Det er lidt at skyde sig selv i foden, at sende mails ud om, at man skal bedømme Goswitch, som Goswitch netop har gjort til mig. Nu har jeg betalt medlemskab i 3 måneder, men stadig ikke blevet skif... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Fantastisk god aftale i disse tider. Vi er blevet løbende informeret om aktiviteter og tankerne bag. Nemt og effektivt.
Jeg har nu været tilmeldt Goswitch i 1 år, og har sparet rigtig mange penge, minimum 5000kr. Jeg har dog været heldig at mine leverandør aftaler blev indgået/fornyet inden elprisernes himmelflugt. O... Toon meer
Fantastisk oplevelse med GoSwitch. De indgik en fastprisaftale med et elselskab, der var rigtigt attraktivt for mig. Kan varmt anbefale dem.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi ved godt, at elmarkedet er kedeligt og uoverskueligt. Derfor skifter GoSwitch dig automatisk rundt mellem leverandørernes billige aftaler. Så du kan bruge tiden på det, der er sjovt.
Contactgegevens
Denemarken
- kontakt@goswitch.dk
- goswitch.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Har været kunde siden september 2020
Har været kunde siden september 2020, og der har endnu ikke været problemer. Så top karakter herfra :-).
Ingen problemer
Har været kunde i 6 måneder og der har endnu ikke været problemer. Så top karakter herfra.
Telefon, chat og mails virker ikke
Telefonen virker ikke, ingen chat på hjemmesiden, og jeg modtager fejl når jeg forsøger at sende dem en mail.
Ved simpelthen ikke om firmaet er lukket eller hvad der sker.
(Rebecca er netop vendt retur, og fortæller at tlf, og chat er lukket ned i dag)
Det bedste på markedet
Det bedste på markedet da du ikke selv skal bruge tid på at undersøge markedet. Vi var så heldige at få 6 måneder med “gratis” strøm hvor vi kun betalte for afgifterne og det var mit i perioden hvor elpriserne steg helt enormt.
Derudover yder Rebecca en super god service og er altid tilgængelig og svarer hurtigt tilbage.
Hvis det ikke var for de nye vilkår hos Clever var jeg helt sikkert blevet som kunde.
GoSwift kan ikke hjælpe os mere pga. pt høje elpriser
Vi har det sidste halve år haft en elaftale hos Modstrøm på introvilkår hvor den rå elpris var på kr 0,00 pr kWt og kr 0,00 i abonnement til den 6 måneders aftale
Vi må nok erkende at mæglervirksomheder som Elbot og Go Switch har fået sværere vilkår at navigere i, da elpriserne i 2021 er eksploderet og de elselskaber som tidligere havde lignende Intro-aftaler Disse selskaber var Aura, Ewii, NRGi, GNP Energy, men de har pt. ikke mere tilsvarende Introtilbud pga af de pt. høje elpriser.
Hvis det høje niveau for elpriser fortsætter får GoSwifr og andre sværere ved at lade os skifte mellem de billigste elselskaber, da aftalen jo indebærer et månedlig abonnement.
Det siger sig selv at med den abonnementsbetaling vil evt. besparelser blive ædt op af at der hver måned skal betales et vist beløb i abonnement
Så min forudsigelse er at så længe priserne på el er så høje som nu kan Elbot og Go Switch have svært ved at tilbyde os elkunder store besparelser, men det går jeg ud fra at GoSwift godt vil svare mig på, da de som sagt ikke kunne hjælpe mig, så jeg selv måtte lave ny aftale med OK-el.
Genialt koncept!
Jeg er mere end godt tilfreds med Goswitch. Har aldrig før haft så billig el. Var tidligere i SEAS/NVE. Så tak herfra..!
Satte mig på en dyrere aftale end jeg…
Satte mig på en dyrere aftale end jeg havde i forvejen
Forkert vejledning
Skrev til Goswitch chat ift. at tilmelde to adresse, hus og sommerhus. Fik hurtigt svar tilbage og det var intet problem, jeg skulle blot oprette dem begge.
Efter at jeg problemfrit fik oprettet første sted, kunne næste sted ikke oprettes pga. sammenfald i e-mail, så hus og sommerhus skal oprettes på to forskellige mails? Det blev ikke nævnt med et ord, da jeg skrev ind.
De to stjerne er givet da Goswitch (forhåbenligt) har lovet at annullere min første bestilling hos dem. Havde folkene i chatten, givet en ordentlig undskyldning og evt. fundet en løsning sammen med mig, havde de nok haft en ny kunde.

Har umiddelbart sparet meget
Det er fortsat nyt for mig, men overordnet er jeg fuldt ud tilfreds. Jeg var skeptisk i starten men umiddelbart ser det ud til at jeg har ultra billigt strøm og særligt i en tid hvor strømpriserne er stigende. Lige pt. Har GoSwitch tilknyttet mig et abonnement med gratis strøm, betaler kun afgifterne.
Skal jeg påpege en ting som jeg synes var mindre godt så er det at jeg tilmeldte mig GoSwitch sidst i Juni måned, den første måned var gratis men mit strømabonnemnet startede først i september, har altså betalt GoSwitch for en periode hvor jeg ikke har gået gevinst endnu.
Der vil komme en yderlig opfølgning af denne anmeldelse som tiden går

Fungerer upåklageligt!
Jeg er meget tilfreds og det kører på skinder. Min eneste action er som jeg kan se det at jeg skal oplyse GoSwitch omkring brugernavn til det nye selskab de har registreret mig hos.

Antwoord van Goswitch
Det bliver interessant at følge de…
Det bliver interessant at følge de fremtidige priser!
DE KAN IKKE FINDE UD A DET I LÆNGDEN
DE KAN IKKE FINDE UD A DET I LÆNGDEN
den første periode jeg blev tilmeldt gik det fint fik el til 0 pr kw efter det tror jeg deres kompetancer til at finde billig el ophøre de sidste 2.5 md ser jeg de har skaffet mig intro el hos viborg el til hold nu fast 54 øre pr kw intro el aldrig har jeg haft så dyr el og regning på 3600 2/7 til 30/9 og så i sommer mdr hvor jeg end ikke bruger min varmepumpe i vinter mdr plejer mit forbrug at ligge imellem 900 og 1100 med varmepumpe køre så jeg fatter brik at jeg skulle havde brugt 3500kw i de mdr så jeg er færdig med goswitch dags dato de kan ikke løfte opgaven i længden så tilbage til elforbundet der giver jeg trods alt kun 18 øre ingen intro ingen abbo

tab af penge
Fint koncept og ide, men det virker ikke for mig, jeg har indtil videre tabt i gennemsnit 40 kr. om måneden eks. gebyr til Goswitch for at de finder det "billigste" til mig sammenlignet med min tidligere el-udbyder regnet tilbage fra 2019.
samtidig så har de også hævet penge fra før jeg startede i det nye selskab de tilmeldte mig, hvor jeg endda selv skulle få mig meldt ordentligt ind og bruge tid på at komme ud af mit gamle el selskab.

Ikke helt som planlagt
Tænkte det var supersmart at overlade valg af elselskab til Goswitch. Skulle skifte fra AURA til Modstrøm, men intet gik efter planen. Jeg brugte selv alt for meget tid med opsigelser, manglende emails som ellers skulle køre automatisk. Har opsagt abonnement hos Goswitch.

Super godt initiativ
Super godt initiativ. Det er nemme tjente penge. Fungerer bare.
Jeg var lidt skeptisk i starten
Jeg var lidt skeptisk i starten, men her efter et halvt år som kunde senere, er jeg så tilfreds.
Det giver virkelig god mening for mig at skifte til det billigste da vi bruger el til opvarmning, så der er reelle penge at spare, hver måned.
Dejlig nemt og nemme penge at spare
Dejlig nemt og nemme penge at spare, hvis man ikke magter at undersøge markedet selv hele tiden.
Meget nemme penge at spare.