Ik heb de Moisture Hero shampoo en conditioner gekocht, het maakt mijn haar zachter en gladder zonder gebruik te maken van milieubelastende siliconen. In mijn ervaring is het belangrijk om de shampoof... Toon meer
Ik twijfelde tussen de volume en de growth reeks, ik heb nu de 1e gekocht en probeer de volgende keer de andere reeks. Belangrijk voor mij was het feit dat de producten geen silliconen, sulfaten of pa... Toon meer
Bestel hier niets. Mijn pakket werd vóór de gecommuniceerde termijn van 7 dagen retour gestuurd waardoor ik niet in de gelegenheid ben geweest hem af te halen van het pakketpunt. Hairlust eigent zich... Toon meer
Hele fijne producten! De Heavenly smooth leave in conditioner maakt m’n haar zacht en de finish hairspray verzorgt het haar en styled het zonder hard op te drogen maar houdt het haar flexibel en verzo... Toon meer
Hair care beyond the look; clean, conscious, and seriously effective hair care. With its colorful and playful branding, Copenhagen-based Hairlust offers a wide range of innovative, high-quality, clean and certified organic hair products.
Strandgade 4B, 1., 1401, Copenhagen, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Heel betrouwbaar bedrijf dat snel levert. De producten ruiken super lekker en zijn heel effectief. Sinds ik de curl-routine gebruik zijn mijn krullen veel mooier, ze zijn minder pluizig en mijn haar is glad. Ik ben super tevreden en verander niet meer van merk!

Antwoord van Hairlust
Heb de Enriched blonde shampoo en conditioner enige tijd geleden besteld. Mijn haren lichten wat meer op na gebruik. Alleen vind ik de conditioner niet zo goed zijn werk doen. Mijn haar wordt niet zo zacht en kamt niet gemakkelijk door. Zitten aardig wat klitten in.
Na het gebruik van dit duo, pluist mijn haar best wel. Denk dat ik voortaan enkel de shampoo gebruik voor het oplichten van mijn haar en de conditioner van een ander merk koop.

Antwoord van Hairlust
Er was wat misgelopen met mijn bestelling. Blijkbaar werd de straatnaam niet op het pakket vermeld, enkel de huisnr. Er werd vrij snel op mijn klacht gereageerd en de producten werden opnieuw verstuurd, weliswaar met bijkomende verzendingskosten voor mijn rekening. Ik gebruik de producten nog te kort om nu al objectief te kunnen beoordelen. Tot hiertoe tevreden. Voor mijn haar zal ik vermoedelijk wel moeten afwisselen met een volumeshampoo.

Antwoord van Hairlust
Fijne shampoo, zeer geschikt voor een gevoelige hoofdhuid.

Antwoord van Hairlust
Voor mij zijn dit geen juiste producten. Ik heb de Growperfect set gekocht. Mijn haar wordt er helaas niet schoon van. Blijft ontzettend vies voelen. Lijkt voor het oog wel schoon maar wordt ook snel weer vet. Logisch als het niet echt schoon wordt. Meerder wasmethodes geprobeerd, maar werkt niet voor mij. Daarnaast de Grow Perfect Thickening spray gekocht. Kan niet echt zeggen dat het iets doet. Helaas koop ik deze producten niet nogmaals. Hopelijk werkt het voor anderen wel goed.

Antwoord van Hairlust
Prachtige verpakkingen maar de producten vallen erg tegen.
De Volume Wizard™ Duo Maakt m’n haar slap en heel vet. Bovendien laat de shampoo een gek laagje achter op mn haar wat hard opdroogt - zoals gel - als ik het aan de lucht laat drogen.
Het droogshampoo poeder is heel fijn, parfumloos en goed te gebruiken met mijn gevoelige hoofdhuid. De verpakking is echter een ramp. Er komt bijna niets uit en ik moet na elk pufje schudden om en nog weer een beetje uit te krijgen. Ik ben nu nog niet halverwege het flesje en er komt niets meer uit.
De heat protectant spray plakt, maakt m’n haar nog sneller vet en is moeilijk door heel het haar te verspreiden zonder heel veel te gebruiken.

Fraude,
Heb hier 4 weken geleden haarproducten van bijna meer dan €100 besteld. Nog steeds geen gehoor.
Wanneer ik een mail stuur krijg ik pas na één week een mail terug ‘het is niet onze fout, maar we hebben klacht neergelegd tegen Mondial’
Let hier mee op, pure fraude

Antwoord van Hairlust
Ik heb de shampoo, mouse en een masker besteld. De verzending en het gemak op de website was geweldig. Helaas doet de shampoo niks voor mijn krullen. Sterker nog, het droogt mijn krullen ontzettend uit. Net als de mousse. Die stinkt ook naar bedorven perzik en plakt zo viezig. Baal er echt van. Het masker heb ik nog niet geprobeerd.

Antwoord van Hairlust
Ik gebruik nu een tijdje de crul producten. Ben er heel blij mee en mijn haar voelt lekker verzorgd en glanst mooi.

Antwoord van Hairlust
Ik gebruik sedert een maand de shampoo en conditioner en het masker voor krulhaar en de structuur van mijn haar is duidelijk verbeterd! Mijn haar is veel minder droog en het breekt veel minder af. Ik ben zeer tevreden over de producten en zal ze zeker verder gebruiken!

Antwoord van Hairlust
Altijd pluishaar gehad, zoveel verschillende shampoos geprobeerd maar nu eindelijk… hairlust!

Antwoord van Hairlust
Heb volume poeder besteld en ben hier erg blij mee.
Geeft echt meer volume, zonder plakkerig te zijn met neutrale geur.
Soms wel even lastig op te brengen op de achterkant van je haar, omdat je de poeder recht moet houden als je het op je haar doet.

Antwoord van Hairlust
Hele goede verzorgingsproducten voor je haar zonder allerlei schadelijke stoffen!

Antwoord van Hairlust
Hele fijne producten! Mijn hoofdhuid heeft nog nooit zo goed aangevoeld

Antwoord van Hairlust
Ik gebruik het nu bijna 2 maand en heb geen last van jeukende hoofdhuid. Kan nog niet oordelen of mijn haar wat meer groeit, maar dat kan pas na 3 maanden. Ik ben er heel tevreden mee

Antwoord van Hairlust
Sinds ik deze shampoo gebruik is mijn hoofdhuid erg rustig. Ook merk ik al veel minder haaruitval. Al met al ben ik erg tevreden

Antwoord van Hairlust
Hairlust is een professioneel bedrijf, voor elke haartype is er een verzorgingslijn beschikbaar, hiervoor kan je ook een vragenlijst invullen.
Onlangs heb ik de bamboo kussensloop gekocht. Een weldaad voor m’n haar en huid!

Antwoord van Hairlust
Ik ben zeer tevreden. Gebruik o.a. de Grow Perfect lijn en mijn kapster gaf aan dat ze allemaal nieuwe haren ziet groeien. Dus het werkt!
Ook over de Split Ends leave-in spray ben ik zeer tevreden, deze maakt het direct super doorkambaar!

Antwoord van Hairlust
Snelle levering, fijne producten en goed contact mrt klantenservice! Mijn haar wordt helemaal blij van de producten en ruikt heerlijk!! I love it