Banner for Greatlife.dk

Greatlife.dk Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Køber de fleste vitaminer hos Greatlife. Alt i super god kvalitet. Får en fantastisk service og hurtig og uddybende svar på spørgsmål. M4 må være den bedste magnesium på markedet, den gør virke... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Радвам се , че има такъв сайт за добавки в Дания. Поръчвам си предимно ,когато правят намаления, а те са редовни преди всеки сезон. Доволна съм от пробиотиците, които имат. Най-добрите, които съм н... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg havde anført hjemmelevering på min ordre,da dette var muligt. Kontaktede firmaet, da de ikke sendte den til mig. Det rettede de. Så pakken ville blive leveret på min privatadresse. Men jeg kom ti... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

OK leveringstid, god pris. Jeg håber fremover at kunne afvente varen tættere på mit hjem, ved der er mindst tre relevante afhentningssteder (Coop 365 Valby Langgade, Dollarstore Valby Langgade, Lidl S... Toon meer

Bedrijfsgegevens

5. Natuurvoedingswinkel
  6. Sportvoedingswinkel

Over Greatlife.dk

Geschreven door het bedrijf

Greatlife er en svensk kosttilskudsvirksomhed grundlagt af to kvalitetsfanatikere, som ganske enkelt ikke var tilfredse med det, der fandtes på markedet. Ambitionen fra begyndelsen var enkel: at skabe kosttilskud, som vi selv med fuld tillid ville bruge, give til vores familier og anbefale til mennesker, vi holder af.

I dag har vi et bredt sortiment af kosttilskud, vitaminer, mineraler og andre produkter inden for sundhed. Men målet har aldrig været at have flest produkter. Målet er, at hvert produkt, vi udvikler, skal kunne konkurrere om at være bedst i sin niche.

For os ligger kvaliteten i detaljerne. Vi gennemgår råvarer, former, doseringer, produktion og indhold nøje og forsøger altid at vælge løsninger, som vi selv mener er bedre, renere og mere gennemtænkte. Vi går så langt, at vi også vælger nogle af markedets mest premiumorienterede kapsler. For os er det ikke nok, at indholdet holder høj kvalitet, kapslen omkring det skal også gøre det. Det er på det niveau, vi ønsker, at vores kosttilskud skal være.

Vi tager gerne den sværere vej, hvis vi tror, at den fører til et bedre produkt. Og hvis vi ikke mener, at vi kan lave et produkt rigtig godt, lader vi hellere helt være med at lave det.

Et godt kosttilskud handler ikke om at fylde en etiket med så mange ingredienser som muligt eller altid at vælge den højest mulige dosis. Det handler om, at hver ingrediens skal have et tydeligt formål og være der i den rette form, den rette mængde og med den højeste kvalitet.

Greatlife – kosttilskud udviklet af sundhedsnørder, til mennesker, der går op i, hvad de faktisk indtager.

Tilfredshedsgaranti

Shop trygt med vores tilfredshedsgaranti

Vi ønsker, at du skal føle dig tryg, når du handler hos Greatlife. Derfor tilbyder vi en tilfredshedsgaranti, hvis du ikke skulle være tilfreds med dit køb.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

35 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

23 augustus 2026

Hej Ayse,

Tak for de 5 stjerner! Vi er glade for, at din bestilling nåede hurtigt frem, og håber, du bliver rigtig glad for dit køb.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos Greatlife!

Lidt lang leverings tid

Lidt lang leverings tid, men gode produkter.

29 augustus 2026

Hej Tina,

Tak for din anmeldelse! Vi beklager, at leveringen tog lidt længere tid end forventet, men er glade for at høre, at du er tilfreds med produkterne.

Vi håber, at vi kan give dig en hurtigere levering næste gang!

Et virkelig godt produkt

Et virkelig godt produkt. Leveringen og mulighed for pakkeshop valg kunne være lidt bedre og hurtigere.

26 augustus 2026

Hej Jane,

Mange tak for de 4 stjerner! Det er skønt at høre, at du er glad for produktet. Vi tager selvfølgelig også din feedback omkring levering og valg af pakkeshop med os, der er altid plads til at gøre oplevelsen endnu bedre.

Tak fordi du delte din oplevelse med os!

Hej Radoje,

Tusind tak for de flotte 5 stjerner! Kvalitet er noget, vi vægter meget højt, så din anmeldelse betyder meget for os.

Tak fordi du handler hos Greatlife!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Har ikke taget produktet længe nok til…

Har ikke taget produktet længe nok til at vurdere effekten.

15 augustus 2026

Hej Eva,

Tak for din anmeldelse! Det giver selvfølgelig god mening, nogle produkter kræver lidt tid, før man kan danne sig et ordentligt indtryk. Vi håber, at du bliver glad for produktet, når du har haft mulighed for at bruge det lidt længere.

Greatlife

Hej Arne,

Tak for de 5 stjerner! Vi er glade for, at din bestilling kom hurtigt frem, og at alt gik som det skulle.

Vi ønsker dig en rigtig god dag!

Hej Charlotte,

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds med både vores produkter og priser. Vi sætter stor pris på, at du har valgt at handle hos Greatlife.

Fin handel med hurtig levering

Fin handel med hurtig levering

1 augustus 2026

Hej Merete,

Tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med os, og at leveringen gik hurtigt.

Vi håber at se dig hos Greatlife igen!

Hej Gitte,

Dejligt at høre, tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐ Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb.

Varme hilsner fra os hos Greatlife 💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Køber de fleste vitaminer hos…

Køber de fleste vitaminer hos Greatlife.
Alt i super god kvalitet.
Får en fantastisk service og hurtig og uddybende svar på spørgsmål.
M4 må være den bedste magnesium på markedet, den gør virkelig en forskel.
Varmeste anbefalinger til Greatlife🙌🏻

12 juli 2026

Tusind tak, Bettina! 💚

Sådan en anmeldelse gør os virkelig glade at læse. Det betyder meget for os at have kunder som dig, der vender tilbage og har tillid til det, vi gør.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for de fine ord om Greatlife, det sætter hele teamet stor pris på! 🙌🏻

Greatlife

Very Satisfied

Very Satisfied

4 juli 2026

Hi Patrik,

Thank you for your great 5-star review! We’re very happy to hear that you are very satisfied with your experience.

We truly appreciate you taking the time to share your feedback, and we hope you continue to enjoy your product.

Best regards,

A little pricy

Too pricy compared to the quality but still works perfectly fine👍

1 juli 2026

Hello Frederik,

Thank you for your comment. We would like to explain why some of our supplements cost a little more than others. For us, an expensive supplement is not necessarily the one that costs the most in terms of money. The truly expensive supplement is one that has low effectiveness, poor bioavailability, low quality, lacks the active ingredient, or contains unwanted substances that are not clearly stated on the label.

When it comes to food in general and supplements in particular, quality is of the utmost importance. That is why we have chosen to work with the best ingredients and formulations we can find.

It costs money to source premium ingredients and have independent laboratories analyse our products, but we believe it is worth it. We create supplements that we ourselves would want to take and that we would feel comfortable giving to our own family members.

In our world, there is simply no supplement more expensive than one that does not contain what you are paying for, contains too little of an important ingredient, or does not provide the desired effect.

We hope you understand why our supplements sometimes cost a little more.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Greatlife tog ansvar og løste problemet

Jeg bestilte TRU Niagen den 29. juni med levering til Danmark. Leveringen blev desværre væsentligt forsinket, og jeg modtog først pakken den 17. juli.

Efter min anmeldelse kontaktede Greatlife mig hurtigt, undersøgte sagen og oplyste, at pakken var blevet forsinket hos Bring. De beklagede forløbet og refunderede samtidig 40 % af købsprisen som kompensation.

Den lange leveringstid var naturligvis frustrerende, men jeg oplevede, at Greatlife tog ansvar, kommunikerede ordentligt og fandt en rimelig løsning. Derfor vælger jeg at opdatere min anmeldelse, så den afspejler hele forløbet.

29 juni 2026

Hej Michelle,

Vi beklager meget den lange leveringstid på din ordre. Vi har sendt dig en e-mail angående forsinkelsen og håber, at vi snart kan få løst situationen.

Tak for din tålmodighed og forståelse.

Fint og hurtigt

Godt og hurtigt

10 juni 2026

Antwoord van Greatlife.dk

Tusen takk for den flotte 5-stjerners anmeldelsen, Berit!

Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med både produktene og den raske leveringen. Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, vi håper å få hjelpe deg igjen snart!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg er glad for produkterne

Jeg er glad for produkterne, men jeg har stadig ikke modtaget denne bestilling. Jeg bestilte d. 16.6.
Det er for lang tid at vente. Bring skulle levere.

16 juni 2026

Hej Karina,

Tak for din anmeldelse og din feedback.

Vi har sendt dig en mail vedrørende din bestilling, hvor vi forklarer årsagen til forsinkelsen og den kompensation, vi har tilbudt som følge af den.

Vi håber, at vi kan finde en løsning, som du bliver tilfreds med, og at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse fremover.

Meget tilfreds.

14 juni 2026

Hej Maryam,

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du er meget tilfreds med dit køb. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

My phone had breakdown and they…

My phone had breakdown and they provided me with a fast response on how I could have acess to my code to collect my parcel. I was really happy because I didn't want to go through the stress of it being returned since I couldn't get the code on my phone. Thank you Great life

8 juni 2026

Antwoord van Greatlife.dk

Thank you so much for your wonderful review, Larisa!

We're delighted to hear that our customer service team was able to help you quickly during a stressful situation. We understand how frustrating it can be when you can't access important delivery information, and we're glad we could help you retrieve your parcel without any hassle.

Thank you for your kind words and for choosing Greatlife. We truly appreciate your trust and look forward to serving you again in the future!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem bestilling og god kommunikation i…

Nem bestilling og god kommunikation i leveringsfasen

8 april 2026

Hej Ronni,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de 5 stjerner. Det glæder os meget at høre, at du oplevede både en nem bestilling og god kommunikation under leveringen.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne hjælpe dig igen snart.

Hej Allan,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med produktet, og at leveringen var hurtig.

Vi sætter stor pris på din feedback.