BeardSaver V2 prima gewerkt gedurende 1,5 jaar. Echter nu begeeft motor het. Doet niets meer na opladen en wit brandende controle-led. Ik vind het defect raken van de motor na een normaal gebruik van... Toon meer

Heel fijn apparaat in gebruik. Licht, ligt goed in de hand. Gaat lang mee voordat ie opgeladen moet worden. Door mijn eigen fout het 3-6mm opzetstuk kapot (apparaat viel op de badkamervloer). Mail... Toon meer

5 sterren gegeven voor hun topklasse service...! Alléén mijn scheerkop was na 3 dgn al kapot, (eigen fout, het viel onder de douche) maar ipv een nwe scheerkop, kreeg ik een compleet nieuw apparaat... Toon meer

Gisteren besteld en vandaag direct in huis. De opzetstukke werken echt keigoed en de service van de leverancier was ook uitstekend. Ik snapte een paar dingen nie en kon via vier verschillende manieren... Toon meer

1. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel

De veiligste scheerapparaten voor mannen en vrouwen zijn van Gruttz. Ontworpen met als missie onze klanten te voorzien van een scheerapparaat wat hygiënisch, veilig, efficiënt en van hoge kwaliteit is, waardoor deze ook duurzaam zijn. Alles omtrent scheren, ontharen en persoonlijke verzorging op één plek. Voor mannen én voor vrouwen.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

De service is perfect

De service is perfect! Nadat mijn garantie is verlopen en het apparaat deels defect raakte, kreeg ik toch een nieuw apparaat opgestuurd.
Het apparaat blijft voor wat betreft het batterij-aspect een kwetsbaar voorwerp.

17 oktober 2024

Wat een goede service door dit bedrijf

Had de Gruttz lifeshaver V3 via Bol.com in april aangeschaft.
Helaas begon de accu wat snel leeg te raken.
Via Bol.com contact gekregen met La Brands omtrent garantie.
Het was een hele fijne wisseling van gegevens omtrent het apparaat, ging heel gemoedelijk.
Het probleem is voor de volle 100% naar tevredenheid opgelost, chapeau voor dit bedrijf en er word fantastisch geluisterd naar de klant....ECHT TOP!!!!
En de lifeshaver is door het bedrijf vervangen voor een nieuw exemplaar.....dit bedrijf neemt de klant echt serieus.
Het nieuwe apparaat was binnen 24 uur ook weer door een bezorger afgeleverd.

Opgelost en supersnel de lifeshaver vervangen.....ik kan niet anders zeggen dan CHAPEAU....

Mvg,

Ed.

30 september 2024

Goede klantenservice en goed product

Goede klantenservice wat je niet veel meer ziet.

Mijn lifeshaver v3 wilde niet meer opladen, dus een mailtje gedaan en ze vroegen mij een video te maken van het defecte apparaat.
Dus dat heb ik gedaan. Uiteindelijk viel het apparaat buiten de garantie, deden ze niet moeilijk over en stuurden gewoon een nieuw apparaat.
Ik ben hier dan ook erg blij mee, niet alleen omdat de klantenservice erg goed is, maar omdat het apparaat ook erg goed bevalt.

28 september 2024

Top service

Mijn neus trimmer die ik in maart gekocht had was defect. Filmpje, bestelnummer en naam geappt en binnen een dag reactie en een dag later had ik de nieuwe trimmer al ontvangen. Top service!

27 september 2024

Vervangend apparaat gekregen buiten garantie

Ik had mijn scheer- trimapparaat meer dan een jaar, maar het opladen werkte niet meer. Heb een mail naar de klantenservice gestuurd en een filmpje en toen hebben ze een nieuw apparaat gestuurd. Het apparaat had ik in een week binnen. Top service👍

24 september 2024

Bijzonder vriendelijke en hulpzame klantenservice

Gruttz heeft een vriendelijke en eerlijke klantenservice.
Een onderdeel van de Headshaver v1 ging kapot en ik heb een mailtje naar ze verstuurd met de vraag of ik dat onderdeel opnieuw kon krijgen.
Ze vroegen me om er een foto van te maken en dat heb ik gedaan.
Ik kon niet bewijzen dat ik garantie had omdat waar ik het online had gekocht dit niet had opgeslagen.
Ik heb daarom verteld waar ik het had gekocht en heb de foto mee gemaild.
De mail die ik daarop terug kreeg gaf aan dat ze konden zien wanneer en waar ik het had gekocht en ook dat ik een volledig apparaat zou toegestuurd krijgen omdat ze niet in onderdelen doen.
Dat snap ik en ik vindt hun klantenservice daarom bijzonder medewerkend en eerlijk.
Dit maak je niet veel meer mee tegenwoordig, dat weet ik uit ervaring.
Dus vandaar dat ik dit bedrijf 5 sterren toedien, Doodgewoon omdat ze het verdienen.

14 september 2024

Neustrimmer

Neustrimmer was kapot gegaan. Contact gehad via de app. Er werd gevraagd naar een filmpje van de trimmer en volgende dag werd er een nieuwe geleverd. Top service. Daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren.

24 augustus 2024

Een goede lifeshaver en zeer goede service

De lifeshaver doet zijn werk goed. Is klein licht een geluidsarm. Helaas is er een probleempje met de lifeshaver opgetren. Maar dat is zeer snel en goed opgelost door Gruttz binnen 1 dag. Gruttz verleend een zeer goede service. Ik beveel iedereen Gruttz aan

13 augustus 2024

geweldig aparaat

1. kan ongeveer anderhalf uur mee
2. ligt prettig in de hand
3. een aanrader als je een gevoelige huid hebt
zeer fijne ladyshaver fijn in gebruik en handig met de hoeveelheid kopjes een prima prijs

2 augustus 2024