Slechtste bedrijf die ik heb…
Slechtste bedrijf die ik heb meegemaakt, kan geen een positief punt opnoemen, nooit mijn bestelling gekregen
Oplichters, Oplichters
Oplichters, Oplichters
Niks bij deze mensen bestellen, het zijn oplichters, ik ga zeker mijn aangifte doen, als bedrijf kan je ook meer dan particulier,
LET OP⚠️
OPLICHTERS
Heb een product besteld betaald via iDeal 3 weken later nog niks ik heb contact opgenomen maar nadat zij de vraag stelde over welk product nummer gaat het geen contact meer kunnen krijgen.
Conclusie bestel hier niet.
Ik had een bestelling geplaatst ik kreeg een betalings ontvangst binnen daarna een week lang niks gehoord opeens me track en tracé binnen gekregen gelukkig dacht dat ik al was opgelicht eindstand me display komt binnen is niet de juiste voor me fatbike ik kan hem nu niet terug sturen niks ze reageren al een maand niet op me mails en berichten via whatsapp
Ik heb fatbike v20 controller besteld maar ik heb nog steeds niks gehoord en ze bellen me ook niet terug ik heb precies 70€ uitgegeven voor het controller trac tracee code hebben ze mij ook niet gestuurd
Perfecte product alleen het nadeel is echt gewoon de verzendtijd, je wacht 2 weken voordat je een track and trace krijgt
LET OP!! Oplichting.
Nemen je bestelling aan, versturen een bevestiging, innen de betaling en daarna is er volledige radio stilte.
Product wordt iig niet geleverd.
Advies; Hier absoluut niet bestellen. En als je dat toch doet, via verzekerde betalingen.
Heb een hc6 scherm besteld. De voor 16:00 besteld en dan nog verzonden komt niets van terecht. Na aantal dagen is het verzonden en netjes aangekomen.
Scherm + handleiding is voor mij prima duidelijk.
Had nog wat vragen maar men is zeer slecht bereikbaar.
Pas op oplichters. Ik heb een bestelling geplaatst voor 15 uur is dezelfde dag verzonden. En ik sta al bijna een week te wachten. Ze zijn ook niet te bereiken. Ik ga hiervan ook zeker aangifte doen.
Onlangs een schermpje besteld voor de fatbike, ook ontvangen, dat is okee. Maar als je terug wilt sturen dan reageren ze niet meer terug en je kunt alleen maar berichtje sturen, niet eens bellen of mailen. Gelukkig hadden wij besteld via Klara, dat is ons geluk geweest. Wij raden deze (h6c display website) NIET aan!