Begin juli heb ik met een mooie korting judo spullen gekocht. Helaas zijn deze nooit geleverd. Ondanks meerdere pogingen om contact op te nemen voor een restitutie, heb ik na twee maanden nog steeds g... Toon meer
Voor onze vereniging bestel ik hier altijd geborduurde banden. De kwaliteit is goed en de service is uitstekend. Als er vragen zijn, wordt er telefonisch overlegd en laatst was er een fout gemaakt, na... Toon meer
Zeer tevreden met de service. Een bijzondere aanvraag dus via de telefoon besproken. Auke heeft goed kennis wat hij kan aanbieden en denkt graag mee. Helaas wat misgegaan bij de productie, maar binnen... Toon meer
Geweldige service! 2 pakken besteld, vergeten voor één van de pakken een naam op te geven die erop moest. Dit werd opgemerkt door de leverancier. Er werd kostenloos een oplossing aangeboden voor een v... Toon meer
Goede service, snelle levering
Product was snel geleverd na aanvraag of dit mogelijk was. Product (judo wedstrijdbanden met naam erop geborduurd) ziet er goed uit.
Zeer gebruiksvriendelijk site
Zeer gebruiksvriendelijk site, enige waar we tijdens de bestelling geen idee over hadden was de levertermijn.
Maar goed tijd speelde niet de grootste rol, maar een indicatie zou leuk zijn.
Enkele dagen later werd de gordel geleverd. Wat veel sneller dan verwacht is doordat het gemaakt moet worden.
Wel vond ik bij het eerst zien dat de B in Robin zeer dik gestikt is.
En zonder mijn vrouw erop te wijzen. Zei ze net hetzelfde.
Een eerlijke review werd gevraagd, bij deze.
Website overzichtelijk
Website overzichtelijk, eerder al bij hen besteld, ze zijn nog professioneler geworden. Prijs is prima. Bezorging vlot, 1.5 dag later al ontvangen. Pak is wat te synthetisch voor mijn smaak, en te weinig katoen voor judo (wellicht dan minder last van krimpen), maar wel lekker voor als het warm is. In de wedstrijdpakken zweet je je rot en dan wordt het pak zo zwaar. Er komt ook nog een band mee, dat is wel fijn, helaas wel in wit.
Precies zoals het hoort
Goede prijs, snelle levering, precies zoals je het wil hebben.
Meerdere malen een bestelling gedaan en iedere keer perfect geregeld.
goede kwaliteit, goede prijs
Ze verkopen een goede kwaliteit judokleding voor de scherpste prijs
Super service👌🏻
Wat een super service👌🏻
Bestelling zou eigenlijk voor ons te laat komen,maar naar mail contact is de bestelling ruim optijd binnen gekomen voor de wedstrijd.
Wat een geweldig team
Dankjewel
Wedstrijdgordels perfect geborduurd
Wedstrijdgordels perfect geborduurd. Ook deze keer alweer een supersnelle levering. 👌
Verkeerde tas door mij zelf…
Verkeerde tas door mij zelf besteld.Even gemaild met Gudz,en werd netjes geregeld.
Alles was netjes en op tijd primap
Alles was netjes en op tijd prima
Vlotte communicatie zowel telefonisch…
Vlotte communicatie zowel telefonisch als online.
Zeker een aanrader.
Er was iets fout gegaan met de…
Er was iets fout gegaan met de bestelling.kreeg een aardige man aan de telefoon heeft me perfect geholpen. En een dag later de bestelling binnen.
Goede kwaliteit mooi geborduurd
Snel goed goedkoop
Snel, goed en een mooie prijs.
Dus weer helemaal top!!!!
Overzichtelijk, goede service, prijs/kwaliteit op orde.
Overzichtelijke website, snelle levering. Goederen correct verpakt en op een leuke manier gepresenteerd. Prijs/kwaliteit verhouding dik in orde.
Duidelijke website
Duidelijke website, gebruiksvriendelijk, vlotte bestelling en vlotte (snelle) levering. Helemaal tevreden!
Betrouwbaar en klantgericht
Vanuit een bestelling via Bol.com contact gehad met deze verkooppartner. Mijn vraag werd snel beantwoord door Gudz en er is direct een werkbare oplossing voor mij als klant gerealiseerd. Complimenten!
Nette winkel met genoeg aanbod
Nette winkel met genoeg aanbod. Hele vriendelijke service en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Heb telefonisch contact gehad en zeer…
Heb telefonisch contact gehad en zeer goed geholpen en netjes terug gebeld ze komen de afspreken na
Judopak en band besteld
Judopak en band besteld, was snel geleverd. Band was niet de juiste en heb gelijk een nieuwe toegestuurd gekregen en mocht de oude houden of geld retour. Super goede service dus.