Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Skræddersyet beklædning til kvinder. Vores fitting-algoritme tilpasser automatisk alle vores styles til netop DINE mål så vi kan tilbyde skrædderhåndværk til meget favorable priser. Vi designer og producerer i Danmark og har ingen lagre af masseproducerede produkter. Vores styles er designet til at holde i mange år - både stil og kvalitetsmæssigt.
Flaskehalsen 8, 1799, København V, Denemarken
- contact@haastrupcopenhagen.com
- haastrupcopenhagen.com
Dream came true
You don't always know what you want, but sometimes you know what you don't want. I came to HAASTRUP in the middle of a personal crisis because I couldn't find a wedding dress. I came with some ideas, then I had a fantastic talk with Camilla....and now I'm proud owner of a very unique dress that fits perfectly and just feels ME. Experience was 11/10: I felt seen and understood, Camilla made sure that I was comfortable through entire process, she had amazing creative vision, service was quick as well.
I cannot share a photo of my dress just yet, but I will post it after the wedding 😁
I most definitely planning to return for some other fabulous pieces of clothing.
If you are looking for top-service, stress free experience, and a special treat for your soul - no hesitation, go to HAASTRUP.
Thank you Camilla & team for visualizing my dream and making it real. I am forever grateful fan of your craftsmanship.
Super oplevelse 💫 virkelig dygtige
Super oplevelse 💫 virkelig dygtige. Kan varmt anbefales.
Genialt koncept og venlige mennesker
Alle medarbejdere i Haastrup er søde, rare og servicemindede!
Jeg ønskede mig en kjole med åben ryg, plads til at spise og som ikke var alt for kort. Det blev til Sicilien-kjolen, som flittigt er brugt både på rejser og herhjemme. Jeg har efterhånden fået syet mig mange styles, som passer helt perfekt til mig og min krop. Lige som jeg ønsker det!
Kan varmt anbefale Haastrup Copenhagen
Professionel vejledning.
Flot skræddersyet tøj.
Fantastisk flotte og klassiske designs
Fantastisk flotte og klassiske designs, som foruden skønne og rene metervarer med sikkerhed er blevet produceret under ordentlige forhold. Jeg glæder mig til min næste tøjinvestering!
Tøj oplevelse i særklasse
Jeg kan varmt anbefale, at få syet tøj hos Haastrup Copenhagen i Carlsberg Byen.
Oplevelsen var fantastisk, både rådgivning, måltagning og kvalitet, og tøjet sidder perfekt. Jeg fik syet 2 sæt tøj: Lange bukser, nederdel, 2 bluser og hagesmæk og har haft det på mange gange.
Jannie Lindahl, København.
Stilfuldt design og skønne mennesker ⭐️
Haastrup Copenhagen har alt hvad du skal bruge for at blive klædt flot og stilfuldt - de er super dygtige til at skræddersy præcis efter din kropsform og derudover er de søde og meget imødekommende. Så det var en rigtig god oplevelse.
Virkelig god oplevelse i…
Det var mit første besøg og køb hos Haastrup. Jeg fik en virkelig god oplevelse i forbindelse med købet af min jakke. Servicen - modtagelsen og opmålingen var en fin og behagelig oplevelse. Min jakke kom som aftalt - og den passer og er ligeså fin og god som lovet - og som jeg håbede!
Det er skøn oplevelse af få syet tøj…
Det er skøn oplevelse af få syet tøj hos Haastrup. Jeg har selv fået syet en frakke og et bar bukser, og forærede min mor et gavekort til en kjole. Camilla har mødt os med omsorgsfuld og personlig betjening hele vejen igennem processen, og det er utroligt hvor meget man får for pengene. Det er en helt vidunderligt oplevelse når tøj passer perfekt, og både mor og jeg føler os fantastisk tilpas i vores Haastrup-kreationer. Tak, Camilla.

En skræddersyet drøm - kvalitet ned til mindste detalje hos Haastrup Copenhagen
Min varmeste anbefaling til Haastrup Copenhagen! At få lavet min første skræddersyede frakke var en fantastisk oplevelse. Hver eneste detalje blev nøje gennemtænkt, og der var plads til mine individuelle ønsker gennem hele forløbet. Jeg er lykkelig for min frakke i kashmir og uld – en tidløs klassiker, der uden tvivl vil holde i mange år.

Tempo, kvalitet og service
God tid til shopping? Nix. Lyst til opbakning af kvindelige iværksættere? Selvfølgelig! Kurver? Så rigeligt, jo tak. Hvad er så løsningen? Et hurtigt besøg hos Haastrup, som grundigt målte på kryds og tværs, hjalp mig vælge jakker, nederdele, bukser og kjoler i de flotteste og mest farverige materialer. Hente på vej hjem fra arbejde. Genbestille igen og igen efter behov. Tak til jer!

God kvalitet
God kvalitet, god tilpasning af tøj og rådgivning. Jeg er virkelig glad for de ting jeg har fået lavet hos Haastrup og bruger det meget.

Antwoord van HAASTRUP Copenhagen
Har fået syet den flotteste…
Har fået syet den flotteste vinterjakke!! Ud over et perfekt resultat, så var det en kæmpe fornøjelse at komme i forretning. Virkelig god service og vejledning og en hyggelig atmosfære:)
Nu glæder jeg mig bare til, at jeg mangler bukser… De skal helt sikker sys af Haastrup Copenhagen:)

Antwoord van HAASTRUP Copenhagen
Camilla er ikke blot dygtig og grundig…
Camilla er ikke blot dygtig og grundig ,lytter meget til ens ønsker og samtidig er hun dejligt selskab,man glæder sig til hver gang prøvning m.v.
Vh
Jeanette

Top service i alt
Top service med at finde det stof jeg gerne ville have. God oplevelse med at få mål taget. Og i sidste ende super hurtig levering af de bukser jeg bestilte.

Antwoord van HAASTRUP Copenhagen
Fantastisk håndværk og meget venlig…
Fantastisk håndværk og meget venlig service

Antwoord van HAASTRUP Copenhagen
Kompetent personlig betjening med gode…
Kompetent personlig betjening med gode styles til enhver lejlighed. Gode materialer og pasform. Meget glad.

Antwoord van HAASTRUP Copenhagen
Fantastisk service og vidunderlig kjole
Jeg fik juni 2024 syet en kjole hos Haastrup på Jægersborg Allé i Charlottenlund.
På forhånd havde jeg gjort mig nogle tanker om designet - det skulle være “et rør med en sløjfe”. Og det fik jeg! Den smukkeste kjole som oversteg mine forventninger. Med supergod og hyggelig service ved prøvningerne. De laver alt skræddersyet ud fra dine mål.
Prismæssigt er det selvfølgeligt dyrere end at købe stangtøj, men ud fra en bæredygtighedsbetragtning om at godt tøj, der ovenikøbet passer, bruges længere er det såmænd ikke så galt.
Jeg kommer helt sikkert igen.

Bedste skræddersyede oplevelse
Jeg havde en fantastisk oplevelse med Camilla og hendes team med at designe og sy den perfekte silkebluse til mit bryllup. Den bedste kvalitet til en rimelig pris. Kan varmt anbefales!
Flot produkt
Flot produkt og rigtig god service. Camilla var utrolig lydhør overfor mine ønsker og formåede at give god sparring på hvad der ville fungere og ikke fungere. Hun var utrolig fleksibel i forhold til at få fittings til at passe min kalender. Alt i alt en rigtig god oplevelse og jeg er meget glad for min nye kjole.
Lees meer over geverifieerde reviews.