Hairlust Reviews

10.810
TrustScore 4 uit 5

4,1

Ik twijfelde tussen de volume en de growth reeks, ik heb nu de 1e gekocht en probeer de volgende keer de andere reeks. Belangrijk voor mij was het feit dat de producten geen silliconen, sulfaten of pa... Toon meer

Bestel hier niets. Mijn pakket werd vóór de gecommuniceerde termijn van 7 dagen retour gestuurd waardoor ik niet in de gelegenheid ben geweest hem af te halen van het pakketpunt. Hairlust eigent zich... Toon meer

Ik heb de Moisture Hero shampoo en conditioner gekocht, het maakt mijn haar zachter en gladder zonder gebruik te maken van milieubelastende siliconen. Het pakje werd stevig verpakt en snel verzonden.... Toon meer

Hele fijne producten! De Heavenly smooth leave in conditioner maakt m’n haar zacht en de finish hairspray verzorgt het haar en styled het zonder hard op te drogen maar houdt het haar flexibel en verzo... Toon meer

1. Haarproductenwinkel

Hair care beyond the look; clean, conscious, and seriously effective hair care. With its colorful and playful branding, Copenhagen-based Hairlust offers a wide range of innovative, high-quality, clean and certified organic hair products.

Goed

TrustScore 4 uit 5

11K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(10.810)

570 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hairlust dry shampoo & leave in conditioner

Ik heb de Hairlust reflex powder dry shampoo en de Split Fix leave in conditioner al enige tijd in gebruik, ik ik ben over het algemeen niet tevreden.
De dry shampoo heeft een verpakking die absoluut niet werkt. De poeder komt niet juist uit de verpakking, ondanks dat ik al vanalles heb geprobeerd. Hierdoor moet ik iedere keer de dop eraf halen, wat resulteert in een gigantische rotzooi en heel veel verspilling van de poeder. Als de poeder eenmaal in mijn haar zit, doet het wél wat het beloofd. Vandaar dat deze review toch 2 sterren krijgt, in plaats van 1. Vanwege de grote verspilling blijft er echter weinig product over, wat dit prijzige product nóg duurder maakt. Een afrader dus, tenzij je zelf thuis een manier hebt om de poeder op een goede manier te bewaren en aan te brengen.
De leave in conditioner is ook niet naar wens. Het is heel waterig, en lijkt vrijwel geen resultaat te hebben. Ik heb veel van het product nodig om maar een beetje zacht en glad haar te krijgen. Daarnaast heeft het een hele sterke zoete aardbeiengeur. Moet je van houden.
Ik heb contact met de klantenservice over mijn matige ervaringen, maar ze kunnen of willen niets voor mij betekenen. Over het algemeen dus helemaal niet tevreden over deze toch wel dure producten.

14 april 2025

Antwoord van Hairlust

Beste Zahra, Bedankt voor je bericht en voor het delen van je ervaring met ons.

Het is natuurlijk jammer om te horen dat de producten niet helemaal aan je verwachtingen hebben voldaan.

We willen je er graag op wijzen dat onze leave-in conditioner geen siliconen bevat – een bewuste keuze om een natuurlijker en milder product te creëren, zowel voor het haar als voor het milieu. Siliconenvrije producten kunnen in het begin anders aanvoelen in het haar. Ze voelen vaak minder glad en “zacht”, omdat siliconen normaal gesproken een glad, kunstmatig laagje om het haar leggen.

Daarentegen geven siliconenvrije producten je haar de mulighed om te ademen en geleidelijk zijn natuurlijke styrke en glans op te bouwen, zonder te worden verzwaard door ophoping van siliconen.

Zou je ons een e-mail kunnen sturen over je ervaring met de verpakking van onze dry shampoo – bij voorkeur met een video die het probleem illustreert? Dan kunnen we het verder onderzoeken en samen een passende oplossing vinden. Je kunt ons bereiken via info@hairlust.nl – we helpen je graag verder.

Top producten!

7 april 2025

Hoi Dominique,

Hartelijk dank voor je beoordeling – wat fijn om te horen dat je zulke goede resultaten hebt behaald met onze producten!

Fijne producten

Ik heb een aantal producten van de Curl Crush geprobeerd en ben er blij mee! Het ruikt ontzettend lekker, maar doet bovenal war het moet doen voor m'n krullen. Ook zijn m'n krullen minder pluizig; ik raad iedereen deze lijn aan.

6 april 2025

Hoi Lisa,

Heel erg bedankt voor je mooie review – we zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze Curl Crush producten!

Fantastisch at ze niet alleen heerlijk ruiken, maar ook echt doen wat ze beloven voor je krullen. En geweldig at je minder pluis ervaart!
Dankjewel dat je de lijn aanbeveelt – dat waarderen we enorm. 🙏

FRAUDE - Nooit iets ontvangen

Ik heb op 17 maart een bestelling gedaan en heb het nog altijd niet ontvangen. Ik vind ook geen telefoonnummer of chat om hen te contacteren. Als ik bij klantendienst kijk, kan ik naar veelgestelde vragen of volg uw pakket, maar nergens kan ik met een medewerker praten. Ze zeggen ook steeds dat pakket onderweg is. Maar verder geen update. Op website staat levering 5 to 7 werkdagen kan duren. Ze hebben dus wel direct geld kunnen nemen maar niet leveren.

2 april 2025

Beste NN,

Bedankt voor je bericht.

Om je bestelling te kunnen vinden en je zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we het e-mailadres of de naam nodig die je bij het plaatsen van de bestelling hebt opgegeven. We vragen je vriendelijk om deze informatie met ons te delen, zodat we dit verder kunnen onderzoeken.

Je bent ook van harte welkom om rechtstreeks contact met ons op te nemen via info@hairlust.nl, het e-mailadres dat onderaan onze website te vinden is.

We kijken uit naar je reactie en helpen je graag verder.

Teleurstellend

Ik bestelde de wet hair detangler brush en de Grow shampoo maar van beide echt niet tevreden. De detangler brush is echt hard en zit niet makkelijk in de hand. De grow shampoo laat mijn haar zo stug, vettig en ongewassen dat het lijkt alsof ik mijn haar meerdere weken niet heb gewassen.. Ben redelijk teleurgesteld aangezien ik zoveel 'goede' reviews had opgezocht vooraleer te bestellen

17 maart 2025

Antwoord van Hairlust

Beste Danitsia, bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u teleurgesteld bent met de Wet Hair Detangler Brush en de Grow Perfect Shampoo. We begrijpen uw frustratie.

Het is jammer dat u de detangler brush als hard ervaart en dat deze niet prettig in de hand ligt. We zullen uw opmerking over de borstel meenemen in onze overwegingen voor productverbetering.

Wat betreft de Grow Perfect Shampoo, het is vervelend dat u ervaart dat uw haar er stug, vettig en ongewassen uitziet. Het is belangrijk om te weten dat de resultaten van haarverzorgingsproducten kunnen variëren, afhankelijk van het haartype en andere factoren. Het kan zijn dat dit product niet de juiste match is voor uw haar.

Als u in de toekomst nog openstaat voor het proberen van andere Hairlust-producten, raden we u aan om contact op te nemen met onze klantenservice via info@hairlust.nl. Zij kunnen u mogelijk adviseren over andere producten die beter geschikt zijn voor uw haartype, of tips geven over het gebruik van de producten.

Nogmaals bedankt voor uw feedback.

Het Hairlust-team

Vies vet haar door de split fix

Had de splitfix lijn besteld.
Wat een drama.
Na het drogen was mijn haar zo vet dat ik het gelijk weer overnieuw kon wassen.
Een voor 1 verschillende producten achterwege gelaten maar mocht niet baten.
Heb alles linea recta de vuilnisbak in gekieperd.
Zo zonde van mijn geld.
Voor mij nooit meer iets van deze lijn.

10 maart 2025

Beste Michelle,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u zo'n negatieve ervaring heeft gehad met de Split Fix-lijn. We begrijpen hoe frustrerend het is als producten niet aan de verwachtingen voldoen.

Het is jammer dat u de producten uiteindelijk heeft weggegooid. We willen benadrukken dat resultaten met haarverzorgingsproducten sterk kunnen variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van het haartype en andere factoren.

Als u in de toekomst nog openstaat voor het proberen van Hairlust-producten, raden we u aan om contact op te nemen met onze klantenservice via info@hairlust.nl. Zij kunnen u adviseren over andere lijnen die beter geschikt zijn voor uw haartype, of tips geven over hoe u de Split Fix-producten anders kunt gebruiken (bijvoorbeeld door de hoeveelheid te verminderen of de producten anders te combineren).

We waarderen uw eerlijkheid en hopen dat u in de toekomst een betere ervaring zult hebben met haarverzorgingsproducten.

Het Hairlust-team

Fijne en duidelijke website

Fijne en duidelijke website. Toen ik zat te twijfelen over de producten die in mijn winkelmandje zaten, kreeg ik de volgende ochtend een code voor gratis verzending. Ik vond het een leuke bijkomstigheid en het trok mij uiteindelijk toch over de streep. Mijn producten waren heel erg snel in huis en waren ook nog eens super netjes verpakt. Ik ben echt onwijs blij met mijn aankoop op deze site.

20 februari 2025

Beste Zoë,

We zijn helemaal blij met je review! 😊 We doen ons best om de Hairlust ervaring zo prettig mogelijk te maken, van het browsen op de website tot het ontvangen van je pakketje.

Heel veel plezier met je nieuwe producten!

Hartelijke groet,
Het Hairlust Team

Product is maar driekwart vol

Product is maar driekwart vol. Jammer voor die prijs.

4 maart 2025

Beste Roëlla,

Bedankt voor uw review. We waarderen uw feedback. Het is correct dat sommige van onze producten, om verpakkings- en producttechnische redenen, niet volledig tot aan de rand gevuld zijn. Dit heeft echter geen invloed op de hoeveelheid product die u ontvangt, die altijd conform de vermelde inhoud is.

Desalniettemin, als u denkt dat er een significant verschil is, neem dan alstublieft contact met ons op via info@hairlust.nl. We willen graag uw specifieke geval bekijken en ervoor zorgen dat alles correct is.

Het Hairlust Team

Fijne producten en goede service

De producten van Hairlust zijn heel fijn en werken. Sinds ik de producten gebruik is mijn haar voller en ziet er gezonder uit.
Ook leveren ze een goeie service. Ik had laatst de bamboo kam besteld. Deze kwam beschadigt uit de verpakking. Na een mailtje met een foto kreeg ik meteen een nieuwe toegestuurd.
Voor producten die je vaak gebruikt , kan je een abonnement afsluiten . Je krijgt de producten periodiek toegestuurd en wat korting. Het schema van het abonnement is altijd aan te passen.

4 maart 2025

Antwoord van Hairlust

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met uw Hairlust producten en dat u zo'n verschil merkt in het volume en de gezondheid van uw haar.

We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen. We hopen dat u blijft genieten van uw Hairlust producten!

Het Hairlust Team

Heb de hele Split fix lijn besteld

Heb de hele Split fix lijn besteld. Ik weet niet of ik flessen heb gekregen die over de datum zijn, maar het ruikt verschrikkelijk. Naar plastic, echt heel vies. Ik dacht te lezen dat het lekker rook, maar dit is echt niet te doen waardoor ik dit echt niet ga gebruiken, zonde! Via de site alleen een chatbox en kan nergens deze klacht invoeren.

24 februari 2025

Antwoord van Hairlust

Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met de geur van de Split Fix lijn!

Het spijt ons dat u deze ervaring heeft. De producten zouden zeker niet naar plastic moeten ruiken. Het is mogelijk dat er iets mis is gegaan met de producten die u heeft ontvangen.

Om dit verder te onderzoeken, willen we u graag vragen om contact met ons op te nemen via info@hairlust.nl. Onze klantenservice helpt u graag verder.

We vinden het belangrijk dat u tevreden bent met onze producten en service, en we hopen dit snel voor u op te lossen.

Mooie en eerlijke producten

Hairlust heeft mooie en eerlijke producten. Ik ben er blij mee dat er geen rommel is toegevoegd. Mijn kinderen hebben beide krullen, dus Hairlust is echt een toevoeging. Mij bevalt vooral de volume spray met mijn steile, dunne haar.
Ook de kussenslopen zijn aan te raden. Mijn haar zit echt beter in de ochtend en er is veel keus in maten.

23 januari 2025

Antwoord van Hairlust

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze producten, Mara!

Het doet ons goed dat u de eerlijke ingrediënten waardeert en dat Hairlust een positieve toevoeging is voor het haar van uw kinderen.

Bedankt voor uw mooie review en veel plezier met uw Hairlust producten!

Ik ben dol op de elastiekjes en de haar…

Ik ben dol op de elastiekjes en de haar handdoek, dat waren producten die ik het meest nodig had en positief over ben.

Tot slot vind ik de droogshampoo op zich goed, maar niet prettig in gebruik. Er kwam telkens maar weinig uit, waardoor ik er onnodig lang mee bezig was.

Als tip zou ik aanraden zuinig met de droogshampoo om te gaan, want het flesje is klein en bevat niet veel van het poeder. Dat vind ik wel een nadeel.

20 februari 2025

Antwoord van Hairlust

Bedankt voor je review, Dani! We zijn blij dat de elastiekjes en haarhanddoek goed bevallen. Wat de droogshampoo betreft, bedankt voor je feedback. We streven ernaar om producten te ontwikkelen die zowel effectief als gebruiksvriendelijk zijn. We zullen je opmerkingen zeker meenemen. Het is goed om te weten dat de droogshampoo geconcentreerd is, dus een klein beetje is al voldoende.

De VOLUME shampoo was afschuwelijk

De VOLUME shampoo was afschuwelijk, NIET KOPEN!!
Mijn haar ging letterlijk aan elkaar plakken, het was net zoals een dreadlock geworden. Absoluut niet proper, zelfs nog vuiler.

14 februari 2025

Antwoord van Hairlust

Het spijt ons dat je deze ervaring hebt gehad met onze Volume Wizard Shampoo. We begrijpen je frustratie. We nemen alle feedback serieus. Ieder haartype is anders en reageert anders op producten. Welke shampoo je het beste kunt gebruiken hangt af van verschillende factoren. Neem gerust contact op met onze klantenservice via info@hairlust.be zodat we je kunnen adviseren over een geschikter alternatief

Doet niet wat het beloofd

Doet niet wat het beloofd. Ik heb de growlijn gekocht. En mijn haar wordt er vettig van, en de lengtes stug. Ik heb al geprobeerd om minder product te gebruiken maar ik blijf dit probleem hebben. Waarschijnlijk omdat ik dun haag heb, maar dat zou geen probleem mogen zijn volgens Hairlust. Voor mij is het voor de vuilbak. 100€ in de vuilbak. Terwijl dat er zo goede resultaten worden beloofd.

18 februari 2025

Antwoord van Hairlust

Bedankt voor je feedback, en het spijt me dat de producten deze keer niet aan je verwachtingen voldoen! Onze Grow Perfect-serie is gemaakt met 99% natuurlijke ingrediënten en bevat geen synthetische stoffen die je vaak vindt in traditionele haarverzorgingsproducten. Dit betekent dat de producten volledig vrij zijn van sulfaten en siliconen, de chemische stoffen die vaak in veel haarverzorgingsproducten worden gebruikt.

Omdat onze producten natuurlijk zijn, kan het schuimproces iets anders zijn dan wat je misschien gewend bent. Daarom raden we aan om je haar twee keer te wassen: de eerste keer om het haar te reinigen, en de tweede keer om het schuim te activeren en het gewenste resultaat te behalen.

Let er ook op dat je grondig spoelt na gebruik. De natuurlijke oliën die we in de producten gebruiken, kunnen wat zwaarder aanvoelen dan siliconen, en het kan zijn dat ze een grondigere spoeling nodig hebben om volledig verwijderd te worden. Als je merkt dat je haar een beetje zwaar of vettig aanvoelt na het wassen, kan het een goed idee zijn om het extra goed uit te spoelen.

Tot slot, aangezien onze producten meer geconcentreerd zijn, moet je over het algemeen minder product gebruiken dan bij traditionele producten. We raden aan om met een kleine hoeveelheid te beginnen en deze aan te passen indien nodig.

We hopen dat dit helpt, en we horen altijd graag van je als er iets is dat we kunnen doen om je ervaring te verbeteren.

Top producten

Ik had een slechte ervaring met de late levering van mijn shampoo en hair vitamines. MAAR de producten zelf maken alles goed! Ik zit in mijn overgang en heb al vanalles geprobeerd om mijn haar terug mooi, gezond en glanzend te krijgen, niets hielp tot ik deze shampoo begon te gebruiken. Mijn haar heeft er nog nooit zo zacht en glanzend uitgezien. Als de volgende levering vlot verloopt verander ik NOOIT meer. Top producten.

16 februari 2025

Antwoord van Hairlust

Bedankt voor het delen van je feedback. Het spijt me heel erg dat je een vertraagde levering hebt ervaren. Ik ben ervan overtuigd dat we dit de volgende keer kunnen verbetere! 🌸

geweldige winkel

geweldige winkel, geweldige producten, snelle levering, prettig klantcontact!

16 februari 2025

Antwoord van Hairlust

Ontzettend bedankt voor je feedback! Het maakt ons zo blij ❤️

Niet tevreden met de producten

Niet tevreden met de producten, mijn haar voelt zwaar en stroperig na gebruik split fix shampoo en conditioner. Buiten dat ruikt het product erg muf en dus je haar ook :(

10 februari 2025

Hallo Roos,

Bedankt voor je bericht! We begrijpen je bezorgdheid. Onze producten zijn voor 99,5% gemaakt van natuurlijke ingrediënten, en de geur is afkomstig van essentiële oliën die in zeer lage doses worden gebruikt. Wat je ervaart, is de natuurlijke geur van de gebruikte grondstoffen.

Omdat onze producten vrij zijn van sulfaten en siliconen, raden we aan om je haar dubbel te wassen om het schuimingsproces goed te activeren. Zorg er ook voor dat je het haar grondig uitspoelt, aangezien de natuurlijke oliën in onze producten (in tegenstelling tot siliconen) wat zwaarder kunnen aanvoelen en een grondigere uitspoeling vereisen.

We hopen dat dit helpt! Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt.

Top geleverd/product.

Snelle levering, fijn product
Shampoo en conditioner voor krullen en mooie haarklemmen,blijven goed zitten

7 februari 2025

Antwoord van Hairlust

Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je geweldige review. We zijn blij dat je de snelle levering en de producten waardeert.

Meer krullen

Door de shampoo krijgt mijn haren meer krullen. Ook de mousse is aangenaam in gebruik en geeft mijn krullen een goede versteviging. Alleen de geur mag wat minder fel zijn.

2 februari 2025

Antwoord van Hairlust

Hartelijk dank voor je beoordeling! Het is fijn om te horen dat de producten aan je verwachtingen voldoen. Onze producten bevatten geen synthetische parfums, en de dosering is zeer laag om het risico op parfumallergieën te verminderen. Het kan echter een uitdaging zijn om de geur van de ingrediënten in het product te verbergen, wat de reden kan zijn dat je het als een beetje speciaal ruikt. We nemen je feedback serieus en zullen onderzoeken hoe we de geur kunnen verbeteren. Bedankt dat je je ervaring met ons hebt gedeeld! :)

Fijne producten en snelle levering!

20 november 2024

Antwoord van Hairlust

Heel erg bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze producten en de snelle levering. 😊

We doen ons best om de best mogelijke ervaring te bieden aan onze klanten, en je feedback is daarin ontzettend waardevol.

We hopen dat je veel plezier blijft beleven aan je Hairlust producten en geweldige resultaten ziet! ✨

Hartelijke groet,