NORSKK Reviews

4,5

Ontdek de rust van Scandinavisch en Japandi design bij Norskk.nl Bij Norskk.nl brengen we de schoonheid van eenvoud in jouw interieur. Onze collectie verlichting en woonaccessoires is geïnspireerd op de serene esthetiek van Scandinavië en de minimalistische harmonie van Japandi. Elk product in ons assortiment is met zorg geselecteerd om warmte, balans en natuurlijke elegantie in huis te brengen. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle vloerlamp die je woonkamer subtiel verlicht, een hanglamp die een statement maakt boven de eettafel, of een tafellamp die sfeer toevoegt aan je werkplek, bij Norskk.nl vind je verlichting die functionaliteit en design perfect combineert. Naast onze lampencollectie willen wij ook de focs leggen op home decor items, zoals vazen, kandelaars en textiel. Met deze accessoires geef je elk interieur een persoonlijke en rustgevende uitstraling. Wij geloven dat een mooi ingericht huis begint met aandacht voor detail, met zorg samengestelde materialen en tijdloos design. Ontdek hoe de kracht van eenvoud jouw leefruimte kan transformeren met de verlichting en woondecoratie van Norskk.nl.

Uitstekend

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Topservice!!

Uitstekende klantenservice! Ze reageren snel op vragen en behouden goed contact! De lampen zijn mooi en van goede kwaliteit. De lampen komen overeen met hetgeen je op de website aantreft. Kortom, goede ervaring eraan overgehouden! :)

14 mei 2026

Ontzettend goede service

Ontzettend goede service. Het geld absoluut waard. Lief personeel, heel persoonlijk en vriendelijk contact en hele mooie lampen. Ook retourneren was geen enkel probleem, toen we eerst nog twijfelden tussen de ene en de andere lamp.

15 april 2026

Prachtige lamp, top service en een scherpe prijs!

Wat een geweldige ervaring! De levering was supersnel en bij het uitpakken waren we direct onder de indruk van de fantastische kwaliteit. De lamp is echt prachtig en de blikvanger van onze eetkamer. En dat voor een hele mooie prijs! Wij bestellen hier zeker opnieuw!

6 oktober 2025

Unieke lampen

Verlichting volgende dag geleverd na plaatsen van bestelling. Ze hebben een mooi en uniek assortiment. Ook de klantenservice is erg goed en reageert snel en vriendelijk.

10 november 2025

Geweldige aankoop!

Wat een prachtige lamp hebben we gekocht bij NORSKK! De kwaliteit is echt top en het overtreft onze verwachtingen. We zijn er ontzettend blij mee en krijgen veel complimenten. Fantastische aankoop, we zullen hier zeker meer bestellen!

10 november 2025

Na een bestelling te hebben geplaatst…

Na een bestelling te hebben geplaatst van een artikel wat uitverkocht was ontving ik keurig netjes een update dat het een aantal weekjes zou duren voordat mijn bestelling geleverd zou worden. Mijn bestelling is uiteindelijk op tijd geleverd en de lampen vind ik erg mooi.

3 november 2025

Dit bedrijf verdient een 5 sterren…

Dit bedrijf verdient een 5 sterren rating, omdat ze precies doen wat ze beloven. Kwaliteit is top en heb het de volgende werkdag na het bestellen al mogen ontvangen! Ook verschillen ze qua voorraad erg met soortgelijke bedrijven, door unieke lampen aan te bieden. Ook merk je dat Norskk zichzelf onderscheidt van andere bedrijven door directe voorraad te verkopen en niet gebruik maakt van de welbekende dropship methode. Dit komt voor mij ook een stuk betrouwbaarder over!

30 oktober 2025