M’n bestelling wel ontvangen (2 controllers). Duurde wel erg lang en 1 verkeerde kleur controller geleverd. Bellen: wordt niet opgenomen. Mailen: geen reactie. We hebben de juiste controller wel in... Toon meer
Heb 25 december een controller besteld, na 2 mailtjes, heb ik hem vandaag 11 februari eindelijk mogen ontvangen. Zoon van 9 superblij en ging meteen spelen. Na nog geen 10 seconde blijkt dat de... Toon meer
Een urban camo PS4 controller besteld. Helaas kreeg ik een zwarte controller binnen en heb er 4 weken op moeten wachten. Na meerdere e-mails en telefonisch contact proberen te maken, tot op heden niet... Toon meer
Een onbetrouwbaar bedrijf wat niet reageert op e-mail en telefoon wegens drukte wordt niet opgenomen. Erger nog bestelling niet aangekomen. Update; Na diverse e-mails te hebben verstuurd... Toon meer
Gowobo.nl is een webshop met een gevarieerd aanbod, lage prijzen en goede klantenservice.
Minckelersstraat 7, 5916 PE , Venlo, Nederland
Nog steeds niets ontvangen
Na een mail van gowobo dat het product later leverbaar is heb ik direct gereageerd.
Tot op heden blijft een reactie uit.
Slecht contact te krijgen!
Nooit meer daar bestellen

Antwoord van Gowobo.nl
Het bestelde product is erg laat (6 weken na bestelling) geleverd. Begrijpelijk dat het door Corona is. Het is wel het juiste product dat het vandaag geleverd is.
Producten nog steeds niet ontvangen ,De levertijden kloppen niet. Er is ook geen contact met mij opgenomen.
Slecht, slecht, slecht.
Opgestuurde artikelen komen niet overeen met de foto's op de website. Reageren niet op vragen. Teruggestuurde artikelen worden niet vergoed.
Vermijd dit bedrijf!
16 mei een pokebal aangeschaft die het bij levering al niet deed. Ze zijn telefonisch niet te bereiken en reageren niet op mail. Binnen de wettelijke termijn van 2 weken gereageerd maar tot op heden geen reactie. Rechtsbijstand ingeschakeld. Nog nooit in mij hele leven zoiets meegemaakt.
telefonisch niet te bereiken en reageren niet op mail
2 items besteld maar 1 gekregen

Antwoord van Gowobo.nl
Tevreden heb zelfs gisteren een tweede bestelling geplaatst, een opmerking er gaat gemiddeld 4 dagen over voor de bestelling binnen is u geeft een excuus dat het erg erg druk is, meer personeel aan nemen dan kun je groeien.
MVG Fred
Ze zijn zeker dat het goed is en dat je het krijgt
Na meerdere malen gemaild te hebben nog steeds geen antwoord ontvangen voor mijn bestelling nr 20556.
Mini compressor.
Ik heb 2 augustus mijn product besteld en nog steeds niet bezorgd gekregen,ik heb mailtjes gestuurd geen reactie,ik heb gebeld geen gehoor,ik vind jullie klantenservice echt bar en bar slecht,ik bestel nooit meer iets bij jullie!

Antwoord van Gowobo.nl
Het artikel voldoet niet aan de verwachtingen en werd veeeeeel later geleverd en daar kreeg ik geen enkele mededeling van , what so ever. Daarbij werd ik wel constant belaagd om te betalen en was ik verplicht actie te ondernemen anders zou ik een boete krijgen!!!!! Sorry, maar dat vind ik niet echt een goede service. Ik zit trouwens nog altijd op een product te wachten!
Nog steeds geen ps4 controler gekregen wel betaald krijg geen contakt met bellen

Antwoord van Gowobo.nl
Ja verschrikkelijk slecht, bestelling na drie weken ontvangen naar meerder keren er achter aangebeld te hebben en dan allemaal beloftes doen maar niet na komen.
Twee weken wachtte ik op 2 grijze PS3 bakjes. Ik mailde en deze waren nog niet binnen. Pas toen kreeg ik nog de keuze voor zwarte bakjes, maakt mij niet uit. Waarom belden jullie mij zelf niet met dat voorstel? Zaterdag omdat ik mijn kindjes maar een weekend op de twee heb gingen ze geleverd worden. Helaas een ganse dag wachten op DHL en niets. Enorm slechte service dus.