Hanko Medico Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hanko Medico har over flere omgang givet mig superb råd og vejledning ifm. med mine intolerancer og mine mave/tarm problemer. Firmaet har været yderst professionelle og ydet en rigtig god kundeservice... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fået foretaget en ImuPro Complete + histaminintolerence test, og jeg er super tilfreds. Har fået rigtig god betjening af Hanko Medico, og vil helt klart bruge dem igen i fremtiden. Jeg ved nu... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har kun oplevet rigtig god service i forbindelse med bestilling af en intolerancetest på Hanko Medico. Andrea, som jeg har talt med, er rigtig sød til at vejlede telefonisk og jeg har indtil vider... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

The test arrived quickly, was not expensive. The test supplied was easy to do, with a bit of preparation. The Instructions were clear. The results came back from the lab almost immediately, they ca... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Medisch laboratorium

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hanko Medico er specialiseret inden for de mest omfattende laboratorietests af fødevareintolerance, histaminintolerance, laktoseintolerance og fruktosemalabsorption. Vi vejleder både private kunder, læger samt terapeuter til at vælge den mest passende laboratorietest til dit individuelle behov.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Alt for lang svartid på mail

Jeg har nu ventet i 11 dage på at få svar på nogle ret centrale spørgsmål til mit testresultat på mail. Især ift. hvor dyr testen er, er sådan en svartid altså under al kritik.

Jeg savnede også en mere grundig gennemgang af de fødevarer, man havde reageret på.

Derudover er deres opskrifter på engelsk, hvor der inkluderes ingredienser, som ikke engang google kan forklare mig, hvad er på dansk.

14 september 2024
Logo Hanko Medico

Antwoord van Hanko Medico

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at der på grund af ferieperioden er længere svartid end normalt.

Som en ekstra service sendte vi pdf versionen af rapporten, så du kunne læse den imens du ventede på at modtage den trykte rapport. Vi undskylder, hvis vi ikke har oplyst tydeligt nok at pdf version er en begrænset version af rapporten, og at den trykte version som laboratoriet har sendt direkte til dig indeholder mere detaljeret information.

Vi håber at den trykte rapport har givet svar på mange af dine spørgsmål. Vi vil besvare din mail med dine spørgsmål en af de nærmeste dage

Laboratoriet anvender en samling opskrifter som inkluderes i rapporter til klienter i mange lande, derfor kan der i visse opskrifter være ingridienser som ikke er kendte i Danmark. Laboratoriet har desværre valgt ikke at oversætte opskrifterne til dansk.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Anmeldelsen er naturligvis baseret på…

Anmeldelsen er naturligvis baseret på min egen oplevelse af imuPro.
ImuPro testen påviste, at jeg ikke kunne tåle i omegnen af 20 fødevarer i kategori rød. Af de væsentligste kan nævnes æg,mælk, oksekød, majs, kokus, sennep, mm. Hanko Medico (Andrea) forklarede, at når testen var så omfattende kunne det tage lang tid (op til et år) før der sås bedring. Derfor var jeg naturligvis vedholdende, da jeg er/ var træt af mavegener. Jeg var vedholdende i to år, men måtte sande at ImuPro testen var godt og vel 4000 Kr. Lige ud ad vinduet, da mine symptomer var fuldstændig uændret. Jeg gjorde præcist som beskrevet i ImoPro og genintroducerede også tingene efter lang tid. Mærkede ingen forværring, ingen vægtmæssige udsving osv.
Tilgengæld fik jeg det enormt psykisk dårligt efter havde været socialt og oplevelsesmæssigt ekskluderet på madfronten så længe. Økonomisk var det også virkeligt hårdt, da jeg på SU skulle betale for Alpro produkter, bestille veganske alternativer på nettet.
Derfor kastede jeg håndklædet i ringen og har nu levet normalt i et år. Har fortsat enkelte mavegener, men har det generelt laaangt bedre og tåler fint alt det jeg skulle afholde mig fra….. Ville ønske man kunne få pengene tilbage for kæft, hvor har det kostet mig meget både på økonomien, men især på mentalfronten…..

23 juni 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service. Andrea var god til at svare på spørgsmål; hvis ikke lige ved telefonen kom der hurtigt et svar på mail. Seriøs virksomhed.
Bente

30 april 2024

Their service is excellent

The test arrived quickly, was not expensive.
The results came back from the lab almost immediately, they came with an explanation, and were very easy to understand.
I would recommend Hanko.

18 januari 2024

Let og ligetil :-)

Det var virkelig let og ligetil. Svaret kom kort tid efter, selvom det var sendt med PostNord og de var også lette at få fat på, så alt i alt en god oplevelse :-)

2 augustus 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Redelig og ordentligt arbejde.

Jeg oplever, at jeg har fået en redelig og ordentlig analyse af mine problemer. Jeg tror, at uden denne ville det ha’ taget mig lang tid at finde ud af overfølsomheden-især af mandler. Det kom helt bag på mig.
Tak for hjælpen!

20 april 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Blodprøve Imupro Complete

Fik taget en blodprøve ved Hanko Medico
Imupro Complete
Hvor jeg blev testet for 270 forskellige
fødevarer og tilsætningsstoffer.

Jeg tager testen for at finde ud af om jeg skulle være overfølsom for nogen fødevarer.
Da testen kommer retur kan jeg ikke tåle gluten af nogen form samt alle former for mælk.
ris,sojabønner, æggehvide æbler ingefær hvidløg m.m
Jeg forstår det ikke da jeg ikke har nogen form for ubehag, når jeg spiser de fødevarer,samt min mave fungerer fint,

Jeg undvære mælk og gluten i over 1 måned. For at se om det gør nogen forskel på mit velbefindende.
Jeg mærker ingen forskel,

Herefter begynder jeg at spise brød og mælk
Igen som jeg plejer, heller ikke her
Mærker jeg nogen forskel.

Andrea fra Hanko Medico får venligst
Analyseret min blodprøve igen,
Som kommer tilbage med samme svar.

Jeg får også taget en blodprøve ved egen læge, som undersøge for glutten mælk æggehvide mm.
Den kommer negativ tilbage.

Har fået en rigtig god service fra Andrea, men desvære med et meget misvisne resultat, på min blodprøve, som på ingen måde hænger sammen med virkeligheden.

7 december 2022

Lees meer over geverifieerde reviews.