Gudz Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,8

Begin juli heb ik met een mooie korting judo spullen gekocht. Helaas zijn deze nooit geleverd. Ondanks meerdere pogingen om contact op te nemen voor een restitutie, heb ik na twee maanden nog steeds g... Toon meer

Maandagochtend een bestelling geplaatst, nog geen verzending gezien of track&trace, nog geen product ontvangen (het is nu vrijdagavond). Geen reactie op de vraag wanneer ik iets kan verwachten via... Toon meer

Voor onze vereniging bestel ik hier altijd geborduurde banden. De kwaliteit is goed en de service is uitstekend. Als er vragen zijn, wordt er telefonisch overlegd en laatst was er een fout gemaakt, na... Toon meer

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Een zwarte band besteld met japanse…

Een zwarte band besteld met japanse tekens. Netjes door het bedrijf gebeld want wat ik had bedacht waren wel erg veel tekens. Advies opgevolgd en het resultaat is geweldig mijn Dochter is er helemaal blij mee.

25 oktober 2023

Bijzonder goed geholpen

Zeer tevreden met de service. Een bijzondere aanvraag dus via de telefoon besproken. Auke heeft goed kennis wat hij kan aanbieden en denkt graag mee. Helaas wat misgegaan bij de productie, maar binnen no time opgepakt en opgelost door Auke.

18 oktober 2023

Lezen: slechte service en niet professioneel helaas.

Helaas is mijn bestelde artikel niet op voorraad en kan dit niet geleverd worden. Dit vind ik totaal niet erg en ze geven aan een compensatie te geven. Daarnaast is mijn andere bestelling welke de 20e van oktober al zou aankomen ook nog niet aangekomen. Ik heb gebeld met een meneer van Gudz en die geeft aan dat mijn bestelling nu pas wordt verstuurd. Ik heb gevraag over compensatie en mijn gevraagde compensatie was niet haalbaar omdat dit te veel was. Ik heb aangegeven waar meneer zelf aan zit te denken en hij geeft aan dat ze alleen het geld retourneren en er geen compensatie is want dit doen ze doorgaan niet maar dit wel duidelijk word vermeld op hun webpagina. Los van de compensatie en bestellingen. Deze mensen zijn echt koekebakkers en lijkt het misschien allemaal professioneel maar dat is het niet dus bij bestellen let aub op!!

24 oktober 2023

Snelle levering, mooie afwerking van geborduurd product.
Iets vergeten bij levering, snelle service van klantendienst.

17 oktober 2023

Levertijden kloppen niet

Er zou zaterdag geleverd worden, verder kon ik tegen €1,50 een avondbezorging kiezen, wat ik heb gedaan. De bestelling kwam dinsdag pas aan helaas. Verder mooie artikelen voor mooie prijzen.

20 augustus 2023

Bestelling makkelijk te plaatsen. Nu voor de tweede keer het zelfde pak besteld. Net als voor heen snelle verzending en je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling.

21 juli 2023

Mooie bedrukte banden & goede service

Ik heb nu al 4x met tevredenheid een zwarte band besteld.
De laatste was het stiksel niet mooi afgewerkt en de tekst fout en er werd direct een nieuwe bezorgd.
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en service.

26 juni 2023