Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik lavet vores vielsesringe hos Keld Olsen på Amagerbrogade! Fra start var der fra Keld og de andre fuld engagement i vores ringe og alle aftaler blev overholdt. Vi fik smeltet eget guld ind i... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige hentet min vielsesring som de har lavet på værkstedet hos guldsmed Keld Olsen. Det er SÅ flot og kan kun anbefale andre at få lavet deres ringe der og oven i købet til en meget fornuftig pris... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Indleverer Gucci ur til batteriskift i Amagercentret.Afhenter til aftalt tid...opdager senere at uret ikke går! Tåbeligt amatør arbejde. De burde slet ikke handle med ure.. Tidligere købt ur hos... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,8

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for den gode service

Tak for den gode service.
Da Kastanje på 6 år skulle have hul i ørerne, det var en rigtig god oplevelse for hende, så bedste anbefaling til dig der har været ansat i mange mange år.

4 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Utrolig ringe service og destruktiv batteriudskiftning af batteri

Jeg havde fået skiftet batteri af butikken i Amager Centret, og fik derefter afleveret et ur tilbage, der var skilt i to dele, hvilket de slet ikke fortalte. Da jeg fortalte var der ingen undskyldende tone, men blot en forklaring om, at det ikke kunne have været dem.

Jeg fik derefter indsendt uret til reparation for 350kr. til en urmager. Efter et par uger får jeg besked om, at det er fixet, og jeg dukker op i butikken, og får igen afleveret et ur, der stadig er i stykker. Det ville måske være en god ide at verificere reparationerne for ens kunder. Det virker uprofessionelt og meget baghåndsagtigt.

Jeg kommer i hvert fald aldrig til at bruge en butik for kæden nogensinde igen, og vil heller ikke anbefale den til andre.

14 februari 2025

Arrogant personale

Arrogant personale! Manden der stod bag disken i amagercentret havde en grim arrogance man skal lede længe efter. Vil fraråde alle om at tage ned i butikken. Det skal lige siges, det var en tur på 5 minutter, som kun gik ud på at justerer en urrem.

31 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Rigtig dårlig oplevelse, og et meget dyrt bekendtskab!

I maj 2024 indleverede jeg en hvidguldsarmring hos guldsmed Keld Olsen i Amagercenteret; med formålet at få monteret en diamant i armringen - en årlig tradition som Keld Olsen flere gange tidligere har udført uden problemer.

Efter et par uger blev jeg ringet op deres guldsmed, som fortalte, at armringen nu er så sårbar, at jeg helst skal undlade at bruge den, eller i det mindste holde meget nøje øje med at den ikke går i stykker ved brug.

Efterfølgende, da jeg henvendte mig i butikken om denne meddelelse, fik jeg dog at vide af forretningens ejer, at dette var en misforståelse og armringen ikke fejlede noget. Så de ville fortsætte processen og montere diamanten som tidligere. Og derefter kontakte mig når armringen var klar til afhentning.

Da dette trak ud, kontaktede jeg butikken igen og fik denne gang en forklaring om at diamanten var isat, men der var noget rensevæske, der skulle fjernes helt, så det ikke gav hudskader.

Da vi hentede armringen den 10. juli, fik vi igen at vide at den var i orden og solid nok, så den kunne bruges som sædvaneligt. Samt gentagelse af forklaringen om rensevæske som årsag til forsinkelsen.

Som kompensation for forsinkelsen tilbød forretningen en kulance, der svarede til prisen på rohdinering, som efter sigende var blevet udført.

Da jeg ville bruge armringen første gang efter afhentningen, konstaterede jeg at den var revnet i størstedelen af kanten rundt. For ikke at forsage yderligere skade lagde vi derfor armringen forsigtigt til side og kontaktede en guldsmed, som vi tidligere har brugt og vi ved at vi kan stole på.

Ved gennemsyn af armringen konstaterede han, at den er revnet på grund af alt for kraftig polering. Dette kan ikke repareres og armringen kan ikke bruges uden risiko for at brække helt.

Desuden konstaterede han at armringen ikke er blevet rohdineret ( den er skjoldet og med gule partier) med kommentaren “det er jo nemt nok at give rabat på et stykke arbejde, man ikke har udført”. Ligesom meddelelsen om forsinkelsen pga. indtrængende rensevæske var noget vrøvl “kan tørres på få minutter”.

Jeg står nu med et dyrt smykke, der betyder rigtigt meget for mig, som er ødelagt ved behandlingen hos guldsmed Keld Olsen.

Den eneste løsning for at rette op på dette, er at flytte stenene over i en helt ny armring. Og den forventede omkostning for dette vil være ca 35.000 kr. for en ny armring og flytning af 19 sten. Da jeg ikke føler at jeg har noget valg, må jeg tage denne omkostning for at kunne anvende armringen og fortsætte traditionen.

Jeg føler mig snydt og rigtig dårligt behandlet hos guldsmed Keld Olsen, og dette med en meget dyr konsekvens. Jeg kommer aldrig i deres forretning igen og vil ligeledes på det stærkeste anbefale andre at finde en anden guldsmed.

10 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er nok den værste behandling

Det er nok den værste behandling, jeg har fået i en butik i Danmark. Jeg havde fået en gave fra butikken på min fødselsdag, hvor jeg efterfølgende byttede den til et tilgodebevis, da jeg ikke kunne finde noget dengang. Det var i 2022. Her i december 2023 var jeg forbi butikken for at høre, hvordan jeg skulle gemme kvitteringen, da skriften var ved at forsvinde, og jeg havde tid til 2025. Jeg fik at vide, at jeg bare kunne tage et billede af kvitteringen, da det er det nederste nummer, der skulle bruges, når jeg skulle indløse den. Sidste måned glemte jeg en vandflaske i min taske, og noget af papiret og kvitteringerne var blevet våde, heriblandt den til butikken. Jeg nåede heldigvis at tage et billede af det, hvor man kan se alle detaljerne.

Jeg var i butikken i lørdags for at indløse tilgodebeviset. Der får jeg at vide af Lise, medarbejderen, som åbenbart var ejeren, at billedet ikke kan bruges til noget, da det er ligesom at finde penge på gaden, og jeg skal komme med kvitteringen. Jeg forklarer hende, at det er dem, der har vejledt mig i at gemme kvitteringen ved at tage et billede. Så siger hun: "Jamen, det kan jeg ikke forestille mig, at der er nogen herfra, der skal sige sådan noget." Jeg siger til hende, at hun ikke skal stå og anklage mig for at lyve. Så siger hun igen, at de ikke ville vejlede mig på den måde. Hun siger, at jeg skal komme med kvitteringen, ellers må jeg skrive en mail til butikken, og det er så en Carsten, der kunne tage stilling til noget. Jeg forklarer igen, at jeg ikke har lyst til at køre fra Sydhavn igen. Kan hun ikke hjælpe mig nu? Men nej, det kan hun ikke bestemme, derfor må jeg sende en mail. Da jeg bliver så rasende over den behandling, kører jeg hjem, henter kvitteringen og kører tilbage til butikken. Pludselig er hun så forstående, det var ikke sådan, hun mente, og det var ikke det, hun sagde, osv. Når jeg beder om hendes navn, da jeg gerne vil skrive en klage til ejeren, siger hun, at hun er ejeren. Så uprofessionelt, så dårlig kundeservice. Aldrig oplevet.

23 maart 2024

Elendig kundeservice.

Elendig kundeservice.
6 dage om et simpelt batteriskift.
Da jeg så fik uret tilbage, havde de ikke brugt tid på at skifte datoen. Tiden var dog stillet rigtigt.
Virkelig dårlig Service.
Kan ikke anbefale dem til folk med ur.

6 maart 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De har en virkelige dårlig kundeservice…

De har en virkelige dårlig kundeservice og er dårlige til at kommunikere og udvise en forståelse over for os som kundes utilfredshed. Har hvidguld ring jeg fik da jeg var 18år med en diamant, fik så en mere diamant i da jeg blev 20, 21, 25 og 30år. Nu er jeg 40 år, og så for et stykke tid siden faldt en diamant ud og væk var den, var så nede og snakke med dem om at få sat en ny i og om det kunne lad sig gøre, da der for år tilbage også var røget 2 ud, og det er jo ikke billigt at få lavet og om ringen kunne holde til det. De sagde at der intet problem var ved det, de ville slibe ringen, puds den op og sætte ny diamant og det ville koste 2000kr. Det får jeg gjort, henter ringen igen. Efter 2 uger tror jeg, så knækker ringen simpelthen i to stykker, mens jeg står og snakker med en kollega og 3 diamanter ryger på gulvet. Vi finder heldigvis 2 af diamanterne, den tredje er væk.
Går ned i forretningen igen, de tager den og siger vi vil hører fra dem efter jul. De ringer så efter jul og siger at det vil koste 5000kr. at få den lavet, de antyder også at jeg lyver, jeg måtte have hængt fast i noget, som jeg bestemt ikke har. De tager sig intet ansvar i, at de nok har slebet for meget på den ring. Så nu har jeg en ødelagt ring, kan slet ikke se hvordan de skulle kunne sætte den sammen, så det holder og ikke sker igen. Og syntes heller ikke det er på min regning.

2 januari 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ærgerlig oplevelse men endte nogenlunde…

Ærgerlig oplevelse men endte nogenlunde ok.
Indleverede et 1 år gammelt ur til batteriskifte hos Keld Olsen i Amagercentret.
Uret gik da jeg afleverede det.
Fik uret igen efter batteriskifte og da jeg kom hjem opdagede jeg, at uret ikke gik.
Tilbage i forretningen får jeg efter en del ventetid at vide, at det kan de ikke gøre noget ved.
Måtte gøre opmærksom på, at uret gik før batteriskifte, og at det så ikke gik efter batteriskifte og herefter forklare forretningens ansvar for de ting, der indleveres til service. Først herefter ville de kigge på det igen.
Har fået uret tilbage med forklaring om, at en isoleringsskive “på mærkværdig vis” var forsvundet under første batteriskifte.
Det er fikset og uret går igen.
Er dog stadig forundret over, at forretningen startede med at fraskrive sig al ansvar og var parat til at give et ur, der ikke går, retur uden yderligere forklaring.
Det endte som nævnt godt, men det er nok ikke Keld Olsen, jeg vælger næste gang.

25 april 2022

Ekstrem dårlig kundeservice

Ekstrem dårlig kundeservice.
Jeg købte et smykke, der desværre måtte leveres tilbage, da det ikke passede alligevel.
Jeg får så at vide, af en yderst ubehøvlet medarbejder, at jeg kun kan få et tilgodebevis.
Jeg anede ikke, at de ikke giver pengene retur. Jeg får så at vide, at det er mit eget ansvar, at læse deres regler på de mikroskopiske skilte der står på disken samt på kvitteringen.
Det er dog ikke nemt som ordblind.
Jeg har været i kontakt med chefen, der på ingen måde anerkender min klage. Og han mener, at han kun har servicemindede medarbejdere samt at deres handels politik er i top.
KØB ALDRIG NOGET HOS KELD OLSEN!

15 juli 2021

Fuldstændig vanvittigt

Keld Olsen guldsmed smed min forlovelsesring væk, så jeg måtte tage på ferie og fri med en ring fra glitter. Inden jeg når at fri til min kæreste, ringer bestyren Vibeke til min kæreste og fortæller hende at de har fundet min forlovelsesring, og dermed ødelage hun også det der ellers skulle have været en fantastisk oplevelse. Noget jeg havde planlagt i over et år. Jeg ringer efterfølgende til hende og fortæller, at jeg er utilfreds med det hun lige har gjort. Jeg er ikke sur, men mest ked af det. Hun mener overhovedet ikke at hun har gjort noget forkert. Jeg ligger på. Hun ringer op igen. Jeg ønsker ikke at snakke mere med hende og den går på telefonsvarer. Hun kommer ufrivilligt til at ligge en 3 1/2 minut lang telefonsvarer besked hvor hun sviner mig til overfor en kollega.
Jeg har efterfølgende forsøgt at spille optagelsen for Keld Olsen, men det har ikke hans interesse.

Ikke nok med at de har ødelagt noget uvurderligt for mig og min kæreste. Men de har også opført sig ekstremt ubehøvlet og uprofessionelle.

19 september 2020

Indleverer Gucci ur til…

Tåbeligt amatør arbejde.
De burde slet ikke handle med ure..
Tidligere købt ur hos samme og ville have det stillet til sommertid det ville,eller kunne de heller ikke..
Temmeligt uoplagt og arogant personale...
Trist.

13 september 2020

2 måneders ventetid og dårlig attitude

Købte en ring d. 20-05-20 til 8.950,-
Da jeg kommer hjem med den ser jeg at den ene ud af mange sten er lyserød.
Jeg går ned med den d. 22-05-2020 (d. 21-05 er en helligdag) og får at vide at den er tilbage om 2 uger.
To uger efter (d. 05-06-20) stadig ingen ring.
Jeg tager ned til butikken omkring d. 20-06-20 - stadig ingen ring.
D. 07-07-2020 er jeg i butikken igen - stadig ingen ring.
Endelig kan jeg hente ringen d. 25-07-2020 og bliver mødt af en dårlig attitude.
- Bevares jeg siger “ja det har taget meget lang tid” da ejeren siger “ja den har været lidt tid undervejs”
Men jeg er også træt af at have brugt Rigtig mange penge på en ring, som jeg ikke har haft nogen glæde af endnu.
Hun svarer “jamen jeg har gjort mit, jeg kan ikke gøre mere” i en bitter tone.
Da jeg får ringen og får et “beklager...” siger jeg “og det er det? Jeg synes det ville give god mening med en kompensation”
“Jamen jeg har gjort mit, hvad skal jeg ellers gøre.. Det er jo firmaet.
Du kan få en guldrens”

- Nej tak.. Jeg skal ikke spises af med en guldrens. Jeg skal have et afslag i prisen som plaster på såret.
Hun kiggede mig ikke i øjnene, hun var mere optaget af en masse ting bag kassen.
Jeg sætter Aldrig mine ben i den butik igen, og jeg skal nok sørge for at der ikke er et eneste familiemedlem eller en eneste ven der gør det.

Jeg arbejder selv i detail som distriktschef, og jeg ved derfor hvad god service er. Og jeg ved ikke mindst hvad der kan lade sig gøre.
Jeg ved også hvad dårlig omtale kan gøre for en butik, som i forvejen ikke er for populær efter at datteren har overtaget.
Jeg så denne ring og forelskede mig, og tog chancen trods dårlig omtale..
Meeen jeg laver ikke den fejl to gange.

26 juli 2020

Virkelig dårlig service

Jeg købte en ring og øreringe til ca 30 000kr. Og spurgte om de havde nogle rabatter. Det havde de ikke, sagde ekspedienten.
Kort tid efter efter fandt jeg ud af de havde 15% rabat via logbuy men der var det for sent.
Virkelig dårlig butik!

6 juli 2020