Grønagergård Savværk A/S Reviews 184

TrustScore 4.5 uit 5

4,7

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Turen ud gennem 'lille America' til savværket starter altid med at sætte stemningen, og når så savværket ligger der i morgendisen med røg i skorstenen - og masser af friskskåret træ dufter så snart... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi skulle have lavet en hylde på 3,65 meter i eg med en dybde på mellem 15-20 cm som kunne bæres på 2 endeklodser. Jakob Vind Ebbesen svarede hurtigt tilbage med en skitse der matchede fuldstændigt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det kan kun være en god dag når en palle med lange tykke og brede friskskårne lærke-planker bliver afleveret i indkørslen og endnu dufter af træ. Endelig kan man komme igang med højbedene. Tilsvarende... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk godt sted at handle, personalet er nede på jorden og villig til at finde løsninger som tjener både private og erhverv. De tager sig tid til at finde en løsning der passer netop dit beho... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Houtzagerij
  2. Bouwmaterialen marktplaats
  3. Houthandel

Geschreven door het bedrijf

Et rigtigt savværk - og meget mere. Her kan du købe alt hvad du drømmer om af lærk, douglas, gran, egetræ og robinie. Vi sælger både FSC- og PEFC-certificeret træ og har CE-mærkning. På savværket kan du købe et væld af terrassebrædder, borde og bænke, sheltere, jagttårne, foderhække, kompostbeholdere og plankeborde i vores eget design. Her er en høkerbutik, hvor du kan købe søm, skruer, olie, malinger og meget mere. Du kan endda finde solsejl, gynger, og hvad du ellers ønsker I din have. Vi kan lave længder op til 16,50 meter og oparbejder ca. 30.000 m³ råtræ om året! På Grønagergård Savværk ved Gjern kan du opleve et rigtigt savværk med duft af træ og lyden af save, der tager fat på de store stammer, mens du vælger dit træ. Vi sælger både til private og erhverv. Vi kan levere i hele landet. Et besøg på Grønagergård Savværk er en inspirerende oplevelse - for træ skal købes i skoven.

Contactgegevens

1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God og venlig betjening

God og venlig betjening, målene på brædderne var dog med for stor variation i forhold til forventet . Bestilte bl.a 38*150 men målte 38*158 mm

7 april 2025

Hej Johan

Tusind tak for din anmeldelse – vi er glade for, at du har oplevet en god og venlig betjening!

Vi laver vores brædder med lidt overmål, så der er mulighed for at høvle dem til – men vi kan godt forstå, at 38x158 mm i stedet for 38x150 mm kan virke som lige rigeligt. Det tager vi til os og vil være ekstra opmærksomme på fremadrettet.

Tak fordi du valgte os, og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min ordre var ikke blevet pakket

Min ordre var ikke blevet pakket. Men blev tilbudt og køre med og finde tilsvarende træ i deres restlager - fik til gengæld 50% rabat.

Super service og en ellers negativ oplevelse endte i en god oplevelse.

Kommer helt sikkert igen

2 april 2025

Hej Michael

Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord!

Vi beklager selvfølgelig, at din ordre ikke var klar som den skulle – men det glæder os virkelig, at vi fandt en løsning, du blev glad for. Og tak fordi du tog det med godt humør.

Det betyder meget for os, at du stadig havde en positiv oplevelse – og vi glæder os til at se dig igen på savværket.

Hej Finn

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – og at vi kunne hjælpe med læsningen. Du er altid velkommen forbi igen, hvis du får brug for mere træ eller en hjælpende hånd.

Godt udvalg (lærketræ)

Godt udvalg (skulle bruge lærketræ). Pris og service helt fin. Hurtig levering. Jan anbefales.

21 maart 2025

Hej Hans

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du havde en god oplevelse med både udvalg, pris, service og levering. Og ikke mindst tak for anbefalingen af Jan – den sender vi videre til ham med et smil. Vi håber, lærketræet kommer til sin ret i dit projekt.

god oplevelse!!

12 maart 2025

Hej Klaus

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med din levering fra os. Det betyder meget for os at høre.

Hvis du en dag får brug for mere, står vi klar til at hjælpe igen.

Hej Jan

Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og levering. Det betyder meget for os 😊
Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som altid en god oplevelse

Som altid, god handel og dejlig betjening:-):-)

30 januari 2025

Hej Hans

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at du har haft en god handel og en dejlig oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din tillid og glæder os til at betjene dig igen i fremtiden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har købt hos jer to gange.

Har købt hos jer to gange.
God kvalitet.
Gode valgmuligheder.

20 januari 2025

Hej Kurt

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du sætter pris på både kvaliteten og vores udvalg.

Vi håber at se dig igen hos Grønagergård Savværk.

God vejledning og service

God vejledning og service

10 december 2024

Hej Erik

Vi takker mange gange for den flotte anmeldelse. Vi sætter pris på, at du er meget tilfreds med både vejledning og service, og vi glæder os til at se dig på savværket igen.

Det er nemt at bestille

Det er nemt at bestille, og hente varen dagen efter

28 november 2024

Hej Henrik

Tusind tak for den rigtig fine anmeldelse, som vi sætter stor pris på. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med bestillingen og afhentning. Vi håber på at se dig ude på savværket igen inden længe. Du må have en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Professionelt

God hjemmeside og betjening og 100% overholdelse af aftaler

28 november 2024

Hej Henning

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er mere end tilfreds med vores hjemmeside og vores betjening. Du må have en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Superservice 🙏🏻

4 november 2024

Hej Inge

Mange tak for den flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. Vi glæder os til at se dig ude på savværket igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt gik som lovet og aftalt

Alt gik som lovet og aftalt. Super god service!

4 oktober 2024

Hej Kjeld

Mange tak for den fine anmeldelse. Den er vi meget glade for! Vi glæder os til at se dig på savværket igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God og hurtig respons på tlf…

God og hurtig respons på tlf henvendelse, hjælpsomt personale ved læsning og så er det bare godt lokalt tømmer af god kvalitet

2 oktober 2024

Hej Lars

Mange tak for din anmeldelse af Grønagergård Savværk. Vi er meget glade for, at du er tilfreds med både service og kvalitet, og vi glæder os til at se dig igen.

Godt udvalg, fair priser

Godt udvalg
Nem hjemmeside
Hurtig svar
Fair priser

18 september 2024

Hej Benn

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er meget glade for, at du fandt, hvad du ledte efter, og at det hele var overskueligt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget venlig behandling på kontoret og…

Meget venlig behandling på kontoret og kompetent behandling ved udlevering af en bestilling. Brædderne var skåret op som jeg havde bedt om. Utrolig god behandling og en fornøjelse at handle med jer👍

3 september 2024

Hej Ole

Tusind tak for den flotte anmeldelse, vi er meget glade for den! Rigtig god fornøjelse med dine brædder!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Grønagergård er ALTID imødekommende og…

Grønagergård er ALTID imødekommende og hjælpsomme og priserne er fine!

3 september 2024

Hej Morten

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at kunne hjælpe!

God oplevelse!

Jeg hentede lærketræ til højbede. Det var bestilt torsdag aften, fredag formiddag ringede de og sagde, at det var på lager til afhentning, så jeg hentede lørdag. Fin service og flink personale, så det var en rigtig god oplevelse.

30 augustus 2024

Hej Morten

Mange tak for den flotte anmeldelse, den er vi meget glade for! God fornøjelse med dine højbede!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode priser og varen lå klar til…

Gode priser og varen lå klar til afhentning inden for kort tid.

28 augustus 2024

Hej Tommy

Mange tak for den flotte anmeldelse, vi er rigtig glade for den gode feedback!

Grønagergård Savværk

Lees meer over geverifieerde reviews.