Normaal gezien werkt dit prima, maar sinds kort niet meer. Geen reactie op probleem met bestelling 26938. En bestellingen 27147 & 27135 zijn na 10 dagen nog steeds niet aangekomen. Vooral jammer is da... Toon meer
Groenthuisbezorgd.com
Bestelling geplaatst, betaald via Bitcoin maar website blijft zeggen dat de betaling nog niet ontvangen is. 2 weken verder, al drie emails gestuurd via contact formulier, maar geen reactie...
Na wat reviews te scannen vanuit België een "test" pakket besteld via groenthuisbezorgd.to Goede communicatie met klantendienst, snelle response tijd. Product is dik in orde! Momenteel aan he... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Wiet kopen online. Snel ✅, veilig ✅ en discreet ✅ kwalitatieve Wiet en Hasj thuisbezorgd ✅. Wiet bestellen online voor 12 uur = de volgende dag in huis.
Nederland
- groenthuisbezorgd.com
Mensen keken ook naar
ik hoop dat mijn bestelling vandaag…
ik hoop dat mijn bestelling vandaag aankomt heb het maandag geplaatst ik maakte me ook zorgen maar nu dat ik lees dat ze toch aankomen bij de mensen maak ik mij niet zo veel zorgen meer wel heel spijtig dat ik er nog altijd niet op kan op de site

Down
Graag info ivm de downtime van de website aub
Voor de rest altijd correcte orders gehad.
EDIT: Na wat ongemak door de downtime van de website tijdens mijn order, goed contact kunnen krijgen met Groenthuisbezorg en is min order mits wat vertraging toegekomen.
Mij zien jullie terug!

Site offline ?
Mijn bestelling zou normaal gezien vandaag worden verzonden dus wou even de status checken maar de site is onbereikbaar blijkbaar ? Maak me wel een beetje zorgen. Hopelijk komt mijn bestelling aan want de service was tot nu toe wel top !
Edit: Bestelling is toegekomen dus 200% tevreden !!!

Antwoord van Groenthuisbezorgd.com
al een paar keer besteld via deze site
al een paar keer besteld via deze site, steeds alles ontvangen en goede kwaliteit.

Fake wietshop
Pure rommel,test order gedaan van 2gram,geen geur en al zéker geen effect!
Ps.het was 3gram,mijn email is bekend bij jullie,wiet puur gerookt,NIETS van effect!

[Bestelling #11022] (juni 25
[Bestelling #11022] (juni 25, 2019)
fraudeurs, dieven, stuurden niets. zwendel zoals elke Nederlandse coffeeshop

Goed aangekomen in belgie
Als belg is het voor mij niet zo fijn om "product" te kopen op de straat. toen ik op deze website had gevonden was ik eerst een beetje sceptisch.
Heb uiteindelijk tog een bestelling gedaan en 3 dagen later lag het in de brievenbus. Heb ondertussen nog een aantal bestellingen gedaan en ze zijn allemaal netjes aangekomen.
Ik ben zo blij dat ik niet meer met louche types hoef af te spreken. Ook is de klantenservice 10/10 ik kreeg altijd heel snel en goed antwoord.
Aan te raden webshop!
Zeer goede ervaring met deze webshop. Wel voorlopig nog maar 1 keer bij besteld. Op voorhand kon ik meermaals terecht met vragen bij hun klantendienst en had telkens binnen de 2-3 uur antwoord. Bestelling was er niet super snel.. Heb zaterdag besteld en had het pakket woensdag in huis. Ik kreeg wel pas maandagnamiddag een mail dat mijn pakket verzonden was.
Het pakket zelf was dik in orde, paste in de brievenbus en was geurdicht.
Over de inhoud ben ik ook tevreden, reviews daarover zal ik op hun site plaatsen.
Ik wil ook nog even vermelden dat naast groenthuisbezorgd.com, ook wietkopen.nl en wietloket.com betrouwbare webshops zijn.
Onlinewietkopen.net is dit NIET! Ik heb op de harde manier moeten ondervinden dat dit een scam website is! Blijf hier van weg, er zijn genoeg betrouwbare shops.
Van boven opgesomde webshops weet ik zeker dat hun product aankomt.
Wietkopen.nl verkoopt per 2.5g.
Wietloket.com verkoopt per 5g, maar is iets goedkoper tov wietkopen.nl per 5g. Wel kan je bij laatsgenoemde voor 2 verschillende strains gaan per 5g.
Groenthuisbezorgd.com laat je per gram bestellen, wat ik persoonlijk zeer interessant vind (probeer graag verschillende strains uit) en me dan ook heeft overgehaald voor hen te kiezen.
Alle opgesomde webshops (behalve de scamsite uiteraard) heb ik al een wisselend aanbod zien hebben.
Bij vragen kanje bij allen makkelijk terecht.
Besluitend kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben dat ik rustig vanaf thuis uit kan bestellen en mijn deur niet uit moet om mezelf te bevoorraden.
5 sterren groenthuisbezorgd
Prima wiet prima prijs en goede hulp via mail