Begin juli heb ik met een mooie korting judo spullen gekocht. Helaas zijn deze nooit geleverd. Ondanks meerdere pogingen om contact op te nemen voor een restitutie, heb ik na twee maanden nog steeds g... Toon meer
Voor onze vereniging bestel ik hier altijd geborduurde banden. De kwaliteit is goed en de service is uitstekend. Als er vragen zijn, wordt er telefonisch overlegd en laatst was er een fout gemaakt, na... Toon meer
Zeer tevreden met de service. Een bijzondere aanvraag dus via de telefoon besproken. Auke heeft goed kennis wat hij kan aanbieden en denkt graag mee. Helaas wat misgegaan bij de productie, maar binnen... Toon meer
Geweldige service! 2 pakken besteld, vergeten voor één van de pakken een naam op te geven die erop moest. Dit werd opgemerkt door de leverancier. Er werd kostenloos een oplossing aangeboden voor een v... Toon meer
Snelle en correcte levering
meerdere bestellingen gedaan de eerste…
meerdere bestellingen gedaan de eerste levering was er een dag later de andere was back order maar was ook op de afgesproken datum ontvangen alles netjes ensnel geregeld top zaak we zullen er nog vaker bestellen
Zeer mooi borduurwerk.
Doen wat ze je toezeggen
Je word netjes en correct geholpen / geadviseerd.
Ook mijn retour zending ivm omruilen maat werd snel en netjes afgehandeld. Mijn volgende GI ga ik zeker weer bij Gudz bestellen.
Goede service, scheve borduring
De site is duidelijk en je hebt enorm veel opties.
Echter zaten de 2 geborduurde danstrepen enigzins scheef op de judoband. Is allemaal geen ramp, maar voor een volgende keer misschien een puntje van aandacht. Netjes recht is toch mooier.
Verder complimenten voor de snelle levering!
Persoonlijke budo band Duidelijk, snel en prachtig resultaat
Erg duidelijk keuze menu voor het definiëren van de budo band. Duidelijke informatie voorziening en uiteindelijk snelle levering en prachtig strak stik werk op de budo band
Manco snel opgelost
Geborduurde judoband en een ander produkt besteld. Alleen de judoband werd (snel) geleverd. Ander produkt ontbrak. Dit werd na een telefoontje alsnog nagezonden. Prima opgelost dus!
Prima bedrijf, niets om aan te merken
Goede en snelle levering. Alles verliep goed
Goede service en snel geleverd
Mn zoon is super trots en blij met zijn…
Mn zoon is super trots en blij met zijn nieuwe judo pak
Heel mooi judopak
Heel mooi judopak. Had de verkeerde maat besteld, kreeg binnen een paar dagen al een maatje kleiner thuis. Super service
Correcte en snelle levering
Correcte en snelle levering! Top service
Vlotte afhandeling van de bestelling
Vlotte afhandeling van de bestelling, alleen twijfels over de juistheid van de japanse tekens
Goeie service
Netjes verpakt. Leuk dat er een sport tasje omheen zit. Leveringstijd normaal.
Judopak prima kwaliteit
Prijs/ kwaliteit verhouding van product…
Prijs/ kwaliteit verhouding van product was meer dan goed.
Bestelling had ik na dagen binnen.
Het ruilen of terug sturen ging ook vlot.
snelle en correcte levering
Snelle levering en goed product!
Bestelling netjes en optijd geleverd…
Bestelling netjes en optijd geleverd zoals afspraak.
Vriendelijk en behulpzaam
Ik had handschoenen besteld maar die bleken niet meer leverbaar, toen ik hierover belde werd ik direct geholpen om de bestelling om te zetten.
Vandaag heb ik deze naar alle tevredenheid ontvangen.