M’n bestelling wel ontvangen (2 controllers). Duurde wel erg lang en 1 verkeerde kleur controller geleverd. Bellen: wordt niet opgenomen. Mailen: geen reactie. We hebben de juiste controller wel in... Toon meer
Een urban camo PS4 controller besteld. Helaas kreeg ik een zwarte controller binnen en heb er 4 weken op moeten wachten. Na meerdere e-mails en telefonisch contact proberen te maken, tot op heden niet... Toon meer
Een onbetrouwbaar bedrijf wat niet reageert op e-mail en telefoon wegens drukte wordt niet opgenomen. Erger nog bestelling niet aangekomen. Update; Na diverse e-mails te hebben verstuurd... Toon meer
Gowobo.nl is een webshop met een gevarieerd aanbod, lage prijzen en goede klantenservice.
Minckelersstraat 7, 5916 PE , Venlo, Nederland
Mijn zoon heeft een controller gekocht voor de Wii. We kregen er een voor de PS4 en nadat we hier melding van hadden gemaakt en deze terug hebben gestuurd kregen we helemaal niks meer. Mijn zoon is zes en loopt letterlijk elke dag naar de brievenbus, ik heb er spijt van ooit met jullie in zee te zijn gegaan.

Antwoord van Gowobo.nl
Goede service en snel geleverd.
Enige keerzijde was dat een werknemer in de war was met de hoeveelheid die ik had besteld. Door dit foutje langer moeten wachten op het product.
Dit is echter meteen opgepakt door het bedrijf.
Donderdags besteld en zaterdags in huis. Had ik niet verwacht, alleen telefonisch niet te bereiken.
Product was goed verpakt en zag en werkt goed. mvg.
Xbox accessoire besteld, duidelijke product omschrijving, prima product, snelle levering. Aanrader!
Microfoon besteld, deze werkt niet. Netjes een nieuwe gekregen, maar deze werkt ook niet.
Alles prima geregeld. Ik had niet gezien dat ik het moest laten bezorgen dus heb een mailtje gestuurd om aan te geven dat ik het bezorgd wilde hebben. Dit werd snel geregeld en een dag later had ik m’n product.
Het product voldoet goed aan de beschrijving. Levertijd was langer dan verwacht en DHL had het doodleuk bij de buren afgegeven zonder bij ons aan te bellen of een briefje achter te laten.
Mijn bestelde producten hebben - staat nog steeds zo vermeld op de website - zogenaamd een levertijd van '2 tot 6 werkdagen'; doch na een MAAND nog niets ontvangen of gehoord. Na 2x een bericht richting klantenservice, kreeg ik (weken later) een nieuwe bestelbevestiging alsof het een nieuwe order betrof. Uiteindelijk werd het produkt nog een week later geleverd; maar slechts de HELFT van de bestelling.
Nu zijn we bijna weer 2 weken verder (ruim 6 weken na de initiele bestelling) en nog steeds geen reactie van de klantenservice omtrent de ontbrekende levering. Ik heb nog nooit enige 'menselijke' reactie ontvangen van de klantenservice. ABSOLUTE AFRADER; zelfs Ali Express is sneller en heeft een betere klantenservice.
EDIT: Bedankt voor de reactie, maar ik werk niet mee aan een voorkeursbehandeling via de TrustPilot website na alle negatieve ervaringen; mijn laatste bericht met alle benodigde info ligt al 2 weken bij jullie klantenservice, handel die maar gewoon af.
EDIT 2: We zijn nu 4 maanden verder, ik heb 0.0 reactie gehad van de klantenservice, ondanks twee e-mails. En wel schijnheilig reageren op negatieve reviews, maar klachten zonder negatieve reviews worden keihard genegeerd. En ook vraagt Gowobo om positieve reviews met lokkertjes om het slechte imago te doen verbergen. AFRADER !
EDIT 3: Nu 8 maanden verder; toch maar weer 2 reminder-mailtjes gestuurd naar de klantenservice en wonder boven wonder is het produkt een paar dagen later alsnog geleverd. Dit verdient een half puntje extra in de rating; maar het blijft een 1 uit 5 helaas ...
EDIT 4: Nee, 8 maanden moeten wachten op je produkt na 6 supports mails blijft een 1 ster-rating; effectief zijn jullie van 0.5 naar 1 gegaan in mijn opinie.

Antwoord van Gowobo.nl
Jammer dat ik de reviews niet eerst heb gelezen, wijze les voor de volgende keer dus.
Ps4 controller besteld en na een week maar eens geïnformeerd waar hij bleef, ik kreeg een track en trace toegezonden waaruit bleek dat de zending wel aangemeld was maar niet aangeboden aan dhl.
Gemaild en als antwoord"he, wat vervelend maar ik stuur meteen een 2e op en ga een onderzoek starten naar het 1e pakketje".
Maar tot nu toe niets ontvangen en het zal er ook wel niet meer van komen, trieste zaak.
Update: hij is inmiddels binnen maar ipv een originele ps4 controller blijkt het een imitatie te zijn dus ik verwacht er niet veel van en er is inderdaad niet mee te spelen, vreselijk traag en zware tegenstand van de thumbsticks. dus niet bestellen
Dan proberen ze ook nog de review weg te krijgen door bij trustpilot te melden dat ik geen klant ben, ik kon echter mijn aankoopbevestiging tonen zodat de review gewoon blijft staan.
deze tijd en moeite hadden ze beter aan de service naar hun klanten kunnen besteden.

Antwoord van Gowobo.nl
Heb 25 december een controller besteld, na 2 mailtjes, heb ik hem vandaag 11 februari eindelijk mogen ontvangen. Zoon van 9 superblij en ging meteen spelen. Na nog geen 10 seconde blijkt dat de controller defect is. Linker joystick blijft vasthangen. Heb zojuist een mail gestuurd, en ben zéér benieuwd hoe snel ze dit op gaan lossen...
1 week later:
Heb een nieuwe controller ontvangen...
Dus service achteraf, perfect!!
Wel een beetje raar dat het dan wel ineens binnen enkele dagen kan, vandaar geen 5 sterren.
Slechte webwinkel, eind vorig jaar een bestelling gedaan, heb nog niets ontvangen, geld terug gevraagd ook nog niet ontvangen. Bellen en mailen hebben geen zin, ze c zijn 'druk'! Als ik voor het einde van de maand nog niets heb gehoord, ga ik in ieder geval aangifte doen van oplichting

Antwoord van Gowobo.nl
We hebben de juiste controller wel in gebruik genomen, deze lijkt naar behoren te werken (1x gebruikt).
Ik had deze reviews eerder moeten lezen, dan had ik niks besteld. Helaas...

Antwoord van Gowobo.nl
Eenvoudig te bestellen, snelle levering!
De oplader die ik bij Gowobo heb gekocht werkt niet. Gowobo reageert niet op email.
Gowobo reageert hieronder wel, maar ik heb nog steeds geen antwoord op mijn email. Bestelling #7599, 11/12/2020 Gowobo. Zo moeilijk is het niet. Huppetee.
Als Gowobo wel hier reageert maar niet op mijn email, dan weet je wat je te doen staat: nooit iets bij Gowodo kopen.
Nu leest Gowobo dit eindelijk, meer dan 8 maanden later. Je weet wat je te doen staat.
Ik heb een andere lader gekregen en die doet het.