Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
GXDeal to serwis dla graczy EA SPORTS FC 26, w którym kupisz Coins FC 26 oraz konta FC 26. Stawiamy na szybkie i bezpieczne transakcje — realizacja zwykle trwa 1–2 godziny (sporadycznie do 12 h przy dużym ruchu). Oferujemy wygodne płatności (BLIK, PayPal, przelewy online) oraz support na czacie, żeby pomóc na każdym etapie zamówienia. Jeśli szukasz sprawdzonego miejsca na zakup coinsów lub konta do FC 26, sprawdź GXDEAL.
Contactgegevens
26-680, Wierzbica, Polen
- kontaktgxdeal@gmail.com
- gxdeal.com
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Najlepsza strona z coins polecam
Najlepsza strona z coins polecam
Słaby support na stronie
Wsparcie na stronie niby 24/7 lecz sprzedawca nie odpowiada w ciągu 7 godzin od wysłania zgłoszenie. nie polecam przestrzegam na przyszłość

Antwoord van Gxdeal
Niestety po zakupie coinsów nie było…
Niestety po zakupie coinsów nie było żadnego kontaktu ze strony sprzedającego. Przed zakupem pisał do mnie i namawiał mnie ponad miesiąc abym zakupił u niego coins. Dawał mi coraz bardziej atrakcyjne ceny abym tylko kupił pakiet za 250 zł. Sprzedający nawet nie jest działalnością gospodarczą tylko osobą prywatną. Mój błąd że się zgodziłem.

Antwoord van Gxdeal
Bardzo fajny marketplace do ea fc…
Bardzo fajny marketplace do ea fc coinsy zostały mi dostarczone w jakąś godzinkę. Bardzo miła i sympatyczna obsługa, która szybko rozwiązuje problemy. Serdecznie każdemu polecam
Super kontakt i zawsze sprawdzone…
Super kontakt i zawsze sprawdzone informacje. Wszystko na czas i zgodne z umową.
Bardzo polecam!!
Szybka i bezpieczna obsługa
Deal
Cześć, szybko i sprawnie udało mi się sprzedać konto.
Pomoc w zmianach danych też przebiegła sprawnie.
Polecam, legit.
Great service very quick and the person…
Great service very quick and the person listens to the customer.
Szybko, bezproblemowo i świetny kontakt
Dokonałem już dwóch zakupów na tej stronie i za każdym razem wszystko przebiegło idealnie. Realizacja była bardzo szybka, bez żadnych problemów czy opóźnień. Ogromny plus za kontakt z właścicielem – odpowiedzi praktycznie od razu, bardzo miły i pomocny. Widać, że zależy mu na kliencie. Na pewno będę wracał i polecam każdemu, kto szuka pewnego miejsca do zakupu coinsów.
Polecam!
Obsługa bardzo miła, pomoże i wytłumaczy w każdej wolnej dla nich chwili, sam transfer coinsow bez problemów i bez bana. Polecam!
polecam
wszystko przebieglo bezproblemowo, sprawna i mila oblsuga, polecam!!
GX DEAL Recenzja
Najbezpieczniejsza metoda dostawy!
Fantastyczna komunikacja z osobami odpowiedzialnymi za sprzedaż/kupno monet
Bardzo szybka dostawa przy czym zachowana jest ogromna uwaga na bezpieczeństwie, aby każdy klient był zadowolony
Kupowałem już nie jeden raz i za każdym razem zakup przebiegał bez najmniejszego problemu
Polecam z całego serca ❤️
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.