GOOSE VPN Support

Het werkt gewoon goed en meer is er…

Het werkt gewoon goed en meer is er voor mij niet over te zeggen.

17 april 2022

Hi Leslie,

Bedankt voor de geweldige review, dit waarderen we enorm!

Floor, GooseVPN Support

Prima

Het werkt goed, snelle opstart snel verbonden en gen vertraging merkbaar

15 april 2022

Werkt prima goed

12 april 2022

Beste Willem,

Rudwan, GOOSE VPN Support

Je wordt erg snel geholpen wanneer er…

Je wordt erg snel geholpen wanneer er problemen zijn en dat is fijn en belangrijk

9 april 2022

Beste,

Hartelijk dank voor de geweldige review, dit waarderen we enorm!
Als er in de toekomst nog iets is waar we u bij kunnen helpen, laat het dan zeker weten via support@goosevpn.com.

Goed product

Goed product, werkt altijd en niet al te veel verlies in Mb.

4 april 2022

Geachte heer/mevrouw,

Rudwan, GOOSE VPN Support

Goede servicedesk ingeval van problemen

Opeens onverwacht een probleem met het opstarten. Contact opgenomen met de servicedesk. Op afstand heeft een medewerker vakkundig alles gecheckt en ingesteld. Top service. Fijn dat ze dat zo goed kunnen oplossen.

1 april 2022

Hi Edwin,

Dankuwel voor de goede review!
Het is fijn om te horen dat onze medewerkers u goed hebben kunnen helpen. Mocht er in de toekomst nog iets zijn, laat het dan zeker weten via support@goosevpn.com

Floor, GooseVPN support

al een paar jaar en heel tevreden

28 maart 2022

Beste Iris,

Hartelijk dank voor de goede review!
Het is fijn om te horen dat u al zo lang tevreden bent met de service.

Floor, GooseVPN Support.

Ik vraag me af of het gebruik van…

Ik vraag me af of het gebruik van goosevpn de reden kan zijn waarom ik opeens niet meer in de Albert Heijn supermarkt producten kan scannen met mijn telefoon. En zo ja, hoe los ik dit op? Ik zou een antwoord zeer waarderen

23 maart 2022

Antwoord van GOOSE VPN

Goede morgen, Bedankt voor uw review en vervelend om te horen dat u problemen heeft met de app van Albert Heijn wat mogelijk kan komen door Goose. Als u ons een mailtje stuurt op support@goosevpn.com kijken wij met u mee wat er mis kan zijn!

Het werkt niet

Het werkt niet, ben in Spanje maar kan geen NL serie ontvangen.

21 maart 2022

Beste Arie,

Bedankt voor de recensie.
Wat jammer om te horen dat je problemen ervaart wanneer je gebruik maakt van GOOSE VPN.

Zou je contact kunnen opnemen met onze klantenservice? Wij helpen je enorm graag verder via: support@goosevpn.com.

Rudwan, GOOSE VPN Klantenservice

Ik betaal het om Frans programma te…

Ik betaal het om Frans programma te kijken hier in Nederland, het werkt al weken niet meer... ik ga echt stoppen en naar de concurrent gaan....

15 maart 2022

Antwoord van GOOSE VPN

Goede avond, bedankt voor uw review en vervelend om te horen dat het Streamen van een Frans programma niet wilt werken.
Als u ons een bericht stuurt op support@goosevpn.com helpen wij u met dit probleem! Alvast een prettige avond.

Aanrader

Makkelijk geïnstalleerd. De laatste versie werkt eenvoudig en ik merk geen verschil in de snelheid van de PC. Ik gebruik nog Windows10.

13 maart 2022

Gebruik deze VPN al langere tijd en…

Gebruik deze VPN al langere tijd en moet zeggen dat het prima bevalt op Windows (11). Ook op Android werkt het prima. Erg tevreden mee.

2 maart 2022

Hi Ton,

Bedankt voor de recensie! :-)

Rudwan, GOOSE VPN Support

Voor mij nieuw en ik ben tevreden tot…

Voor mij nieuw en ik ben tevreden tot nu. Geen vergelijkingsmateriaal vandaar de goed beoordeling.

27 februari 2022

Hi Jean-Pierre,

Hartelijk dank voor de goede review.
Het is fijn om te horen dat u tevreden bent, bij enige vragen of moeilijkheden kunt u ons altijd berijken via email naar support@goosevpn.com.

Floor, GooseVPN support

Was al eerder klant van jullie

Was al eerder klant van jullie. En gisteren gebruik gemaakt van de 5 jaar voor 100 euro aanbieding. Makkelijk in gebruik en werkt altijd goed voor mijn apparaten. Ben gewoon heel erg tevreden.

15 februari 2022