M’n bestelling wel ontvangen (2 controllers). Duurde wel erg lang en 1 verkeerde kleur controller geleverd. Bellen: wordt niet opgenomen. Mailen: geen reactie. We hebben de juiste controller wel in... Toon meer
Heb 25 december een controller besteld, na 2 mailtjes, heb ik hem vandaag 11 februari eindelijk mogen ontvangen. Zoon van 9 superblij en ging meteen spelen. Na nog geen 10 seconde blijkt dat de... Toon meer
Een urban camo PS4 controller besteld. Helaas kreeg ik een zwarte controller binnen en heb er 4 weken op moeten wachten. Na meerdere e-mails en telefonisch contact proberen te maken, tot op heden niet... Toon meer
Een onbetrouwbaar bedrijf wat niet reageert op e-mail en telefoon wegens drukte wordt niet opgenomen. Erger nog bestelling niet aangekomen. Update; Na diverse e-mails te hebben verstuurd... Toon meer
Gowobo.nl is een webshop met een gevarieerd aanbod, lage prijzen en goede klantenservice.
Minckelersstraat 7, 5916 PE , Venlo, Nederland
Niks gekregen😡
Het is nu 23-11-2022 m’n bestelling nog steeds niet binnen!!
Mijn bestelling van 1 november jl. nog niet ontvangen. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar en op mailtjes wordt ook al niet gereageerd. Ik ben bang dat ik mijn bestelling niet ontvang en mijn geld dus kwijt bent. Maar ik hoop natuurlijk dat hij nog komt.
Mooi product snelle levering zoals afgesproken.
Dank jullie wel
Na hier wat gelezen te hebben alsnog besteld. Telefoonkabel gekocht en netjes geleverd. Snap de slechte reviews hier niet zo.
Top producten alle 4 boven mijn verwachtingen wij zijn super blij
Product niet geleverd gekregen, heb een mail gestuurd zonder reactie te krijgen en als je belt wordt er opgehangen.
Ik ben heel tevreden. Product was op tijd gekomen. Alles prima verlopen!
Een dag eerder binnen gekregen dan verwacht.
Top product
Bedankt zullen vaker bij jullie bestellen.
Hallo, ik heb al diverse mailtjes naar jullie gestuurd over een onterechte betaling. Ik heb ruim 2 jaar geleden een product teruggestuurd en jullie hebben ook aangegeven deze ontvangen te hebben. Via Billink kreeg ik nu ineens (bijna 2 jaar later) een aanmaning, hier schrok ik enorm van en die heb ik dan ook betaald, dit blijkt dus ten onrechte te zijn. Ik eis mijn geld deze week terug!!! Als jullie dit niet doen dan ben ik genoodzaakt om aangifte te doen bij de politie. Ik probeer jullie ook te bellen maar het nummer is niet in gebruik. Ik zal hiervan ook een melding maken bij Trustpilot.
Voel mij opgelicht heb op 04-05-2022 een bestelling geplaatst tot op heden niets ontvangen .
Ook niets meer van hun vernomen.
Op contact zoeken via mail of telefoon wordt niet gereageerd.
Slechte webshop laat niks weten op je bestelling en niet bereikbaar op commentaar.
Hopelijk kan nietbezorgdpuntnl
Mij helpen met het geld terugvorderen
Echt een kansloos bedrijf, pure oplichterij inderdaad. 4-6 werkdagen bezorgtijden, nu inmiddels 3 maanden verder. Ik verwacht ook niet dat het nog geleverd wordt maar karma vat ze wel. Komt goed.
Bestelling gedaan, betaald en toen bleef het stil.
Email aan hun gestuurd, geen reactie.
Telefonisch geprobeerd maar nummer is onjuist.
Slechte zaak, en bestel er nooit meer
Besteld en betaald. Niets ontvangen. Geen antwoord op 15 mails,..
Ik krijg geen leverinformatie en geen reactie op mijn mails hierover.
IK HEB EEN CONTROLLER GEKOCHT VOOR DE PS4 MAAR HALF DE KNOPPEN ZIJN KAPOT
GOWOBO maakt absoluut niet waar wat zij op haar site beloofd. Geen levering binnen de gestelde tijd. Geen antwoord op email. Klantenservice niet bereikbaar
Bestelling werd nooit geleverd. Er wordt niet gereageerd op e-mails en de klantendienst is niet bereikbaar. Bestel hier niet!