Nikolaj var utrolig lydhør overfor et lille ønsker jeg havde ift installation og fandt en super god og pragmatisk løsning. Stor ros til den grad af servicemind Nikolaj udviste.
Ladestander til bil opsat af Lasse, der var præcis og punktlig med både tid og det udførte arbejde, der er solidt, ordentligt og pænt. Ringer man til firmaet mødes man af venlige og imødekommende pe... Toon meer
Super behagelig medarbejder, alt fungerede og et godt samarbejde. God service og det afsluttende resultat meget tilfredsstillende. Dog et problem. Som bruger føler man sig lidt frustreret over det sk... Toon meer
Montøren ydede en utrolig god service samtidig med at han løste et problem omkring ledningsføring til eltavlen. Giver gerne vedkommende min bedste anbefaling - fik desværre ikke fat i navnet, men det... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
GRONELL beskæftiger over 50 medarbejdere, og er dermed i stand til at løse de fleste opgaver – med personligt engagement. Vi lægger stor vægt på faglig høj standard – både hos vores håndværkere, bygge-/projektledere og ledelsesniveau. Alle medarbejdere gennemgår løbende struktureret videreuddannelse på alle niveauer.
Industrivænget 19, 3400, Hillerød, Denemarken
- info@gronell.dk
- gronell.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 30% van zijn negatieve reviews beantwoord
Inst. Af ladestander
En meget rar ung mand vi havde besøg af , som gjorde arbejdet godt
Tak for hurtig indsats
Opsætning af Greenbow ladeboks
Hurtig opsættelse af ladeboks fra Greenbow. Super service fra Montøren, Christian, som var flink og smilende og god til at forklare hvad der var nødvendigt at gøre. Der var blevet varslet muligt behov for ny jordforbindelse, men den blev testet og der var intet forsøg på at “sælge” noget som ikke var nødvendigt. Der blev ryddet op inden han kørte og alt var ligeledes testet og forklaret inden han kørte igen. Klar anbefaling fra Lemvig kommune.
Sød og hjælpsom hårdtarbejdende ung…
Sød og hjælpsom hårdtarbejdende ung mand - der kunne besvare alle spørgsmål - effektiv og hurtig til at installere ladeboks. Service i top.
Opsætning af ladeboks.
Vi havde besøg af elektriker/montør Christian Jæger fra Grønell onsdag d.17 juni for udskiftning af vores ladeboks jeg har selv en håndværksmæssig uddannelse og jeg kan kun finde positive ting at sige om min oplevelse med Christian, han udviste stort omhu og omhyggelighed med opgaven og han er en meget behagelig person at have besøg af. Så STOR ROS fra os.
Hasan løste opgaven til fuld…
Hasan løste opgaven til fuld tilfredshed.
Et klagepunkt, aftalen med jer var torsdag morgen mellem 7 og 9, men ingen dukkede op. Efter flere henvendelser blev det oplyst at montøren var syg, uden melding til jer. Det skal dog bemærkes, at I så fik arrangeret en aftale søndag.
Vi har haft besøg af Lukas/Lucas fra…
Vi har haft besøg af Lukas/Lucas fra Gronell der skulle installere vores nye ladeboks.
Flot udført arbejde og meget sød ung mand, som var meget tålmodig og imødekommende overfor vores meget nysgerrige datter på 5 år, som synes det hele var meget spændende.
Tak☺️ Stor anbefaling herfra
Nemt og bekvemt
Utrolig nemt at bestille tid via hjemmesiden. Mødte som aftalt i et tidsinterval på to timer, så man ventede forgæves.
Super flink installatør, der kom forbi og kunne hurtigt rede vores installation, da vi manglede et modul til vores relæ.
Har haft besøg af Thomas der i går…
Har haft besøg af Thomas der i går satte min nye lader op .. yderst serviceminded og behageligt fyr og god vejledning og udførsel .. kan varmt anbefale ham/dem
Planlægning er ikke deres stærke side
Planlægning er ikke deres stærke side! Bookede et møde for at gennemgå hvordan vi kunne sætte vores ladeboks op. Det blev så booket forkert så personen var dobbelt booket og videolinket blev ikke dannet fordi pga. Det. De sender en sms med info om at jeg skal være hjemme mellem kl.10.00 og 12.00 og navn og nummer til montøre. På dag skriver jeg til montøren Kl.13.00. Han ri ger rilbage og fortæller han ikke skal til køge, men han vil kontakte kontoret. Lidt tid efter ringer en anden montør og fortæller han er der om 1 time. Da boksen så er sat op virker den ikke og Aura kan fortæller at testen, hvis ikke er gjort ordentligt. Det eneste positive er jeres medarbejdere som en flinke.
SUPER Godt !
Jeg fik installeret min lade boks af Montører fra Gronell. Det gik SUPER godt. Meget kompetente folk, ingen problemer og jeg fik installationen præcis som jeg ønskede. Jeg kan varmt anbefalede Gronell, vil selv bruge dem fremover!
Fantastisk oplevelse - kompetent konsulent
Fantastisk oplevelse, lige fra bekræftet booking til færdig installation, men vigtigst var helt sikker konsulenten der installerede vores nye lader. Flink, smilende, imødekommende og arbejdssom. Huskede at tage os med på råd ifm. alle beslutninger, virkeligt en dejlig oplevelse
Super service fra Gronell ved opsætning…
Super service fra Gronell ved opsætning af ladeboks fra Norlys. Christian var behagelig, forklarede alle dele og lavede præcis den løsning, vi havde ønsket.
En yderst behagelig og kompetent…
En yderst behagelig og kompetent montør. Kan sagtens anbefales.
Kan helt klart anbefale det her firma…
Kan helt klart anbefale det her firma til installation af Ladeboks. Havde Montøren Hassan ude hos mig i dag 5stjerner til ham. Virkelig overrasket over alt bare fungerede og han var dygtig til sit arbejde.
Hassan kom her og installerede…
Hassan kom her og installerede ladeboks. Kompetent og behagelig ung mand der jo bare løste opgaven med godt humør
Fantastisk arb
Fantastisk arb, gjorde det som skulle gøres. Absolut 1 klasse
Installering af ladebox
Installering af ladebox. Flink ung mand kom til aftalt tid og løste opgaven. 😃Lille men, kun godt have brugt et vaterpas. 🤔
Stor tilfredshed herfra🤩
Montøren var dygtig
Montøren var dygtig, kvalificeret og lavede et godt stykke arbejde
Der mangler lidt finish i det udførte…
Der mangler lidt finish i det udførte arbejde, kablet som går ned i stålrøret ligger på en skarp kant havde røret været bukket lidt eller der var sat en 15 eller 45 graders bøjning på havde det været rigtig godt