Uitleg van t product op de website was duidelijk, levering is ook duidelijk, storten is ook werkelijk storten op een parkeerplaats voor ca. 2m3. Goede zwarte grond geleverd voor een prima prijs.
Mooi schoon zand, netjes op tijd geleverd door vriendelijke chauffeur. . Prima tevreden. Jammer dat een losse kuub bestellen erg duur is ivm transport, anders zou ik waarschijnlijk vaker en makkelijke... Toon meer
Vulzand geleverd in plaats van straatzand. Straatzand word gezeefd zeggen ze maar het zat vol met leem klonten van een vuist grote tot kleinere. Het zand is gebracht 7 kubieke meter met een 36 tonner... Toon meer
Al eerder is bij mij menggranulaat op een prettige manier geleverd. Nu moest er met een grijper tussen mijn muur en coniferen gelost worden. Een ruimte van nauwelijks een meter bleek geen probleem... Toon meer
Grondverzet.nu faciliteert grondverzet in een brede vorm. Meesters in grondverzet.nu
Emdenweg 3, 9723 TA, Groningen, Nederland
- 085 80 85 060
- peter@grondverzet.nu
- grondverzet.nu
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Geleverd naar afspraak grond netjes op…
Geleverd naar afspraak grond netjes op zijn plaats geknepen
Levering conform afspraak
Snelle levering door grondverzet
Mandemakers heeft snel ophoogzand geleverd volgens afspraak. Netjes een halfuur van tevoren gebeld en daarna op de aangegeven plek gestort! Super!
Aardige man alles werd netjes
Aardige man alles werd netjes, snel en op de gevraagde plek geleverd.
Attema Zand en Grondhandel uit Heeg…
Attema Zand en Grondhandel uit Heeg kwam zwarte grond brengen. Keurig op tijd (8.00-12.00) zoals afgesproken!
Chauffeur heel vriendelijk. Heeft geholpen op de plek waar de aarde moest komen te liggen. Even een kort praatje! Gewoon leuk, goed, op tijd, alles volgens afspraak! Top.
Fijne ervaring
Duidelijke communicatie, vriendelijke chauffeur, goede levering, snel geregeld.
Superprijs, superservice
Bestelling aanpasssen? np. Chauffeur toch ergens anders laten storten? Ook geen probleem!
Superprijs, superservice
Fijne ervaring!
Keurig een half uur van te voren gebeld en het lossen van het zand ging keurig (met knijper) en vooral zorgvuldig en vakkundig. Fijne ervaring. Aanrader als je grond nodig hebt.
De chauffeur van van Nierop denkt met…
De chauffeur van van Nierop denkt met je mee waar de bigbags neergelegd mogen worden en ging heel professioneel om met de omstandigheden (1 richtingsverkeer in het centrum van de stad).
Een zeer vriendelijke chauffeur die…
Een zeer vriendelijke chauffeur die prima werk heeft geleverd. Keurig optijd en netjes de big bags geplaats waar we ze wilde hebben. Top
Bestelling snel geleverd en prima…
Bestelling snel geleverd en prima service door de bezorger.
Top service
Kwamen op de afgesproken tijd en dag. Super vriendelijke meneer en netjes afgeleverd. Aandachtspuntje is het bellen een half uur voor levering, gelukkig was ik bijna thuis.
Zo te zien goed zand in big bags dat…
Zo te zien goed zand in big bags dat door de chauffeur precies op de plek en op de afgesproken tijd is neergezet waar ik het wilde hebben.
Besteld en op juiste plaats afgeleverd
Besteld en op juiste plaats afgeleverd. Zonder aanwezig te hoeven zijn. Top!
Super aardige bezorger
Super aardige bezorger, optijd en het zand netjes gestort!
Super makkelijk, goed en betrouwbaar
Super makkelijk en snel online geregeld! Chauffeur belde netjes 30min voor dat hij zou arriveren en was super vriendelijk met het lossen. Echt top!
Bedankt!
Levering prima en op tijd.
Bestellen ging gemakkelijk, levering prima en op tijd.
Vlotte levering en goede kwaliteit…
Vlotte levering en goede kwaliteit grond.