Goose aangeschaft april 2020. Draait nu op 2 telefoons, 3 tablets (Android), 3 laptops en 4 PC's met Windows. Goose. Goose draait probleemloos. Na een hardware crash op een Pc onderdelen (schijf en... Toon meer

Het personeel van GooseVPN lijkt me PERFECT. Behulpzaam, vriendelijk en eigenlijk alles wat je bij hulp wilt. Maar nu de VPN zelf. Problemen, problemen, problemen, in eerste instantie met GooseVPN... Toon meer

Goose werkt goed, alleen zou ik graag wat gebruikersvriendelijkere instellingsmogelijkheden hebben. Goose beschikt over veel servers in allerlei landen, maar ze staan niet allemaal helder onder elkaa... Toon meer

Al meerdere jaren gebruik ik Goose VPN tot volle tevredenheid. Alleen zou ik willen dat er een mogelijkheid bestaat om het programma b.v. een half uur te stoppen, omdat sommige websites controleren... Toon meer

1. Softwarebedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

GOOSE VPN gets you secure and safe online. The affordable, customer-friendly VPN service built with you at our heart.

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

5K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

geen verbinding met belgische sites

Ik heb goose vpn aangeschaft om belgische nieuws sites en televisie sites te kunnen bekijken vanuit nederland. Maar helaas werkt de vpn niet en kan ik geen enkele belgische site gebruiken als goose vpn aan staat. Het is voor mij dus totaal waardeloos en nutteloos om te gebruken.

Na drie maanden komt er een reactie. Hieraan is al te zien hoe "geweldig"de service bij goose is. Het probleem is er uiteraard nog steeds En als ik contact zoek met de klantenservice is het antwoord nog altijd het zelfde "nog even geduld aub wij doen ons best "

13 december 2023

Beste Mark,

Bedankt voor de recensie.
Wat jammer om te horen dat je de VPN had aangeschaft voor het streamen van Belgische diensteen en het bezoeken van Belgische websites, maar hier problemen mee ervaarde.

Indien de problemen nog steeds aanwezig zijn, en je geïnteresseerd bent in verdere ondersteuning, helpen wij je enorm graag verder! Ik kan uit de review niet achterhalen of er al eerder contact is geweest met onze support, maar mocht je ons willen bereiken, dan kan dat via: support@goosevpn.com.

Rudwan

verbinding valt weg en autopilot beveiligd verbinding niet bij wegvallen

verbinding valt steeds weg en hoewel de app zegt dat autopilot zou zorgen dat de volledige verbinding wegvalt zodra er geen VPN connectie is blijft de verbinding gewoon standhouden en zijn mijn gegevens dus niet beschermd...

11 december 2023

Beste sjb,

Bedankt voor de recensie.
Wat jammer om te horen dat de Autopilot functie niet juist lijkt te functioneren wanneer de VPN verbinding wegvalt, aangezien de kill switch dan niet ingeschakeld wordt.

Zou je contact kunnen opnemen met onze support? Wij helpen je namelijk graag verder via: support@goosevpn.com.

Rudwan

Ik ben geen techie dus problemen zijn moeilijk (niet) oplosbaar

Ik ben geen techie, will gewoon via VPN naar NL tv kijken. Echter, de app is niet intuitive en werkt af en toe met voornamelijk niet. Support is niet makelijk, ik krijg geen antwoord, er is geen chat functie en dus zeer zeer frustrerend om problemen optelossen. De support page geeft ook geen antwoord om mijn vragen. Overall a very negative experience for the second time!

23 november 2023

Goed

Gelukkig ik kan vpn weer gebruiken in Thailand maar niet elke telefoon werkt op vpn

16 november 2023

Zowel tv kijken of radio luisteren via…

Zowel tv kijken of radio luisteren via goose vpn is bagger. Verbinding niet stabiel. Dus ziggo klapt er elke keer uit. Grandprix radio hapert continu. Echt spijt dat ik dit abonnement genomen heb,

17 oktober 2023

Oplossing gewenst

Ik verblijf regelmatig in het buitenland waar ik constateer dat de diversen NL tv kanalen en Snel.nl mij kunnen traceren (Snel.nl ook in NL) waardoor
ik Goose niet meer kan gebruiken. Ook de door jullie andere aangeboden VPN (vpnnederland?) biedt geen oplossing. Misschien nog een andere optie?

12 oktober 2023

Ben na een “ proefperiode “ belazerd en…

Ben na een “ proefperiode “ belazerd en is er gewoon voor een heel jaar geld afgeschreven, en hierna nog 3 jaar. Zonder enige vorm van communicatie . Terwijl ik na een dag al heb gemaild over de belabberde resultaten ( ping en datasnelheid ronduit slecht )

Voor betaling verschuilen ze zich achter Buckaroo, en achter hun “ algemene voorwaarden “, en geloven ze niet in goed fatsoen en redelijkheid.

Pas na vier jaar wordt er ineens een mail verstuurd dat “ zij het abonnement weer gaan verlengen “

En ze toch prima kunnen inzien dat de verbinding 4 hele jaren niet gebruikt is.

OPLICHTERS , en een waardeloze VPN

De coulance welke wordt aangeboden, bestaat uit 30% korting op de huidige aanbieding, welke € 99 bedraagt voor lifetime toegang. Wat al aangeeft dat er niet veel gebruikers zijn die tevreden zijn en/of blijven, want dan is per jaar € 50,- natuurlijk veel winstgevender.

Mijn verzoek was of dit dan niet als “ coulance “ kon worden aangeboden, aangezien ik dit bedrag al 2 x heb betaald zonder er gebruik van te maken. Daar ik niet tevreden was over de geboden dienst, weet ik ook niet of ik dan veel plezier aan de VPN zou hebben, maar ik zou in ieder geval weten dat ik een VPN had. Om Olav Mol te beluisteren via de Belgische streamer oid.

Maar helaas, dat “kon” ook niet , want men kon niet zien of ik wel of niet daadwerkelijk van de VPN gebruik had gemaakt. Tsja ….

Voor weer € 66,- extra wilde men uiteraard wel klantvriendelijk zijn ….

Dus : ontevreden. En een aanbieder die klets als brugman, maar geen € 66 overheeft voor een ontevreden klant.

25 september 2023

Hi Peter,

Bedankt voor de review.

Wat jammer om te horen dat je momenteel niet tevreden bent met onze service, aangezien het VPN abonnement meerdere malen is verlengd, zonder dat je op de hoogte was van een VPN abonnement.

Al onze abonnementen werken met een automatische verlenging. Daarnaast kunnen wij niet inzien in het systeem of een VPN abonnement gedurende vier hele jaren is gebruikt, zelfs al zouden wij onze privacy policy willen doorbreken, met toestemming van de user.

Ook bedankt voor het aanleveren van de extra informatie waar vanochtend om is gevraagd, hierdoor heb ik een kijkje kunnen nemen naar het interne contact dat is gevoerd betreft de (openstaande) kwestie. Ik zie hier terug dat wij de zaak grotendeels al hebben besproken en doorgenomen, en als laatst nog een voorstel uit coulance hebben aangeboden, maar dat er geen reactie is gegeven op ons laatste bericht.

Mocht je de mail kwijt zijn, is het ook mogelijk om contact op te nemen met onze support via: support@goosevpn.com. Dan pakken wij de situatie graag opnieuw op! Ik verwacht dat we er samen namelijk zeker weten uit zullen komen! :-)

Top vpn

Het is een, voor mijn gebruik, een hele goede vpn. Ik gebruik hem op mijn desktop, laptop en telefoon. Alleen zou ik graag willen dat er meer Oost-Europese servers bij zouden komen voor mijn vrouw.

23 juni 2023