Banner for Greatlife.dk

Greatlife.dk Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Køber de fleste vitaminer hos Greatlife. Alt i super god kvalitet. Får en fantastisk service og hurtig og uddybende svar på spørgsmål. M4 må være den bedste magnesium på markedet, den gør virke... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Радвам се , че има такъв сайт за добавки в Дания. Поръчвам си предимно ,когато правят намаления, а те са редовни преди всеки сезон. Доволна съм от пробиотиците, които имат. Най-добрите, които съм н... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg havde anført hjemmelevering på min ordre,da dette var muligt. Kontaktede firmaet, da de ikke sendte den til mig. Det rettede de. Så pakken ville blive leveret på min privatadresse. Men jeg kom ti... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

OK leveringstid, god pris. Jeg håber fremover at kunne afvente varen tættere på mit hjem, ved der er mindst tre relevante afhentningssteder (Coop 365 Valby Langgade, Dollarstore Valby Langgade, Lidl S... Toon meer

Bedrijfsgegevens

5. Natuurvoedingswinkel
  6. Sportvoedingswinkel

Over Greatlife.dk

Geschreven door het bedrijf

Greatlife er en svensk kosttilskudsvirksomhed grundlagt af to kvalitetsfanatikere, som ganske enkelt ikke var tilfredse med det, der fandtes på markedet. Ambitionen fra begyndelsen var enkel: at skabe kosttilskud, som vi selv med fuld tillid ville bruge, give til vores familier og anbefale til mennesker, vi holder af.

I dag har vi et bredt sortiment af kosttilskud, vitaminer, mineraler og andre produkter inden for sundhed. Men målet har aldrig været at have flest produkter. Målet er, at hvert produkt, vi udvikler, skal kunne konkurrere om at være bedst i sin niche.

For os ligger kvaliteten i detaljerne. Vi gennemgår råvarer, former, doseringer, produktion og indhold nøje og forsøger altid at vælge løsninger, som vi selv mener er bedre, renere og mere gennemtænkte. Vi går så langt, at vi også vælger nogle af markedets mest premiumorienterede kapsler. For os er det ikke nok, at indholdet holder høj kvalitet, kapslen omkring det skal også gøre det. Det er på det niveau, vi ønsker, at vores kosttilskud skal være.

Vi tager gerne den sværere vej, hvis vi tror, at den fører til et bedre produkt. Og hvis vi ikke mener, at vi kan lave et produkt rigtig godt, lader vi hellere helt være med at lave det.

Et godt kosttilskud handler ikke om at fylde en etiket med så mange ingredienser som muligt eller altid at vælge den højest mulige dosis. Det handler om, at hver ingrediens skal have et tydeligt formål og være der i den rette form, den rette mængde og med den højeste kvalitet.

Greatlife – kosttilskud udviklet af sundhedsnørder, til mennesker, der går op i, hvad de faktisk indtager.

Tilfredshedsgaranti

Shop trygt med vores tilfredshedsgaranti

Vi ønsker, at du skal føle dig tryg, når du handler hos Greatlife. Derfor tilbyder vi en tilfredshedsgaranti, hvis du ikke skulle være tilfreds med dit køb.

Promotion box for Greatlife.dk

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

35 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode produkter og kvalitet er i top

Gode produkter og kvalitet er i top.
Deres rabat er guld værd og tak for jeres solid pakker og service.

29 juni 2025

Antwoord van Greatlife.dk

Tak for din feedback og for dit køb hos Greatlife – vi er glade for at høre om din oplevelse og håber at se dig igen snart.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De snyder folk tager pengene og sender…

De snyder folk tager pengene og sender ikke hele sendingen. Og så påstår de de har sendt penge tilbage uden at sende noget.

31 mei 2025

Hej Gabi,

Vi vil gerne præcisere, at vi straks efter din bestilling informerede dig om, at vi kun havde 1 stk. tilbage på lager. Vi tilbagebetalte med det samme for de 2 resterende produkter (og sendte bevis herpå) samt gav dig over 70 % rabat på den vare, du modtog, som ekstra goodwill.

Vi beklager, at du alligevel oplevede situationen negativt, men vi vil forsikre vores kunder om, at vi altid handler transparent og fair.

Venlig hilsen,

Meget tilfreds!

Meget tilfreds!! God produkter og hurtigt levering😊

8 mei 2025

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! 😊

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både produkterne og den hurtige levering.
Det betyder meget for os – og du er altid velkommen tilbage! 🌟

De bedste hilsner,

Hej Sviatlana,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både leveringen og servicen. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden! 😊