Hana Comfort B.V. Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,2

Ik ben erg teleurgesteld in Hana Comfort. Op 2 april heb ik 3 slaapmaskers besteld, maar de kwaliteit is echt ondermaats. De naden zijn slecht afgewerkt, vooral bij het klittenband, wat het product... Toon meer

Bedrijf Hana heeft snelle levering en alles goed geregeld. Duidelijke website.. Fijn dat ze gratis retournering aanbieden. Ze gaven in een de handleiding aan dat het wennen was. Maar ik slaap na 3 dag... Toon meer

De communicatie met de klantendienst ging dan wel goed nadat mijn verzwaringsdeken vele weken later dan voorzien werd geleverd, maar de kwaliteit laat echt de wensen over. Zit los in de hoes geknoopt... Toon meer

Eerlijk gezegd vond ik het de moeite niet waard, maar omdat jullie zo aandringen toch een review. Helaas werd mijn klacht (die nog binnen de retourperiode kwam) niet serieus genomen. Dat ik vaker wakk... Toon meer

1. Huis en tuin

Wij zijn Hana © en wij helpen jou beter slapen Wij geloven dat de wereld verbeteren begint bij een goede nachtrust. Hoe meer we leren over het gevaar van slaaptekort, hoe meer we realiseren dat goede slaap de sleutel is naar een gezonder leven, fijnere relaties en een veiligere maatschappij. Goede nachtrust is geen luxe, maar een noodzaak Sinds 2019 verkopen wij de beste slaaphulpmiddelen van Nederland. Ons doel is de epidemie van slaaptekort oplossen. Een nieuwe standaard creëren. Eentje waarbij jij voortaan de hele nacht doorslaapt, zónder gebruik van verslavende medicijnen met heftige bijwerkingen. Vragen? Stuur ons een mailtje op: info@hanacompany.nl.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Let op als je een deken koopt

Let op als je een deken koopt. Die is echt wel goed. Maar daarna houd het op met de service en maak je geen enkele kans meer om een hoes voor deze deken te kopen. Heb mijn deken nu sinds de zomer en heb nog steeds maar 1 katoenen hoes ( de eerste die er bij geleverd werd) Daarna..... kan je kijken of de site, je inschrijven voor als ze de weer zijn.) Nog nooit een berichtje er van ontvangen. En als je het wel ontvangt is een uur later het al uitverkocht.

22 oktober 2021

Beste Peter de Koning,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Allereerst fijn om te horen dat je blij bent met het zwaartekracht dekbed. Helaas was er een productiefout in de nieuwe voorraad hoezen waardoor deze onverkoopbaar waren. Nieuwe voorraad wordt op dit moment speciaal voor ons gemaakt. Over ongeveer 4 maanden verwacht ik dat de hoezen weer op voorraad zijn.

Ik geef je feedback door aan het team. Ook bij ons kunnen er dingen beter!

Een dikke aanrader.

Enorm positieve ervaring met Hana Comfort. Een enorm prettige ervaring met de krantenreis, informatie en natuurlijk het product zelf.

Vanuit mijn onderneming werk ik met ondernemers om hun leefstijl te optimaliseren, Hana is een product dat hier enorm goed op aansluit wegens de hoge kwaliteit en effecten op de nachtrust. Sinds mijn aanschaf ben ik het ook gaan voorschrijven aan mijn cliënten wegens mijn goede ervaring.

Een dikke aanrader!

18 oktober 2021

Beste Jorn Kirkels,

Wat een hele mooie review. Bedankt daar voor!

Wat fijn om te horen dat het zwaartekracht dekbed je zo goed helpt en je het zelfs aanraadt aan je cliënten! Heel gaaf!

Wij wensen jou en je cliënten veel slaapplezier! :)

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering. Had van mij nog wel iets zwaarder gemogen, maar slaap wel vaster.

14 oktober 2021

Beste Miranda Lok-bouknegt,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Wat goed om te horen dat je vaster slaapt dankzij het zwaartekracht dekbed. Dat is een hele verbetering. Je kan eventueel je ander dekbed nog op het zwaartekracht dekbed leggen zodat het zwaarder wordt. Het effect blijft hetzelfde.

Keurig en snel geleverd.

Keurig en snel geleverd.
En dochterlief slaapt heerlijk geplet onder haar deken.

30 september 2021

Beste Aranka Viragh,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Wat fijn om te horen dat je dochter beter slaapt onder het zwaartekracht dekbed. Dat is een hele verbetering!

Wij wensen je dochter veel slaapplezier! :)

Deken besteld

Deken besteld, zeer snel in huis, na heel even wennen slaap ik weer heerlijk!

24 september 2021

Beste heer de Boer,

Bedankt voor je review op Trustpilot!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en dat je weer heerlijk slaapt! Dat is een hele verbetering. Het is inderdaad zeker in het begin even wennen. Je lichaam moet wennen aan het gewicht. Dat is volkomen logisch en hoort bij het proces!

Beste Hans Morsink,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en de kwaliteit van het product.

Super blij met de deken

Super blij met de deken. Even wennen maar zou niet meer zonder willen.

Enige minpunt is dat je enorm veel mailtjes ontvangt na je bestelling

21 september 2021

Beste Katja Ligtvoet,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het zwaartekracht dekbed. Het is zeker de eerste twee weken wennen. Je lichaam moet wennen aan het gewicht. Dit is volkomen logisch en hoort bij het proces.

Bedankt voor je feedback. Ik geef dit door aan het team.

Beste Jolieke,

Bedankt voor je review op Trustpilot!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het zwaartekracht dekbed en dat het dekbed je veel kalmte brengt. Dat is een hele verbetering!

Top!

Goed product, snel geleverd, duidelijk doel. Top!

16 september 2021

Beste Logopedische Praktijk Tytsjerk Jullens,

Bedankt voor je review op Trustpilot!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons product en onze service!

Top service

Ik vond 9 kilo te zwaar om onder te slapen. Geen probleem
En binnen een week had ik er een van 5 kilo.
Daar ben ik reuze happy mee.
En slaap heerlijk zonder veel te draaien.
Kortom goede prijs, en super service.

15 september 2021

Beste Marjan Zwaan,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en de 100 nachten proefslapen. Goed om te horen dat je nu veel beter slaapt zonder veel te draaien. Dat is een hele verbetering!

team HANA ©

Mijn zoon slaapt het liefst onder zijn…

Mijn zoon slaapt het liefst onder zijn Hana deken. Het helpt hem om rust te vinden.
Meer keuze uit kleuren dekbedovertrek van katoen zou ideaal zijn.

15 september 2021

Beste Rizzy,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Wat fijn om te horen dat je zoon het liefst onder een Hana dekbed slaapt! Dat is een hele verbetering! Je feedback geef ik door aan het team!

Wij wensen je zoon veel slaapplezier! :)

Fijn dekbed

Het is een fijn dekbed. Mijn dochter heeft er niet echt aan hoeven wennen. Hij lag gelijk goed.

14 september 2021

Geweldige service

Geweldige service ! Onze bestelling was er binnen een paar dagen. Helaas toch niet voor ons, dus gevraagd hoe ik de deken terug moest sturen ( via de email). Ik had gelijk antwoord, duidelijk instructies gekregen en onze geld was binnen een paar dagen terug gestort. Een eerlijk, betrouwbaar en nette bedrijf.

14 september 2021

Beste Jeanette van Hooijdonk,

Bedankt voor je review op Trustpilot!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze services!

team HANA ©

Maakt de verwachting waar.

Hoopvol bij de bestelling en nog geen moment teleurgesteld. Het was een paar dagen wennen maar inmiddels slaap ik beter en vooral ook langer.

Levering voor 100% conform afspraak, kortom top.

11 september 2021

Beste Henk Loer,

Bedankt voor je review op Trustpilot!

Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent met het zwaartekracht dekbed en onze service. Het is zeker in het begin even wennen. Je lichaam moet wennen aan het gewicht. Dat is volkomen logisch en hoort bij het proces.

team HANA ©

Helaas voor mij niet geschikt maar een…

Helaas voor mij niet geschikt maar een hele goede service

7 september 2021

Beste Bellemakers,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service!

Betere nachten

We slapen beter en als we een vraag hebben, wordt deze zo goed mogelijk behandeld 🍀🤗 Dank je wel 😘

2 september 2021

Beste Renilde Peeters,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Wat fijn om te horen dat jullie beter slapen dat is een hele verbetering! Fijn ook om te horen dat je tevreden bent met onze service!

Wij wensen jullie veel slaapplezier! :)

team HANA ©

effe wennen maar dan is het heerlijk…

effe wennen maar dan is het heerlijk (door-) slapen, als een blok. Zelfs geen nachtelijke wcgang meer..

31 augustus 2021

Beste Maartje,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Het is zeker de eerste twee weken wennen. Je lichaam moet wennen aan het gewicht. Je kan dan zelfs slechter gaan slapen. Dit is volkomen logisch en hoort bij het proces.

Wat fijn om te horen dat je na het wennen zoveel beter bent gaan slapen. Dat is een hele verbetering!

Zeker het proberen waard

Het dekbed heb ik een paar weken geprobeerd. Helaas werd ik elke keer wakker als ik van zij wilde wisselen. sliep wel lekker, alleen knapte ik uiteindelijk er niet van op. Heb het dekbed daarom toch terug gestuurd.
De service en de kwaliteit is echt top. retour geen probleem.
En het dekbed in de hoes aanbrengen was geen probleem.
Zeker de moeite waard om te proberen, ik geloof dat andere er zeker wel baat bij hebben.

29 augustus 2021

Beste Marlena,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Wat fijn om te horen dat je zo te spreken bent over ons product en onze service.

team HANA ©

Ik geloofde er niet in maar het is echt…

Ik geloofde er niet in maar het is echt waar.

28 augustus 2021

Beste Wilma Lameris,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Wat fijn om te horen dat het zwaartekracht dekbed tegen de verwachting in je helpt bij een betere nachtrust. Dat is een hele verbetering!

team HANA ©

Ik slaap heerlijk onder deze deken!

Ik slaap heerlijk onder deze deken!
Superfijn

27 augustus 2021

Beste HPM van Haaster,

Bedankt voor je review op Trustpilot.

Wat fijn om te horen dat je heerlijk slaapt onder ons zwaartekracht dekbed! Dat is een hele verbetering!